Unë i urrej këngët e Mentor Kurtishit, (këndon në Kosovë)i cili këndon këngë të përkthyera apo ta rome, sllave, turke, greke, etj.
Leka nga Prishtina
Unë i urrej këngët e Mentor Kurtishit, (këndon në Kosovë)i cili këndon këngë të përkthyera apo ta rome, sllave, turke, greke, etj.
Leka nga Prishtina
Ti Shqipëri më jep nder më jep emrin Shqipëtar.
Jo mua me pelqen Mentor Kurtishi, te gjthe kengetaret si te Kosoves po ashtu te Shqiperise kopjojne nga kenget , turke , greke , jugosllave etj etj.
Mua sme pelqen shume Ramadan Krasniqi.
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
Ehhh cilën këngë e urrej un më së shumti ??
un urrej më së shumti kengen e Adelina Ismajlit Ma ka lan ta ka lan apo si e ka titullin kjo këngë e dobët
Se pari une nuk mendoi ashtu qe kenget shqiptare kopjohen nga kenget, turke, greke, jugosllave mund te ndodh qe ndonje kenge apo melodi popullore apo valleje qe kopjohet por eshte e pamundur qe te gjitha te jen te kopjuara...Sidomos tash ne vitete e pasluftes ka kenge e kenge te reja shqiptare/kosovare qe nuk jan te kopjuara.....e per te Shqiperis nuk di qa te them, ju e dini me mire, por prap nuk mendoj qe te gjitha jan te kopjuara!!!
Perkundrazi mua me pelqen Ramadan Krasniqi ai eshte nje kengetar pejon dhe shum i njoftur ne Kosove, vetem ata qe nuk e njjofin mire mund te flasinm qa dojne....
Ndersa kengetari qe e disfavorizoj sepse skam arsyje ta urrej por qe nuk e degjoj eshte Bujar Qamili.....
Arjeta![]()
[size=0.5]Sometimes friends
cause You pain & happiness
they come & go
but one thing 4 sure
they Love & miss you,
believe me I am 1
of them......!!![/size]
Më lehtë do të ishte të numërohen ata që na pëlqejnë se ata që s'na pëlqejnë. Thjesht, mund të hysh në një shitore të CD-ve dhe do të shohësh se 90% janë këngë të stilit "ma ka lon, ta ka lon"...
Nuk di cili këngëtar është më i keqi sepse konkurrenca në mesin e të këqinjve është tepër e fortë, e kur të shumëzohet numri i këngëtarëve me X "albume" e pastaj me Y "këngë" bëhet një listë tepër e gjatë. E ta dëgjosh gjithë këtë "playlist" për ta përcaktuar fituesin është torturë e vërtetë, duhet shumë kohë, energji dhe një vagon sedativë...
Më lehtë është me më të mirët.preferenca ime: Mariza Ikonomi dhe "Zjarrin do ta gjej" plus "Piano e vjetër"
p.s. kohët e fundit nuk e duroj dot Adelinën me atë "Kanagjegjen", nuk di çfarë vlera ka ajo këngë që nuk zbret nga top-listat kosovare
Ndryshuar për herë të fundit nga Shiu : 02-06-2003 më 20:07
The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.
Nuk me pelqen asnjera nga kenget te ashtuquajtura SHQIPE, se te njetat kenge i gjen ne gjuhen turke, sllave, greke vec tekstin ndryshe( se pse na pelqen neve njerzve te ballkanit te vjedhim kaq shume muziken e njeri tjetrit). Nga kengetaret me "emer" qe i urej do kisha vecuar, dy te lartepermendurit Xheki, Mentor Kurtishi, pastaj Madona Shqiptare, Sinan Hoxha, etj, etj.
Zot me shpeto nga miqte, une mund te mbrohem vete na armiqte
mua sdi pse me pelqen ajo kenga e re e Adelines,
Postuar më parë nga Tahox
Më lehtë është me më të mirët.preferenca ime: Mariza Ikonomi dhe "Zjarrin do ta gjej"
Tahox, ndoshta prandaj Ka nje fjale qe Ti s`e di ...
kenga nis me vargun:
Shi i lehte ra k'te vjeshte
.....
etc etc
si thua, A do kishim vjeshte nese s`do kishim gjethe te rena?
....................................
Ndersa per kengen qe s`me pelqen nuk di c`te them se kurre nuk ka bere vaki te degjoj me fund dicka qe s`me ngjit e per pasoje skleroza ka veto ne gjerat gjysmake.
E saktë. Ende mundohem ta gjej, nuk dorezohem lehte...Postuar më parë nga |-|e|\|a
Tahox, ndoshta prandaj Ka nje fjale qe Ti s`e di ...
vazhdon me:
kenga nis me vargun:
Shi i lehte ra k'te vjeshte
.....
etc etc
si thua, A do kishim vjeshte nese s`do kishim gjethe te rena?
ti po kthehesh perseri
...
etc etc
Gjethet jane ato qe duhen harruar, por shiun e lehte gjithmone do ta pres te kthehet perseri...
![]()
se kam fort me qejf ate kengen e rritmit te rruges, ate kengen me kukuja
Krijoni Kontakt