Postuar mė parė nga _Elena_
Jo jan Pallate 5 kac lo0ol tatoo jan moj dreq nuk i shikone art ne vete BaBa :P sa zili mkan re aman :P
LOndon_girl RRofsh![]()
Postuar mė parė nga _Elena_
Jo jan Pallate 5 kac lo0ol tatoo jan moj dreq nuk i shikone art ne vete BaBa :P sa zili mkan re aman :P
LOndon_girl RRofsh![]()
ALL Repskte nga BaBa kush ka tato ma Tbukur ktu Ti shohim...!!!!
Mbase jam gabim po .....une jam kundra tatuazhit per te vetmen arsye sepse nqs ke probleme per dhurim gjaku ne familje ti nuk mund te ndihmosh keshtuqe duhet te jemi pak praktik per problemet e jetes.Harojeni per nje chast bukurine artistike dhe deshirat.
Sometimes it's the smallest decisions that can change your life forever.
Ne fakt nje tatuazh ne trup duhet, sepse e ploteson edhe me teper perzonalitetin tend, nqs eshte efikas
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
Nje tatuazh pa pike kuptimi eshte thjesht nje zhgarravin ne trup.nqs une do doja nje piktur qe kishte kuptin ne jeten time ater do e vija ne korniz ne mur ku mund ta shifja cdo dit ose cdo nate per te me dhen inspirim shpirteror.
Mundohu te njohesh veten, ndoshta ateher dicka gjen.
Postuar mė parė nga Eminemka
Per [Vajzat] qe jan kundrra TatuAzheve, Po sikur I dashuri apo bashkeshorti juaj tju thote do besh nje TaTuazh per mu si Do ja beshit :P
Cdo Qenje njerezore ka mendimin e veten dhe ja mbeshtes mendimin me shum sinqeritet
Me Respekt nga BaB-ELBaSaNi , Tatuzhet jan veper Arti![]()
fotografi e cashtit e tatuazhit tim
nuk e di nuk kam ndonje mendim per to.kush do ta veje le ta veje fudja po e ve per vehten dhe jo per te tjeret
ky poshte me duket interesant si motiv per tu damkos
Prektora
Postuar mė parė nga darwin
Motiv i Bukur qenka po pska lan RRogen 1 mujore me ate TatuAzh Ai qe e ka ba
HaLLaLL tatto bish fare![]()
Krijoni Kontakt