Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 73
    I DASHURUAR PAS DETIT Maska e FJORIN
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    E.U.** SHQIPTAR DHE JO FETAR
    Postime
    432

Re: Hey people,jam Bruna nga Tirana

Postuar mė parė nga Miss*Naughty*TR
    Miresejugjeta te gjitheve

Jam "single" dhe ala nuk kam rene ne dashuri (them shyqyr sepse nuk jam gati per lidhje dashurore kaq e RE...

Do deshiroja te shkoja ne disko por nuk me lejon babi....prandaj mezi pres te rritem dhe ca qe te jetoj jeten time dhe mos ta pyes me BABIN

color]Ju kam shume xhan

Pershendetje rrusho dhe mire se na erdhe ne rradhe te pare .Xhaxhi ka per te bere nje verejtje tya :

NQSE te flet babi ty dhe ste le te vesh ne disko mos harro se babai te flet gjithmone per te miren tende dhe e ka per detyre te te flasi ,po nuk i foli vajzes se tij kujt do ti flasi dhe ,nuk eshte e drejte te thuash qe te rritem edhe pak dhe mos ta pyet me babin edhe 100 vjec te shkoje babai gjithmone degjoje se ai eshte prinde dhe te flet gjithmone per te miren tende ka merak per femijen OK

edhe dicka tjeter : po mire pse ke thene shyqyr qe s 'ke rene ne dashuri tani qe je e re, po pse kur te plakesh ke qejf te dashurohesh ti ha ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaa JOKE OK

SHENDET RRUSHO . KISSES NGA LARG TE GJITHEVE
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    1. ARSYEJA E GRUAS QENDRON NE BUKURINE E SAJ ,BUKURIA E BURIT NE QENDRON NE ARSYEN E TIJ
    2.ESHTE E LEHTE TE BEHESH HOXHE APO PRIFT, POR ESHTE E VESHTIRE TE BEHESH NJERI
    WEN MY LOVE SWEARS THAT SHE IS MADE OF TRUTH, I DO BELIVE HER,THOUGH I KNOW SHE LIES....(W.Shekspire)

I shkreti Mahmut Jihadi Maska e LONDON-TIRONC
    Anėtarėsuar
    08-12-2002
    Postime
    279

Hi Bruna

C'kemi rrusho ???

Ca na thu nai gjo interesante? Gjithe kto tironse ne londer si nuk na ze syni na nji neve,cudi eeee??
    Nejse kushedi nga banon ti grupo,(londra e modhe)megjithate urime edhe suksese ne shkolle
    TIRONSI

OpTiMuS Maska e DENIS
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    Ne Toke.
    Postime
    191
    MireSerdhe Bruna Prezentimin e bere te Shkelqyer, te Uroj Sukses ne Mesime dhe Ishalla te plotsohen Deshirat ... Kalofsh Nje Kohe Te Kendshme Ne Mesin Shoqerore Te ForumitShqiptar..

By the way ne Car Kolegji vete ne Londer ti Nqse eshte e mundur??
    FEJA E SHQYPTARIT? 'SHQYPTARIA'

i/e regjistruar Maska e Miss*Naughty*TR
    Anėtarėsuar
    29-05-2003
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    50
    Ok FJORIN...I need to put some things straight with you.
    Une e di qe babai im e ka per te miren time se ne fund te fundit nqse nuk e pyesja babin, une do te ikja fshehtas ose do beja gjithcka qe isha e ndaluar fshehtas, apo jo? por the thing is that babi im nuk ka shume besim sepse kujton se mos marre ndonje rruge te keqje sic kane marre disa vajza e shokeve te tij.
    Por jam e sigurte qe nje dite une do te mundem te bej gjerat qe jam e ndaluar ne kete moshe....kete gje ma ka thene edhe babi vet, keshtu qe une po e degjoj babin dhe ne nje ane e di qe ai ka te drejte.
    Dhe e fundit "the love thing"......nuk thashe kur te plakem (joke) hahaha! do te thoja qe tani jam pak e re per te rene ne dashuri dhe te martohem....ne kete moshe qe jam une djemte nuk i marrin gjerat serioze (they play with u) kur jan ne "relationship" dhe mua nuk me pelqen te kem te dashur e mbas te dashur e mbas te dashur. It's ok to have 1 or two ex-bf por te pakten i treti te jet i mire qe te martohem me te and not play around......so I want to fall in "luv" when I'm a bit older nut NOT 60.................IS THIS ALL CLEAR 4 YOU NOW?! haha....anyway faleminderit per mirepritjen dhe te puc nga larg xhemla
    bye
    love
    Bruna xxx

Anėtarėsuar
    29-05-2003
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    50
    London-Tironc dhe une nuk njoh asnje vajze apo djale nga Tirana ketu ne Londer......vec lezhjane e shkodrane njoh.

DENIS- faleminderit per mirepritjen dhe urimet qe me bere por me fal qe nuk eshte e mundur qe ti pergjigjem pyetjes tende, sorry xhemla

bye
    Bruna xxx

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Hey Bruna pershendejte yllo!!!
    Shume prezantim te mire paske bere !!!
    Te uroj suksese ne shkoll e kudo!!

~laterz~
    Jam JETUS jo TREGUS!.

Anėtarėsuar
    29-05-2003
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    50
    Thanx Code-Cracker.......mu deshen gati nje ore per te ber prezantimin but still it was worth it se gjithe po e pelqejne.

Oh, by the way, je shume i bukur ne fotografi, haha! (just joking)

talk to you later honey
    bye
    Bruna xxx

Perjashtuar Maska e korcaprincess
    Anėtarėsuar
    24-10-2002
    Vendndodhja
    Detroit MI
    Postime
    510
    mire se erdhe bruna . ja kalofsh sa me kendshem ketu me ne
    GERTA

:( Vdekje Ringjallje :) Maska e Petro_Nini_Luar
    Anėtarėsuar
    10-06-2002
    Vendndodhja
    Mes ferrit dhe Parajses
    Postime
    161
    Mir se erdhe o patriote po shtohet numri i Tironcave qamet. Edhe degjo ketu se ai Fjorini fol kot. Po te tha babi mos shko ne disko ti hik se po te ishte qe cdo prind mos ta lente gocen e vete te shkoj ne disko do ishin te gjitha diskot e botes bosh apo jo. Ene qe nuk ke ra ne dashuri akoma me mire se nuk o gjo me ra kot e me dal bosh.

Hajt bofsh qef ktu mes nesh se o forum llaftar fare!

Pacim!!!
    Ky koni ko o kon e ko si ky koni ko!

Shnet e jete se te tjerat vijne vete!

i regjistruar Maska e rezi_Mynihut
    Anėtarėsuar
    13-10-2002
    Vendndodhja
    Munich, Germany
    Postime
    367
    Mireserdhe Bruna ne foruminshqiptar,

Lavderimet e mija si Moderator i forumit te prezantimeve.
    Na vjen mire gjithmone kur dikush gjen kohen dhe merr mundimin te prezantoje vetveten ne nje menyre model sic e deshiron ky forum.
    Prezantim i cilter dhe i hollesishem, pergezime Bruna!

Jam i sigurt se do tja kalosh mire me anetaret e tjere te ketij forumi te shperndare ne te kater anet e globit

Rezi

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Albtelecom
    Nga Dita nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 08-08-2017, 12:06
  2. 200 tė shumėkėrkuarit shqiptarė nė tė gjithė Botėn
    Nga Albo nė forumin Nė kėrkim tė personave tė humbur
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-02-2011, 10:52
  3. Ku ishe deri dje Edi Rama?
    Nga DYDRINAS nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 10-04-2009, 05:52
  4. Dr Krist Maloki per Shtetin dhe Kombin
    Nga Brari nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-09-2007, 15:00
  5. Albania - Andrew Mueller
    Nga katana nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 31-07-2003, 09:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •