Me pare firmos vdekjen time!
Me pare firmos vdekjen time!
Jo kurre !
... dhe as nuk dua ta mendoj nje gje te tille...
:^ylli1
------------------------------------------------
Larg qofte te ndodhemi ne kete situate dhe larg qofte te beje njeri gabim te tille se behen "2" per ne boten tjeter!
Nuk kishit ndonje teme me optimiste ?!
O motra po nuk mund ta thoshe me nje fjale te vetme "eutanasia" se na ngrite qimet perpjete me pershkrimin qe bere!
Nė botė ka 10 lloje njerėzish: ata qė kuptojnė sistemin binar, dhe ata qė nuk e kuptojnė!
ishalla nuk me ndodh por nuk edi se cfare te beja ne ate moment por nuk do te firmosja kurre dote kisha shpresuar tek zoti edhe ne nqs do ta kete te shkruar do te vdesi dhe gjithkush nga ne e ka oren e daten e vdekjes
kjaj,kjaj se bani me pak .........
------------------------------------------------------------
O Lea ma thuaj edhe mua daten tende (larg qofte)!
Hajde muhabete hajde!
Nė botė ka 10 lloje njerėzish: ata qė kuptojnė sistemin binar, dhe ata qė nuk e kuptojnė!
Shumica thone qe nuk do ta benin kurre nje gje te tille dhe eshte e vertete.
Ne qoftese e do me shpirt dike nuk e len te vuaj, zemra do me dhembi shum por do preferoja te shkonte ne paradajse se atje do gjej qetesine e vertet;(
mos te me ndodhte kurre nje gje e tille.
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
Me fal , por une nuk munda ti lexoja te gjitha jo me te shkruaj cfare mendoj.
Para disa vitesh kam kaluar nje gjendje kome per rreth 3 dite ne nje qytet bregdetar ku kaloja pushimet, dhe po te ndodhesha perseri do te deshiroja ti jepja fund jetes sime per te mos bere qe te vuajne ata qe me duan me shpirt.
Po te ishte puna per dike tjeter qe une e dua me shpirt , nuk dua ta mendoj se eshte humbje kohe.Sorry
E sotmja, mesim i se djeshmes:
E nesermja, mesimi tjeter
Une jam dakort me te dyja.
Nuk ju duket se jeni egoiste kur thoni qe "vetes time do ia beja por te afermve jo"
Pra veten do e shpetonit nga dhimbjet,perpjekjet ndermjet jetes dhe vdekjes, gjoja per te mos i shtuar agonine te afermve,per te marre fund sa me pare kur e dini qe fundi eshte i pashmangshem!!Pra veten do e dergonit ne ate bote per te shpetuar nga agonia e pritjes.
Po nese do ishte i afermi juaj,ah ateher jooo,ndryshon puna, se me duket sikur ia marr une jete dhe kjo nuk eshte morale,ose me mire te themi,me ben mua me faj!!Pse te kem mbi supe ate peshe te rende?Te dergimit ne ate bote te personit te dashur!
Ndoshta e ben vete aidhe ateher na shpeton nga dilema;per veten apo per te tjetret!
Jo, une nese dikush i afert i imi, i cili e ka te stampuar ballin me shenjen e vdekjes,eshte ne dhimbje te tmerrshme,eshte ne degjenerim ,ne kalbje apo ku e di une se cfare sepse as qe dua t'a mendoj,do e beja.(varet nga rrethanat nuk kam qene kurre dhe shpresoj te mos jem kurre)
Pastaj mendoj se vetem ne rast aksidenti te gjitha keto vijne ne menyre te papritur.Ne raste semundjesh te gjata ,i semuri e shpreh vete se si duhet te veprojne te afermit ne situata te tilla.
Sa per veten,do jetoja momentin ndoshta ,sa jete te kisha dhe kur te me afrohej momenti do e beja vete me duart e mia nese do mundja.Nese jo...do gjendej dikush edhe per mua.
Laguna Blu
Krijoni Kontakt