ahahahahahahahahPostuar mė parė nga AIRON^BOY
ahahahahhahhaha
Po bre Aldi ca te bej
Jam njeri edhe une
ahahahahahahahahPostuar mė parė nga AIRON^BOY
ahahahahhahhaha
Po bre Aldi ca te bej
Jam njeri edhe une
Jo per gje por kam pershtypjen si aq mir sa e flet, po dhe aq mir e shkruan Shqipen![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AIRON^BOY : 28-11-2005 mė 14:15
◄█ Barcelona e MADHE █►
Aahahhahaahhahahhahahahhahahahhahaha
Po ti sikur me kuptove ne fillim se e kisha ber gabimisht :P
Nejse te pakte ate pershtypje ta kesh te mire,,,,,,ehhhh ne shqip te gaboj e di se kam ber KRIM po me falni ju lutem
Imagjinom o Aldi si do jem une ne gjuet tjera.
Po prap spo cahem kjo qe jam![]()
Po e shef qe s'di te shkruash moj ?!!! Na ben dhe te zgjuaren ti...... O Serb ca ke len pasPostuar mė parė nga EMMA 1244
![]()
◄█ Barcelona e MADHE █►
ahahhahahahaahaPostuar mė parė nga AIRON^BOY
po nuk di pra,per te treguar ty se nuk di e bera.
O zot ca ke fal![]()
Per tatuazhet me pelqejne shume tek te tjeret...eshte nje shprehje e kreativitetit te dikujt, shpreh pak a shume nje aspekt personaliteti dhe eshte ceshtje estetike.
Personalisht nuk kam tatuazh sepse me aq sa e njoh veten merzitem shpejt me gjerat, me pelqen ndryshimi dhe tatuazhi eshet dicka e "perhershme". Nese pas disa vitej do me ndryshohej mendja, procezi i heqjes eshte shume i dhimbshem dhe do goxha kohe sidomos me tatuazhet me ngjyra.
Shoqa e ngushte ka tatuazh ne simbole kineze ne qafe " JETE DASHURI DURIM". eshte gje e vecante.
ndonje tatuazh te vockel kur kane gocat duket lezecem, sidomos kur e kane edhe trupin te lezecem![]()
Un per vete i kam nja dy, po sme jan merzit!
Tatuazhet eshte mire te behen kur je me te vertete i bindur, dhe dicka qe te mos merzitet me kohen apo te jete banale!
Shkurt hesapit boni tatuazhe!!!![]()
un perveten time mendoj qe tatuazh eshte thjesht nje hobi qe do ta kesh asgje me teper....
...If you had a life, you would stop talking about mine!...
Ka nje jave qe bera nje tattoo ne fund te kurrizit po mendoj se duket shume bukur sepse une zakonisht i vesh pantallonat shume te ulura keshtu qe enhances the back. Timi eshte tribal me nje trandafil ne mes, all black, me shkronjen G ne fund (per burrin pra). Mendoj se tatts are cool po varet nga preferenvat e secilit.
Krijoni Kontakt