Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    E gjifa Maska e Henri
    Anėtarėsuar
    14-04-2002
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    1,086
    Filmin s'e kam pare ende. Nuk ka ardhur ne Vancouver, megjithese regjizori i filmit me tha (nga fundi i 2003) se do te shfaqej se shpejti ne te gjithe Kanadane. U perpoqa te siguroja nje shfaqje te ketij filmi ne NY per organizaten e Gruas Shqiptaro Amerikane (me ndihmen e Lilith sigurisht ) por me sa mora vesh atehere kompania qe mban te drejtat e shfaqjes se ketij filmi nuk donte te shfaqte filmin per nje mbremje private (megjithese premtohej nje salle e mbushur perplot per dy nete me rradhe) pasi donte qe filmi me pare te hapej ne kinemate e NY e me pas pe funksionet private. Fatkeqesisht megjithese filmi premton te jete shume i bukur, nuk duket se do te kete ndonje sukses mbarekombetar. E keqja jone eshte qe nuk kemi kompani distribucioni shqiptare, nuk dime sesi t'ia bejme reklamen vetes, e per kete me mbushet mendja me teper sa here shikoj ndonje film te ri serb.

Mad, ti a e pe filmin? Nese je ne Montreal e ky film del ne kasete/DVD a ma nis nje kopje?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-02-2005
    Postime
    127
    Une kisha kontakt me Producentin e filmit ne Quebec dhe ai me tha qe filmi do hapej ne Cinema Village nga Pranvera 2003 dhe pastaj e kishin shtyer ne Vjeshte 2003 sepse Cinema Village s'kishte vend me heret. Pastaj ne Vjeshte nuk doli fare. Besoj qe kinemate ketu nuk e pranuan sepse filmi mori disa kritika jo te mira. Ishte hellur keq fare dhe ne Kanada, dhe e vetmja miresi paska qene forca e aktores kryesore Kanadeze. Reviewes qe lexova une e kishin hedhur fare, sa ma hoqen interesin komplet.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •