Pėr Mendimin Tim : Tatuazhi ėshtė KOT. Do Vijė Njė Kohė Qė Do Pendohesh PėR Atė Qė Ke Bėrė .... Gjithsesi Secili/a Ka Mendimin E Vet .... RRespekt ...
Pėr Mendimin Tim : Tatuazhi ėshtė KOT. Do Vijė Njė Kohė Qė Do Pendohesh PėR Atė Qė Ke Bėrė .... Gjithsesi Secili/a Ka Mendimin E Vet .... RRespekt ...
Žė®véĒ vDéKjč§ Ćsgjė `ėshtė £ SĪgūRtė.
ja dhe tatuazhi i tret i imi ne dor te mbajte
sduket dhe qa mir se ska drita ktueshte nje zemer me trendafil ne form apstrakt
![]()
Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.
ja ketu me paster (:
PS: per ato qe se din kete tatuazh e kam ba vet![]()
Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.
Te pa Nevojshme !!
"Lutja e atyre qe u behet e padrejte, eshte me e shpejte se era"
Baba dashuri e gjalle ti eeee
Mua me pelqejne tatoo,me duken cool dhe me domethenie ( gjithomone nqs ju jepet nje e tille ).Por nuk me pelqejne kur njerezit e ekzagjerojne dhe behen piktura artistike
Une doja te beja dicka te vogel kete vere te shputa e kembes,por per ceshtje personale nuk arrita dot.Do te me pelqente te beja nje tatuazh me shkronja kineze ose hebreje pergjate shtylles kurrizore:dmth duke filluar qe te rruaza e pare e qafes e pak perpara se te mbaroje kerrbishtja.Por po pres dashurine e jetes sime qe ta marr kete mundim lol![]()
Elegance is an attitude.
Meqe jemi ne tem po vendos tatuazhin e fresket fare te nipit,perse un nuk kam,por sjam kundra
Ka shku ne france 2 vjec,tash esht 19
Ju desh me e stampu shqiponjen nga internet si nji te till nuk e kishin.
Donte ta mbushte me te zeze por i keshillova qe mos ta bente per qellim se do u rendonte shum.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga altint71 : 05-11-2008 mė 10:31
Krijoni Kontakt