Interviste e faqes ( www.albdigital.com ) me Gerta Heten
Pershendetje Gerta,me sa e dime punon ne nje Radio Shqiptare,e ajo eshte Radio "Kiss FM",gjithashtu keni punuar edhe ne Top Albania Radio,si e ndieni veten ne radio?
Une kam qe ne prill 2004 qe punoj ne Kiss FM nje radio hip-hop,R/B ne shtetin e NY-ut.Kam nje kontrate pune me kete radio por Top Albanian nuk e kam harruar.As ajo mua, pasi ende e kane foton time ne website.Kjo me ben tja kthej borxhin me gadishmerine per te bashkepunuar me ta cdo kohe,dhe pas perfundimit te kesaj kontrate aktuale shpresoj te rikthehem tek origjina ime si prezantuese radiofonikeop Albania Radio.
Kliko:"Lexoje te gjithe" per ta lexuar intervisten komplet
-Mund te na tregoni pak per veten tuaj,karakteristikat....?
Tip social,me pelqen prania njerezve perreth,me thone se jam vajze e thjeshte e se fama nuk me ka ndryshuar aspak.Jam mirenjohse dhe per te mire a per te keq me karakterizon nje krenari e semure
-E dime se deri tani i ke 3 kenge kur do te vjen albumi juaj ne skenen shqiptare??
Ne prill do hyj ne studio per regjistrimin e kengeve te nje albumi te mundshem I cili shpresoj dhe uroj te mos me nxjerri shume probleme teknike e ne vere ta publikoj ne Shqiperi,Kosove e Maqedoni.
-Kush ju ka shtyre te merreni me muzike?
Muziken ne shpirt ma ka futur I madhi Zot;prandaj u lidha me radion se jo vetem dashuroja muziken por njihja gjithe kenget vec ne sekondat e para te trasmetimit.Sa per muziken qe kendoj ate shtyse ja dedikoj vellait se po te mos kishte kompozuar ai kengen "My love" nuk do flisnim per Gerten qe kendon por vec per Gerten qe prezanton.
-A jeni e lumtur sot?
Kush thote se eshte I lumtur genjen veten dhe boten.Lumturia nuk ekziston,por egziston te ndjerit mire me veten tende,me arritjet,sukseset, deshtimet nga te cilat ke mesuar e une ndjehem mire.Nuk mund te them se jam e lumtur,por ndihem mire me veten.
-Dhe per fund : Mund te na tregoni mendimin tuaj rreth faqes tone,sepse e dime qe je nje vizitore e faqes sone?-
Po e vizitoj kete faqe dhe nuk e mohoj se me pelqen mjaft.Keshilla ime?Ofroni sa me shume material qe ti hape syte rinise Shqiptare, sa me shume muzike qe te mos kete kohe per vepra te keqija,sa me shume frymezim shpirteror per ti ngritur moralin Shqiptareve ngado jane vecanerisht ne keto vite te veshtira qe po kalojne.Urime dhe vec suksese per stafin e ALBDIGITAL.COM
Intervistoi Vigan Vllahinja (WebMaster i faqes AlbDigital.com
Krijoni Kontakt