Miresejugjeta te gjitheve
E kam vizituar shume here kete forum dhe me ka pelqyer shume keshtu qe me ne fund vendosa te hyja.
Tani do ti pergjigjem pyetjeve te forumit
Une jam Bruna , jam 19 vjece dhe banoj ne Londer gati 5 vjet dhe jetoj me prinderit.
Kam nje moter 30 vjece te martuar dhe me dy femije dhe nje vella 25 vjec te martuar dhe ka nje femije. Jam lindur dhe rritur ne Tirane por prinderit e mi jane me origjine nga Burreli (kaq di per ata...e kam fjalen qe nuk e di se nga cfare vendi i Burrelit jane...anyway)
Jam "single" dhe ala nuk kam rene ne dashuri (them shyqyr sepse nuk jam gati per lidhje dashurore kaq e re...dhe kur te ndodhi me vone deshiroj qe te jete serioze dhe e perjete..."ishalla")
Jam ne vitin e trete dhe te fundit te kolegjit duke studjuar per biznes. Vitin tjeter do te shkoj ne Universitet per te studjuar per biznes/finance perseri sepse me pelqen shume.
Nuk kam shoqeri shume te madhe por jam e kenaqur qe kam gjashte shoqje te ngushta dhe njera prej tyre eshte shoqje shume e ngushte. Asnjera nuk eshte shqiptare (Angleze, Kineze dhe te tjerat nga Arabia por nuk jane me shalle ne koke)
Me pelqen te shkoj ne "pub", kinema, dyqane rrobash, tek bota e lojrave (Alton Towers, Thorpe Park dhe Chessington) etj, etj.
Do deshiroja te shkoja ne disko por nuk me lejon babi....prandaj mezi pres te rritem dhe ca qe te jetoj jeten time dhe mos ta pyes me babin.
Enderra ime me e madhe eshte qe nje dite te behem kengetare....garage or hip hop/rap singer. Do iki ne nje shkolle muzike por kam frike se ndoshta nuk kam zerin per kengetare por do ta provoj.
Tani them se i kam pergjigjur te gjitha pyetjeve te forumit
Me se fundi dua te pershendes te gjithe forumistat, nuk ka perjashtim dhe stafin e ketij forumit te shkelqyer qe me pelqen jashte mase.
KAQ NGA UNE dhe me duket se kam shkruajtur shume por ju falenderoj nga zemra qe e lexuat dhe me falni qe ju lodha...hope you didn't get bored!!
Ju kam shume xhan
Mireupafshim
love Bruna
xxx![]()
Krijoni Kontakt