Oh, se harrova me te rendesishmen....i pershendes te gjithe shqiptaret qe jetojne ne Philadelphia.![]()
Oh, se harrova me te rendesishmen....i pershendes te gjithe shqiptaret qe jetojne ne Philadelphia.![]()
If I Only Could....
dini gje ju nga philly se behet apo jo koncerti qe u be ne boston me valbona mema edhe me ceken degjova sikur do beheshte edhe ketu po sjam e sigurt dini gje???
Pine dhe 5 Street ne downtown Philadelphia i bie te jete? Eshte ndokush qe i bie rruga andej se kam nevoje per dicka?
Faleminderit.
Pershendetje shqiptareve t'Filadelfias.Sa per festen me thane se kete vit eshte keq per bileta,pasi numri i shqiptareve eshte ngritur ndjeshem keto 2-3 vjetet e fundit.Sa per restorante do t'ju rekomandoja nja dy.
Njeri eshte ne Sanson St. ne mes te rruges 20 dhe 21,quhet Gioia Mia.Ai djali quhet Peters,eshte shoku im i femijerise.Ortaku i tij merret me gatimin,quhet Fabrizio.Provojeni dhe ju garantoj se do te kenaqeni,Fabrizio eshte usta per gatimin,ndersa Petersi eshte shume kavalier,eshte i lindur per pune restorantesh.Eshte lokal i pershtatshem edhe per ditelindje ose te tilla raste,zakonisht kati i dyte mund te rezervohet komplet per ndonje rast te tille.Nje tjeter restorant eshte Langostino's ne 100 Morris St. tel: 215-671-2732 215-551-7709.Ky eshte nje restorant i vogel,por me nje ambjent te mire qe krijohet nga gatimi i Julit dhe nga xhentilesa e Azialit.Aziali eshte pronari dhe Juli eshte ortaku i tij.Jane nga Shkodra dhe kavaliere te vertete.Ju garantoj se do te kenaqeni.
Ka edhe te tjere shqiptare,por ju dhashe drejtim te keta qe i kam shoke dhe e di se per c'fare flas.Te Gioa Mia keni edhe raki BMV per ata qe jane te interesuar.Kalofshi mire pra.
po ti mer pjes ne ket keng?
e bukur kenga..
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
jo por njoh disa ne kete video pradanj e postova
Krijoni Kontakt