Close
Faqja 10 prej 48 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 478

Tema: Tatuazhet

4:20.com...pantera.com Maska e tom
    Anėtarėsuar
    05-03-2003
    Vendndodhja
    ke dyqoni ke selvia
    Postime
    206
    ja ku osht dhe egjelli im..nuk duket dhe aq paster..+ nga ky pozicion nuk duket e gjith tatoo-ja...
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Anėtarėsuar
    05-03-2003
    Vendndodhja
    ke dyqoni ke selvia
    Postime
    206
    ...
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Perjashtuar Maska e Ihti
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966
    shenje me e larte dobesie,do perfundonte ne mbylljen ne nje klinike psiqike.

E keni pyetur ndonjehere veten, ju njerez kaq krenare per vizatimet ne trupin tuaj?

Domethenien e tatuazhit qe e gdhendni ne trupin e paster qe ju ka falur natyra ne lindje?

Apo keni peshtire per c'jeni, dhe ndjeni nevojen qe te masakroni pastertine e trupit tuaj me shenja, logo, simbole qe te rrisni misticizmin, deshiren, interesin e te tjereve per t'ju vleresuar ne nje menyre qe nuk jeni ndjere te vleresuar me pare?
    Summertime baby!

carpe diem Maska e drini_nė_TR
    Anėtarėsuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, AL
    Postime
    1,585
    Postuar mė parė nga Ihti

E keni pyetur ndonjehere veten, ju njerez kaq krenare per vizatimet ne trupin tuaj?

Domethenien e tatuazhit qe e gdhendni ne trupin e paster qe ju ka falur natyra ne lindje?

Apo keni peshtire per c'jeni, dhe ndjeni nevojen qe te masakroni pastertine e trupit tuaj me shenja, logo, simbole qe te rrisni misticizmin, deshiren, interesin e te tjereve per t'ju vleresuar ne nje menyre qe nuk jeni ndjere te vleresuar me pare?
    Mė parė se tė bėja tattoo-nė time tė parė kishte kaluar njė vitė nga dita qė mė ra ndėrmėnd tė bėja tattoo. Unė nuk zgjodha tattoo-tė, por mendova rreth kuptimit tė simboleve qė janė. Tattoo-ja ime e parė pėrfaqėson simbolin e: Mirėsisė, Fisnkėrisė, Zemėrbardhėsisė, Sinqeritetit, etj. Tattoo-ja e dytė, ajo shqiponja dy-krenare qė ėshtė mė sipėr, pėr mua pėrfaqėson besimin tek Zoti dhe shqiponjėn dy-krenare shqiptare, tė vėndit ku kam lindur. Zeusi mbante nė njėrėn dorė rrufenė e perėndisė, ndėrsa nė tjetrėn mbante shqiponjėn e cila ishte lajmėtarja dhe plotėsuesja e dėshirave tė tij. Vendosa edhe unė ta kem shqiponjėn nė krah qė t'mė kujtoj ēdo lėvizje tė krahut tim tė djathtė se kujt i dedikohet...

Pėr mua nuk janė thjeshtė tattoo. Pėr mua janė kontratat qė kam lidhur me vetveten, janė besa qė kam. Betimin mund ta harrosh. Nėse unė e harroj, kam disa simbole nėn lėkurė qė mė kujtojnė diēka... qė edhe nėse veproj ndryshe simbolet do t'mė kujtojnė se diēka nuk shkon, do t'mė kujtoj njė hipokrizi. Pse unė kam besė, pse mundohem ta mbaj kėtė besė, dhe pse i vlersoj virtytet e mėsipėrme vendosa t'i fus simbolet e tyre nėn lėkurė.

Nuk mund tė shkosh nė noteri qė tė garantosh besimin nė vetvete, dhe as tė dėgjosh gjykimet e tė tjerėve qė as tė njofin dhe as e dinė pse kam bėrė tattoo, por thjeshtė qė e dinė para kohe se "jam pėr klinikė psiqike". Kėta lloj tipash e dinė mė mirė sesa ty se ēfarė ėshtė mė mirė pėr ty, prandaj unė kam besė nė vetvete, dmth simbolet qė kam nė trup...

Drini.

Anėtarėsuar
    05-03-2003
    Vendndodhja
    ke dyqoni ke selvia
    Postime
    206
    Postuar mė parė nga Ihti

?!!!!!!.. kto qe ke shkrujt(nuk e di esht mendimi jot personal apo e ke lexuar diku) pa dashur te te fyej, jan budadalliqe dhe me bejne qe te qesh... o plak te kesh nje tatoo esht dicka personale dhe se ben per te tjeret...sigurisht qe te vjen mire kur dikush ta pelqen dhe thote,, paska dal shum bukur,ose ai qe e ka punuar paska bo art ,plus qe nuk po prish imazhin e njeriut te krijuar nga zoti, se po vizaton dicka ne trupin tend qe fundi fundit esht trupi jot....nuk besoj qe kush ka tatoo duket si alien......secili ne kte bote ka te drejte qe te zgjedhi stilin e te jetuarit te te veshurit dhe te berit jete sipas menyres qe mendon..nuk esht mire qe te paragjykosh ose ti vesh lloj lloj emrash nje njeriu qe ka nje tatoo per te vetmen arsye sepse ti nuk ke deshiren apo guximin qe ta bosh...

Shamikuqja!!! Maska e BRADYKININ
    Anėtarėsuar
    07-01-2004
    Vendndodhja
    In Constant Motion!
    Postime
    498
    Per mendimin tim, tatuazhet jane si nje qilim te cilin s'e ndryshon dot. Mua me pelqen klasikja dhe s'ka gje me klasike se thjeshtesia (simplicity). Asaj s'i iken moda kurre.

Megjithese s'i gjykoj ato qe i kane, prape s'do doja kurre qe partneri im te kishte tatoo (si nga ana estetike dhe ajo mjekesore.)
    If I Only Could....

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Per postin 20
    Shume interesant por cuditem si ka shpetuar nga rrufeja.
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Megjithese vete nuk kam ndonje tatuazh me pelqen te shikoj tatuazhe te bukur, si psh ato me delfine.
    Gjithashtu kam pare shume femra qe kane tatuazhe me delfine si ne shpatull ashtu edhe ne pjese me intime te trupit.
    Ju lutem nese dikush e di c'kuptim ka nje tatuazh me delfin?
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-07-2003
    Postime
    726
    Postuar mė parė nga kolombi
    Mezi po presim.
    Ju lutem ndihmojeni pak Kaltersine.

lol... sigurisht pse jo mezi sa po pret Kolombi.. do ta postoje une mi se e kam?

^^ LiL'AnGeL ^^ Maska e Tironce4Life
    Anėtarėsuar
    06-09-2002
    Vendndodhja
    ArOuNd Da WoRlD
    Postime
    57
    Ja dhe tatuazhi im lol
    Be NiCe !!!

Faqja 10 prej 48 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Tatuazhe te punuara nga une
    Nga EnRy nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 15-07-2011, 18:25
  2. Ēmenduria me tatuazhet te tė miturit
    Nga ALBA nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 50
    Postimi i Fundit: 06-12-2004, 16:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •