mir se erdhe Bruna prezantimi yt ishte fantastik edhe mu duke shum e sinqert te uroj sa me fat dhe lumturi ne jet dhe shpresoj se do te realizohen te gjith endrat.ciaooooooooooo
egla
mir se erdhe Bruna prezantimi yt ishte fantastik edhe mu duke shum e sinqert te uroj sa me fat dhe lumturi ne jet dhe shpresoj se do te realizohen te gjith endrat.ciaooooooooooo
egla
dy sy qe shpesh shikohen
heret a vone dashurohen
Pershendetje.
Edhe une kam pak kohe qe jam prezantuar ne forum.
Jetoj ne londer prej 2 vjetesh dhe nuk kam asnje shoqe shqiptare.Kemi pak a shume te njejtat preferenca: shopping, cinema, pub.
Cuditerisht gjithe keto goca ne kete moshe ne Londer dhe nuk me ka rene rasti te njoh tjeter pervec mami me karroce dhe bebusha qe dalin xhiro.
Kam pas rastin te punoj si Sales assistant ne nje nga shopping center ne Londer dhe asnje moshatare shqiptare, tani me pjesmarrjen ne forum me behet qejfi qe lexoj prezantimet e gocave.
E sotmja, mesim i se djeshmes:
E nesermja, mesimi tjeter
Ju falenderoj nga zemra te gjitheve per mirepritjen e embel dhe te vazhdueshme dhe gjithashtu per urimet........eshte kenaqsi e madhe te jesh midis jush sespse jeni shume te mire.
Ilda Mistrecja, hajde, hajde mos kij merak ti se edhe ne do t'kemi mundesin me shku ne disko, vec duhet te kemi pak me shume durim xhemla
Martin, te mart e mira se me bere me qesh with your "Bodyguard skills"......nejse thanx per mbrojtjen xhemla.
Angel 82, edhe une cuditem qe nuk shoh asnje vajze tironce te moshes time ne Londer...nejse.
Ju falenderoj perseri
Ju kam shume xhan...........muah!
bye
love BRUNA xxx
Bruna mir se erdhe ne forum!!
T'u realizofshin deshirat dhe ia kalofsh sa me mir.
Kisses by Flava!
Te dua se s'te urrej dot......
Faleminderit per mirepritjen dhe urimet Flava
Kisses by Bruna.....muah!
xxx
Pershendetje Bruna,
Mire se na erdhe ketu midis nesh. Shpresoj te kalosh vetem kohe te mrekullueshme dhe jam e sigurt qe po keshtu do besh sepse dukesh si vajze e mire ;-)
Later
P.s. paske emer shume te bukur!
And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
pss. paskemi te njejten ditelindje moj emerthats awesome!
And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
mire se erdhe mes nesh Bruna , ia kalofsh mire
Goddess faleminderit per mirepritjen.......it's nice that u like my name and qe kemi te njejten ditelindje......yeah that is AWESOME!
Ermal80 faleminderit per mirepritjen
bye
Bruna xxx
PErshendetje
Mire se erdhe ne mesin tone, shpresojm qe tja kalojsh sa me bukur
Me respkt
BelgiumBoY
Services Administrator
Lider I Grupit #DHOMAT
Krijoni Kontakt