ahahahahahahahahhahaah kam ndermend ta bej pel xotin sdo pys hsum ca thon e ca sthon:P
ahahahahahahahahhahaah kam ndermend ta bej pel xotin sdo pys hsum ca thon e ca sthon:P
...If you had a life, you would stop talking about mine!...
Ato ne forme trekendeshi mu mbi ulluk te tajares jane me te mirat.
Se tatoo-t te bejne konfuz...nuk dine njerezia si t'i interpretojne...
po kur shef nje femer me kulmin e trekendshit drejtuar mu ne crack...aty mesazhi eshte i qarte. "ske nevoje me e pyt "po ca do me thene ay design qe ke si targe nga mbrapa?"
Mesazhi:
"Mua me pelqen nga mbrapa. Ju lutem ndiqni shenjen perkatese per te cliruar depoziten."
Mire e ke ti ashtu mendojn shume njerez!!!!!!!!!!!!!Postuar mė parė nga Ihti
Ema mos e vrit mendje se cka mendojn te tjeret Ok.Pastaj mvaret edhe nga rrethi ku jeton,p,sh ne prishtin ti besh edhe 10 nuk thote askush asgje eshte shume normale.
Hic se kuptoj pse njerezit bej gjykime koti
Gjdo gje e ktheva ne vendin e vete...
Smund ta quash as shprehje te personalitetit e as figure, mund te jete nje tregues i karakterit tend nga lloji i tatuazhit... Smund ta quaj figure per faktin sepse per ate qe e ka nje tatuazh do te thote dicka perderisa ka vendosur ta vizatoje ne trupin e tij... Per mendimin tim, cdo kush mund te beje nje tatoo, POR te jete nga lloji qe mund ta heqesh...
une kam nje qe thote W.T.A
ne versionin e gjate eshte WELCOME TO JAMAICA
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
ka harte aty te jamaices ose shigjeta drejtuese per pikat kryesore turistike?Postuar mė parė nga DoLpHiN
j/k, se s'besoj ta kesh aq te madh tatuazhin lol
Une i pelqej shume tatuazhet dhe e kam nji ne krahe por te vogel.
Por me vone do te bej nje tjeter me te madhe ne shpine
Eshte dicka e bukur dhe interesante.
kam 2 qe kshu i kam qef![]()
Merrja TeMirėn Tė ArdhmesHidhja Te KeqenTė kaluarės. ★☆٠·˙
Duhet jete interesante historia se si kane fillu njerezit te bejne tauazhe.
Kane bere Indianet,Arabet,Egjiptianet.Pamje te mrekullueshme e shume domethenese,filozofike,romantike.
Por mu me duket e kote te bej tatuazh sepse nuk gjej asnje justifikim jetesor qe tatuazhi vlen per dicka.Thjesht shumica e bejne per tu dukur,le c'thone qe i bejme per qejf.Per tu dukur.Femrat me bluze te shkurtra qe te iu duken lule yllkat mbi vithe e ne bark ndersa djemt mengeperveshur me tatuazhe ne krahe.
Shpirterisht nje tatuazh mbi lekure nuk te ben as te ndjehesh mbret as skllav.Nese je atdhetar i zjarrte nuk eshte e nevojshme te besh tatuzh me flamurin por te kontribosh me gjera reale.Nese je komunist nuk eshte e nevojshme che gue vara, marksi apo nje ylli i kuq ne krah, por te marresh pjese ne mbledhjet e komunisteve.Pra nuk te motivojne qe te ecesh perpara
Le qe po ta analizosh holle jam i mendimit qe tatuazhet krijojne dhe stres kur personi qe i mbart vjen koha dhe plaket.Lekura e vyshkur pale pale merr nje pamje te shpifur prej tatuazhit.Te kujton kohet e rinise se pamjes e formes bukur,shkurt stresohesh.
Nga ana shendetesore thone qe nuk te bejne mire se bllokojne poret e lekures qe te ushqehen me ajer lirshem.Pra mund te kthehen ne vatra semundjesh dermatologjike.
Kjo me ben me se tepermi qe mos ti pelqej...
Nuk ka si kombinimet natyrore.Jane ligje te mrekullueshme qe nese fut hundet i ngaterron e i ben lemsh.Epiderma,pjesa e lartme e lekures(me korrigjoni ju mjeket) ka funksion mbrojtjen dhe lejon qe lekura te ajroset.Nese i ben siper nje tatuazh dmth qe per nje kaprico per tu dukur prish nje funksion natyror te saj.
Mund te mbash nje varse nje unaze rroba te bukura.Dmth gjera qe nuk cenojne origjinalitetin natyror...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FLORIRI : 11-01-2006 mė 08:07
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
Krijoni Kontakt