Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 24
    Albanian princess
    Anëtarësuar
    04-06-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    35

Post Starfire ne botën e çudirave!

Miremengjes!!!

Sic Alice, edhe une e ndjej veten ne boten e cudirave, ku si shqiptare jemi shperndare ne bote, por mund te mblidhemi bashke ne Cyberspace, pikerisht ne kete forum.

Si shume te tjere une jam nje shqiptare emigrante dhe jetoj ne Amerike qe nga viti 1992 ku kam ardhur ne moshen 14 vjece. Kam mbaruar nje shkolle te larte per Shkence Politike dhe tani jam studente per Computer Networking dhe Elektronike, dhe gjithashtu punoj ne nje nga qytetet me te bukura ne bote, Manhattan.

Jeta ne mergim eshte e veshtire, por kur krijon shoqeri te lehtesohet pak. Une kam plot shoqeri te huaj, por shume pak shqiptare. Me mer malli te flasesh shqip me dikend pervec prinderve dhe shume here me duket se po e harroj gjuhen, keshtu qe mendoj qe ky forum do me ndihmoje.

C'me Pelqen?.......hmmm. Vdes per muzike, nuk leviz dot pa mp3 player. Me eshte bere pjese e veshit. Kam qef te lexoj , dhe te shoh filma, sidomos action dhe komedi. Kam qef gjithashtu te shkoj te luaj arcade games. (Me falni por shpesh nuk i gjej fjalet shqip keshtu qe i shkruaj ne anglisht) Si shume vajza me pelqen te dal ne dyqane te blej pa fund..rroba dhe electronic gadgets.
    Akoma nuk jam rritur me duket, por prinderit akoma mbajne shprese se do e kaloj kete faze.

Sa per hobi, s'me del shume kohe por kur kam shkruaj poezi ose vizatoj cartoons, sidomos Tweety. Kur te gjej me shume kohe te lire ndoshta do gjej nje motorciklete (Ninja) dhe po bej gjiro neper New York dhe New Jersey dhe Leila ti je e para pasangjere, my friend.

Po shkoj te shoh se c'mahni ka kjo bote e cudirave.

Starfire

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    StarFire, me ne fund!!! Mire se erdhe!

S'me pritet te vij aty dhe kesaj rradhe do bejme QEJF vetem! Uroj qe kesaj rradhe te me ndalosh se bleri funde te shtrenjta qe s'kam per ti veshur me shume se 2-3 here!

S'ta kam treguar kete por kur ika ne tren... ndalova te nje stacion tjeter. LoL! Dhe kur mora telefon dike, i dhash emrin e qytetit gabim. Mire qe me ndaloi dhe me beri te shkoja te pyejsa dike ku isha... se do kisha ngelur aty gjithe naten. Dy gjera gabim! Problemet ia hap vetes une... c'me duhen armiqte?

Aq ishte my confession
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Mireserdhe, Starfire, shume i bukur prezantimi!
    Kujdes with the expensive taste! Have fun ketu ne forum, se i kemi te gjithe shume te mire( u bej qejfin se jane kot fare, lol)
    Ciao, Viki
    Keep it REAL!!!

i regjistruar Maska e rezi_Mynihut
    Anëtarësuar
    13-10-2002
    Vendndodhja
    Munich, Germany
    Postime
    367
    Mireserdhe Starfire,

Prezantim interesant. Komplimente per shqipen, si per 11 vjet ne USA, jo keq.
    Interesant do ishte te dinim nga kush qytet i Shqiperise vjen dhe se a shkon shpesh ne Shqiperi?
    Nuk e kam shume te qarte se a i mungon Shqiperia nje vajze qe e le me 14 ate.

Po te shikoj zgjedhjen e shkollave nga shkenca politike ne shkenca kompjuterike, duket sikur njerezit nuk po u merrkan me me politike...

Persa i perket botes se cudirave besoj se ky forum ka "a lot of magic..."

Pershendetje

Rezi

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Mire se erdhe byrazer!!
    Shnet!!
    Jam JETUS jo TREGUS!.

Sweet Tropojane Maska e Charmedgal
    Anëtarësuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    London, England
    Postime
    221
    eheheheh code cracker mendoj se eshte goce kjo.

Mireseerdhe sarfire.
    kisses
    Elda
    Jam Tropojane Dhe Krenare
    Po S'te Pelqeu Plas Syt
    Bjeri Kokes Per Mur
    As Qe Ma Ndjen Fare...!

Perjashtuar Maska e HANNIBAL2003
    Anëtarësuar
    27-01-2003
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    407

Thumbs up mire se erdhe

mire se erdhe ne forum.
    te uroj t'ja kalosh sa me mire
    shnet e pare.

Albanian princess
    Anëtarësuar
    04-06-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    35
    Falemnderit per mirepritjen Leila, Viki, Rezi, Codecracker, Elda dhe Hannibal.

Leila, per ate confession, I'll get you back.

Rezi, une me origjine jam nga Kruja, dhe ne Shqiperi kam qene 3 here per vizite, dhe do shkoj kete vere perseri. Sa per ndryshimet ne dege ne shkolle, nuk jane shume larg njera tjetres se te dyja perdoren bashke. Ne c'do vend dhe c'do ane te jetes ka politike, dhe kompjuterat na jane bere te domosdoshem keto dite, keshtu qe te dyja i perdor ne jeten time te perditshme.

Elda po femer jam, dhe me fal qe nuk e thashe emrin. Une quhem Rudina.

Falemnderit dhe njehere,

**StarFire**
    I love, I play, I hurt, I blame, but when you are with me you'll never be the same.

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    StarFire... po s'ishte ndo nje gje e madhe moj. Do te dish edhe nje gje tjeter qe ndodhi ate dite??

LoL...

Cell phone-i nuk me punonte.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-05-2003
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    14
    RRusho paske majt konferenc shtypi mesa shof prezantimi ishte nice kalofsh mire dhe suksese
    Djal i Merzitur

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Elbasani, Qyteti i cudirave.
    Nga shefqeti11 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 08-03-2007, 17:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •