Gent naqe! Shume faleminderit vlla. Edhe une te pershendes.![]()
Gent naqe! Shume faleminderit vlla. Edhe une te pershendes.![]()
:-)
Iu falenderoi per kujdesin dhe zhdervjelltesin tuaj une para kohe postova , kur i ktheva per heren e dyte e pash se ishe pergjigje pershendetjes time,
Une nuk di qe tiu them vetem me befasove dhe iu falemnderit shume shume qe gjetet kohe te me pershendeteni sukses dhe jete te mbare
Tung vellau Nellye
Hehe me kenaqe Nellye.Kisha shume kohe pa degjuar fjalen e zhdervjellet. Flm dhe njehere. Suksese ne jete e kudo dhe ty.
Tung
Dorina
mire se erdhe DORINA ne pershendetje e perzemert nga ana ime ......shpresojme t'ia kalojme shume mire sebashku ketu
Mire se ju gjeta Ermal. Shume faleminderit per pershendetjen dhe shpresoj dhe une t'ja kaloj mire me te gjithe.![]()
M'pelqe shume ai avatari yt me Kurt-in. A ma jep nja dy dite borxh te lutem?![]()
Dorina kishe ber goxha prezantim, nga me te bukurit qe kam lexuar, mund te them!!Ia kalofsh sa me mir ktu, kiss!!
Te dua se s'te urrej dot......
E prune ne ti koken te prezantimet. Shume mire e bone po ta them ne un i here mir se erdhe si shpirt te kena ne forum.
Ky koni ko o kon e ko si ky koni ko!
Shnet e jete se te tjerat vijne vete!
Faleminderit Flava! Me vjen mire qe te ka pelqyer edhe pse e kam shkruar ne momente krize.![]()
Te puc eve una.
Petro! O t'i hongsha furcet t'i hongsha! Ashtu e ke fitu dhe punen ke Arrogantja ti; i ke fut nai boje?Tam sum xan Petro. Eve ti je si spirt.
mire se erdhe Dorina
bash qef me shumiccccccccccccc
ja kalofsh mire hajt tung
PROUD TO BE ALBANIAN
Falemners or mec.Bafsh kokrren e qefit dhe ti.
![]()
Krijoni Kontakt