...dhe nje sekonde per te kuptuar budallallekun tend?Postuar më parë nga Jonian
*) Me mori gjysme ore te rregulloja gabimet drejtshkrimore te ketyre "gazetareve".![]()
Manjola Nallbani: Bashkëshorti im s'më ka zhgënjyer c'tituj mbresalenes vene dhe keta
Duke iu referuar lidhjes tuaj, ç'është dashuria për ju?
Për mua ka qenë një fat, që bashkëshortin e kam marrë me dashuri. Dhe jo siç mund t'i ketë ndodhur dikujt, i cili nuk e ka zgjedhur vetë dashurinë. Është shumë e rëndësishme që jetën ta kalosh me një person që e do dhe jo që ta rekomandojnë të tjerët, kjo është më kryesorja për lidhjen tonë.
Për fat, bashkëshorti im nuk më ka zhgënjyer për asnjë moment gjatë këtyre viteve. Kam 13 vjet që
jam martuar dhe mund të them, shumë sinqerisht, se e dua njëlloj si në fillim. Ndjenja reciproke është shumë e rëndësishme. Nuk do e konceptoja dot të jetoja me një njeri për vite, nëse nuk do ta doja ose të mos më donte.
Në jetën e përditshme cilat janë provat e dashurisë?
Provë dashurie, së pari, është vlerësimi që unë kam dhe që e shpreh në mënyra të ndryshme, është respekti. Fakti që bashkëshorti im është njeri i pazëvendësueshëm për mua, për shumë vite është një provë, po ashtu dhe fëmijët që ne kemi sjellë në jetë. Nuk ka provë më të madhe dashurie se kjo.
Mendoni se duhen mbajtur disa sekrete të vogla për vete, në mënyrë që mos të prishet ekuilibri i një raporti shumë të mirë?
Unë si natyrë jam e sinqertë, dhe nuk di të mbaj sekrete. Aq më tepër që, të them të drejtën, nuk para kam sekrete, sepse ai është njeriu me të cilin ndaj ato dhe konsultohem për çdo gjë.
Sa e rëndësishme është për ju ruajtja e individualitetit në një raport të gjatë, dhe sa e dobishme është të kesh individualitet brenda marrdhënies?
Është normale që një nga elementet e dashurisë është që të mos i ndërhysh partnerit, unë atij dhe as ai mua, në karakterin, natyrën, në jetën profesionale. Sepse secili ka tiparet e veta dhe as mua nuk do të më pëlqente të më ndërhynin në këtë drejtim. Ndaj respektojmë në këtë mënyrë njëri-tjetrin në karakteret që kemi, për të mos u tjetërsuar. Unë e kam dashur kështu siç është, po ashtu dhe ai, me të këqijat dhe të mirat që kam.
Pas 13 vjet martesë, këtë vit si do ta festoni Shën Valentinin?
Këtë vit mendoj se do të jetë më i bukuri, meqë, sapo kam sjellë në jetë një fëmijë në jetë. Shën Valentini ka qenë shumë i bukur kur kemi qenë të dashuruar, i bukur në fejesë, po ashtu dhe në vitet e para të martesës, ndërsa tani është shumë më i vërtetë.
Intervistoi: Besiana Lushaj @ SPEKTRI
Krijoni Kontakt