Ty dhe të tjerëve si ty(padashur të të fyej),pyetja se ''kush e krijoi zotin'',ju vë në një pozitë tepër delikate,sepse nuk keni asnjë argument,me të cilin mund të bindni ,ata ,që ju bëjnë këtë pyetje të thjeshtë dhe llogjike apo ''idiote'' siç e cilëson ti.Postuar më parë nga Matrix
DJ-ALDO,
Ajo qe une mund te te deshmoj eshte se Pema e Diturise nuk i zgjidh enigmat e tua dhe te miat!
Pyetja "Zotin kush e krijoi?" eshte pyetja me idiote qe nje ateist mund te beje, pa dashur te te ofendoj...
Qe ta besh nje pyetje te tille, duhet te jesh i gatshem t'i pergjigjesh cdo kundra-pyetjeje. Psh une mund te te pyes se nqs Bota nuk u krijua prej Zotit, si u krijua?
Ti ma jep dot pergjigjen e kesaj pyetjeje?
Rjedhojë llogjike për këdo,që dëgjon se:
zoti krijoi gjithçka në këtë botë dhe në gjithësi,
është të pyesi natyrshëm:
Atëhere,cila forcë e krijoi vetë zotin??
Këtu të gjithë ata që e mbrojnë idenë se ekziston zoti,kapen SHAH-MAT.
Asnjeri prej jush nuk është dot në gjëndje të pergjigjet''në mënyrë të zgjuar'',sepse ka edhe përgjigje të zgjuara siç ka edhe pyetje të tilla apo jo??
Sa për krijimin e gjithësisë dhe të planeteve apo natyrës sonë dhe shumicës së këtyre që na rrethojnë,SHKENCA i ka të vërtetuara.
Po të lexosh më shumë libra shkencorë dhe me pak libra fetarë do mësosh realitetin e ekzistencës dhe jo ipotezat dhe dogmat që të serviren nga dembelët dhe ata që nuk duan kurrë që SHKENCA të përparojë dhe tu ndriçojë mendjet njerëzve në lidhje me çfarëdo gjë.
Mund të kërkosh dhe disa dokumentarë shkencorë,me titull ''VIZITORË NGA KOZMOSI'',(realizim gjerman,francez,anglez,amerikan,suedez,japonez dhe italian)dhe aty do gjesh 100% përgjigjen se si u ndërtua toka ,natyra dhe gjithësia.
Në serinë e parë të këtij dokumentari,analizohet se si u krijua feja ,dhe për çfarë qëllimesh ,shërbeu dhe shërben.
Në të tjerët,tregohet se si kanë ardhur më parë jashtëtokësorët,gjurmët e tyre në tokë,spjegime mbi çfarë ti do që të mësosh mbi gjithësinë dhe mbi ''gjërat e çuditëshme e të paspjegueshme'' këtu në tokë.
Nuk ishte shkenca që i hapi luftë besimeve.
Kjo nuk ka ndodhur asnjëherë,por ishin fetë që i hapën luftë SHKENCËS,dhe gjithnjë ato humbën përpara SHKENCËS,e cila është vetë REALITETI:
Apo edhe këtu gaboj???????
Përshëndetje.
Krijoni Kontakt