tani per tani kam vetem 1
po dua te bej edhe 1 ke kyci i kembes
me jepni ca mendime
tani per tani kam vetem 1
po dua te bej edhe 1 ke kyci i kembes
me jepni ca mendime
ka shum njerez qe bejn tatuazhe vetem se duket bukur po ka njerez qe e bejn dhe i kujton dick apo dike
po e keqja esht se po bere nje do te besh 100 te tjera
Mu me pelqejn amo kam qillu Frikacake dhe smundem me bo nje eheh
kur e ke tatuazhin e par gjithmon ashtu esht ke frik
po kur e ben nuk ndjen gje
un per veten time nuk kam ndjer gje
Tatuazhet jane te shpifur. Imagjino kur plakesh, e te behet lekura rrudha rrudha, dhe ke nje tatuazh qe ta ben lekuren te duket akoma me e zhubravitur. iiiiiiiii
Ignore List: Snow~Drop
Edhe un e kam nji dy te bej edhe emrin tim tani po se di se ku ta bej kte qe kam e kam tek kemba![]()
LoVe Me oR HaTe Me Am StiLL GoNa Be HeRe
he se ndonje te vockel dhe te lezecem ne kurubisht (that is south of kurrizi) ose ne bark (south of the border of breka area) mund te duket cute tooPostuar mė parė nga ~D~
![]()
SiMund te them se ekziston per te dyja pytjet varet nga lloji i tatus edhe shprehje personaliteti edhe thjesht tatu qe duket bukur ne kohe Vere.........mendoni ju eshte nje shprehje e personalitetit apo thjesht nje figure?
Me pelqejne Plain no colors ( i hate colors in tatu) jo me shume se 1 qofte tek trupi i mashkullit dhe ai i femres...vete nuk kam am planing very soon........will see........
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga LoveLyBruneTT : 21-04-2006 mė 13:16
Tatuazhet me ngjyra duken si pallatet e Edi Rames . shume kot .
Plus te besh tatuazh duhet te bazohesh diku , jo vetem kap e zhgarravit luan e dhelpra neper trup .
Po kto kohet e fundit sikur u ka dal moda , ishte kur ishte .
Krijoni Kontakt