Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11

Tema: Titulli

i/e regjistruar Maska e nitROSHI
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    710

Titulli

Ne erresiren e dhomes nuk mund te shihje azgje tjeter vec gjysmehijeve te dy trupave te zhveshur, qe plot force e delikates ngjiteshin pas njeri-tjetrit. Renkimet ritmike, (qe nganjehere nderronin tonin) humbisnin midis grumbullit te rrobave qe ishin hedhur shkujdesur tek kembet e krevatit. Buzet e tyre perfshinin njera-tjetren e ne nxitim e siper shkelmonin frymarrjen, e cila sakaq kuiste ca tinguj te ngjyer me epsh e uri.
    Ata ishin kaperthyer keqas, e ashtu te dy se bashku po rreshqisnin ne lekuren e njeri tjetrit, per tu shnderruar ne nje qenie te vetme, qe nuk di vetem te jete e tille, por edhe ti perkasi asaj qe eshte.
    Pastaj Ai u terhoq pak mbrapsht, dhe pasi mbylli syte tendosi shpinen. Trupi i tij beri disa para-mbrapa te ngadalta, nderkohe qe ofshamat tashme ishin me te forta, me te thella, me te zgjatura. Buzet e tyre u bashkuan serish, ndersa gjokset u perplasen edhe me me force. Jo vetem duart, por edhe shqisat u bene skllave te nje makuterie qe dirigjohej nga ndonje shpirt i eger. Ata nisen te perpinin gjithcka mundnin si per te bindur vetvetet se mund te merrnin gjithca kishin deshiruar nga njeri tjetri, gjithcka kishin dashur. Deshira per te zoteruar trupin e tjetrit, per ta menduar ate si ne nje cope argjile te cilen ti mund ta shformosh nen shtrengimet epshore, e ta shnderrosh sipas modelit qe ti deshiron, te ben te ndihesh zot, qofte edhe per nje pallim.
    ( Thua zoti arrin ne rogazem sa here qe i jepe forme nje tjeter frymori???)
    Puthjet ja lane shume shpejt vendin thithjeve, e me pas kafshimeve. Cercafet e bardhe u bene diku diku edhe me gjak qe tashme rrithte nga supet, gjokset e care e te zhgarravitur nga thonjte qe kushedi se cfare pikture abstrakte a cfare nenshkrimi shtazarak perpiqeshin te linin mbi trupat e ngerthyer. Ndoshta ata vetem perpiqeshin te firmosnin me thonje e me dhembe pronesine e tyre. Ky trup me perket mua, eshte i imi. Kete mund te ta vertetoj me te cjerrat qe ke mbi shpine, e te kafshuarat qe ka ende mbi vithe. E nese nuk me beson, ja ku kam edhe nje kampion gjaku, qe ende e mbaj te fshehur pas bebes se syrit.
    Pasi lagen njeri tjetrin me sy, me buze, e me gjak nuk harruan edhe te buronin mbi njeri tjetrin. Ulerine ne ekstaze e ne dhimbje qe e gjitha mori fund, qe kufiri prej mishi e kocke nuk i linte te shnderroheshne nje, qe tashme po ktheheshin serish ne njerez.
    Kur gjithcka mori fund mbuluan trupat me cercafin e bere shukull ne nje cep te krevatit, mbase per tu vrare mornicat qe polli kjo largesi e sapo krijuar. Pastaj i kerkuan falje nen ze njeri-tjetrit per te cjerrat e kafshimet, e bile shkembyen edhe puthje epsh fjetura, si kontrata te heshtura si shenja besimi antik.
    E ndezen edhe nga nje cigare, per te vrare nxitimin qe kishte zbritur tashme nga buzet ne gjymtyre.
    Pastaj AI u vesh, rregulloi me kujdeset floket ne pasqyre, dhe pasi iu afrua deres tha se duhej te ikte. Beri nje puthje ne ajer, dhe perplasi deren pas vetes.
    Ai ikte gjithmone i pari.
    Ndersa AI tjetri ende i shtrire mbi krevat, mori ne telefon te shoqen per ti thene se nuk do te kishte mundesi te kthehej ne shtepi ate mbremje.
    Ishte shume i zene me pune!!!

me nder qofsh
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    ne fluturim e siper
    Postime
    810
    vetem nga ti e prisja nje fund (shkrim) te tille. bravo! thua ta ve dhe un versionin tim?
    Memory is a kind
    of accomplishment
    a sort of renewal
    even
    an initiation

Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    710
    Kata!
    Po pres versionin tend une.

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    nit'
    meqe nuk i ke kuptuar "v" e mija po te sqaroji...
    V=ne mos dashjen per te folur shume ka kuptimin e vleresimit maksimal.
    (ndoshta instikitivisht ne mungesen e ushtrimit te profesionit te mesuesise, i preva te gjithe bishtat e te gjithe fjaleve besdisese dhe shenova nje V.)
    ndersa "k" jote le te jete c'te jete. Edhe ne qofte "K" ti e di se une e dua cdo shkronje tenden
    ajo jotja, mace-keq'ia
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    (nuk ka lidhje me "titullin", po thjesht me vjen ta ve ketu...)
    nese hiqet prej ketu dua te behet vetem nen urdherin deshirues te autorit te titullit...

"Vetmi e perbashket"

Ne momentin kur zanoren e zevendesoji me nje bashktingellore, me rezulton e barabarte me kujtese te drejteperdrejte.
    Nese nuk e kam kete moment zevendesimi, kujtimi merr barzvleren "thashethem"
    (keshtu psh ,mund te te kete ndodhur edhe ty.)
    Ne fillim te shkreses duhet te kisha gjetur nje emer te tille si
    "ai- dmth Ti"
    Pra, ti ke tri lloje te tuat brenda kujteses time flokeprere ne forme katrore.
    Dhe llojet e tua jane qe te tria te lengshme!
    Vershues, gufues dhe rjedhes.
    Kur jam duke thene "ai", ne pauzat e njepasnjeshme kur me duhet te rinoj frymemarrjen , midisfrazave, mendoj mbi te verteten tende , e cila nuk pranon asnje zot-tjeter vec teje.Ti zotron mbi teverteten tende jo historike ashtu i vetem.Mdaje ne disa raste marrosesh ne dashuri hijesh, duke i shperfillur qeniet e prekshme.
    Dhe ashtu si ti je, ne tri llojet e tua ...ke tri hijet e tua shume ngjyreshe.
    Ne mengjes e ndjek ti njeren hije, ku nder te gjithe ngjyrat e saj ka me shume blu verdhe.
    Ne mesdite puthitesh me tjetren hije dhe ngjyra beht vetem e njejte... (mbase e verdhe , ...)
    Ne mbasdite ne shkuarjen e diellit pertej skjit te mberrit'shem te qiellit...njera prej hijeve te ndjek.
    Naten fle ne enderra dashurore me te gjitha hijet e tua te nje gjinishme (mbase edhe te nje'emerta)
    Kur flitet per lirine tende,ne rrethin tim vicioz, eshte njesoj si te jesh duke filluar nje udhetim te veshtire e te rrezikshem mbi nje mal akulli, ku nga momenti i pare ne te dytin ose mund te rreshqasesh e te thyesh koken, ose mund te mos i rigjesh gjurmet e kthimit , dhe ne vend te gjakut mund te kesh akull te kuq ne damar.
    Kete e pata bere dikur duke i besuar aftesivete mija te"paafta" dhe jam ngrire krejt akull i kuq dhe akull bezhe jam bere. Asgje transparente lotet me jane zverdhur gjate ngrirjes.
    Dje perqafohesha mbyturazi me shpresen se do te shoheshim , sot perqafohem akulsisht me zhgenjimin e perbashket.
    Keto perqafime ndodhin vetem nga e me idealistet.
    Ka dale mode idealizmi , ka dale!!!

Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    710

K-ja

Ne flaken e qirit tim dije nuk mund te shihja asnje germe tjeter vec k-se.

Sot pashe nje stacion autobuzash.
    Dogja shume qirinj per ta kundruar sa me gjate te ishte e mundur.
    Kur qiriri i fundit dha shpirt e kuptova se isha dashuruar me te.
    E cuditshme, por e vertete.
    I dashuruar me stacionin e autobuzave.
    Perzgjedhja jo rralle-here eshte me kokeforte se arsyeja, ndersa deshira per ti perkitur dickaje mundet edhe te mos jete vetmi. Mbase eshte qellim i pakuptimet (per aq kohe sa eshte i pakapshem nga mendjet tona) qe nuk ben gje tjeter vec saldon marrdheniet e tua me boten, te ben gjithmone edhe me teper te ndihesh pjese e saj.
    Nese nuk ke asnje gje per te bere ne fund te fundit eshte me mire te biesh ne dashuri me nje stacion autobuzesh, a mbase me nje bashketingellore te alfabetit.
    Pastaj me padurim do te numerosh sekondat e pritjes qe te mban larg stacionit, do te thuresh ne mendje fjale te embla qe mund ti thuhen me perkushtim vetem nje stacioni autobuzash, e kur te kesh fituar guximin qe te duhet edhe mund ti dalesh perpara e ti shfaqesh ndjenjat e tua te pastra duke thirrur me sa ke ne koke, pa pyetur per kalimtaret qe presin kushedi se cfare.
    Ne fund te fundit nuk eshte turp te dashurosh, qofte edhe nje stacion autobuzash.
    Dije isha dashnori i k-se sot i dashuruar me stacionin e autobuzeve jam.
    Rob i perzgjedhjeve a mbase shtegtar dashurish, neser mund te marrosem pas tenxheres se Anes, a mbase ku i dihet.

Ps Po shkoj te blej qirinj.

Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    prit se po vij dhe une me ty
    ose te blej edhe une qirinj
    ose te kerkoj nje stacion autobuzash, a taksish , a trenash, mjaft nje stacion per ta dashuruar.
    Stacionet jane me te mundurit per dashurite e mija. Pasi edhe pse presin e perciellin kushedi sa qindra dashuri humbur memua do te heshtin te pakten nuk do te lodhen as nuk do te merziten , duke me pritur .
    me lene trenat, autobuzat, taksit...ndersa stacionet nuk ...
    annes i eshte shpuar temxhereja.
    Ti do vdesesh urie.
    une ...
    une...
    une ...
    une nuk e di cfare do te bej pa ty dhe annen
    do te kuptoj se nuk do me mjaftojne stacionet e gjithe botes per dashurine time edhe me te madhe se ato.
    el-jote e merzitur....
    neser do te behem me ze!
    po ti do kesh degjim...? Po ze kthyes?
    jam ne padurim dhe ne frike njekohesisht!!!
    el_keqia!!!

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Hey ju te dy po beni konkurence

nejse shume te bukura keto nitrosh te lumte .........

Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    konkurrence???
    ne te dy?
    hehehe!!!
    jo, dicka tjeter ndoshta, qe as ne nuk ia dime emrin ende, po vetem konkurrence jo.
    Megjitheate edhe pse tek te tjeret bekeka figuren e konkurrences, eshte me bukur se te xhelozise.
    Hej nit' si thua???
    Ti dhe Anna me mungoni tek mospasja e gjithckase pasi e dhashe te gjithen per ju te dy, pa e ndare pergjysem.
    Te perqaf ...
    Ndersa annen e perqaf dhe e perqaf!
    nje mace keni dhe kete te vetme qe keni e keni 7 dite ne jave te cmendur. Mjer_lum ju!!! lol

Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    710
    Lexoje pak kete.
    Me ty e kam.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Historia e Shqipėrisė
    Nga Albo nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-08-2004, 22:30
  2. Buletini javor nga Forumi Shqiptar
    Nga Fiori nė forumin Na bashkoi Albasoul
    Postimi i Fundit: 02-09-2003, 00:16
  3. Buletini javor nga Forumi Shqiptar
    Nga Fiori nė forumin Na bashkoi Albasoul
    Postimi i Fundit: 26-08-2003, 00:21
  4. Buletini javor nga Forumi Shqiptar
    Nga Albo nė forumin Na bashkoi Albasoul
    Postimi i Fundit: 23-06-2003, 09:43
  5. Buletini javor nga Forumi Shqiptar
    Nga Albo nė forumin Na bashkoi Albasoul
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 16-06-2003, 07:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •