Miremengjes!!!
Sic Alice, edhe une e ndjej veten ne boten e cudirave, ku si shqiptare jemi shperndare ne bote, por mund te mblidhemi bashke ne Cyberspace, pikerisht ne kete forum.
Si shume te tjere une jam nje shqiptare emigrante dhe jetoj ne Amerike qe nga viti 1992 ku kam ardhur ne moshen 14 vjece. Kam mbaruar nje shkolle te larte per Shkence Politike dhe tani jam studente per Computer Networking dhe Elektronike, dhe gjithashtu punoj ne nje nga qytetet me te bukura ne bote, Manhattan.
Jeta ne mergim eshte e veshtire, por kur krijon shoqeri te lehtesohet pak. Une kam plot shoqeri te huaj, por shume pak shqiptare. Me mer malli te flasesh shqip me dikend pervec prinderve dhe shume here me duket se po e harroj gjuhen, keshtu qe mendoj qe ky forum do me ndihmoje.
C'me Pelqen?.......hmmm. Vdes per muzike, nuk leviz dot pa mp3 player. Me eshte bere pjese e veshit. Kam qef te lexoj , dhe te shoh filma, sidomos action dhe komedi. Kam qef gjithashtu te shkoj te luaj arcade games. (Me falni por shpesh nuk i gjej fjalet shqip keshtu qe i shkruaj ne anglisht) Si shume vajza me pelqen te dal ne dyqane te blej pa fund..rroba dhe electronic gadgets.
Akoma nuk jam rritur me duket, por prinderit akoma mbajne shprese se do e kaloj kete faze.
Sa per hobi, s'me del shume kohe por kur kam shkruaj poezi ose vizatoj cartoons, sidomos Tweety. Kur te gjej me shume kohe te lire ndoshta do gjej nje motorciklete (Ninja) dhe po bej gjiro neper New York dhe New Jersey dhe Leila ti je e para pasangjere, my friend.
Po shkoj te shoh se c'mahni ka kjo bote e cudirave.
Starfire
Krijoni Kontakt