Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 22 prej 22
    kenaqesia e fluturimit Maska e KUKUMJAÇKA
    Anëtarësuar
    17-06-2003
    Vendndodhja
    ne delirium
    Postime
    23

Re: Fjalët që s'kam thënë

Postuar më parë nga drini_në_L.A.
    vajzë, je prekja që më bëri botën
    ti e le kërcellin të kputesh në dorën e një tjetri
    më bën të pafuqishëm kur s'të kam pranë
    shko, rrënjët e tua do t'i mbroj që t'mos vdesin

thash shumçka por jo gjithçka
    unë jam ai që s'kam thënë
    ai që s'ka folur
    se nga zero në një numrat s'kanë të sosur
    ti s'do më kuptosh, askush s'do më kuptoj
    unë thjesht të desha
    unë jam trupi që s'flet
    që ndrydhet kur ti je mungesa.
    .......pjesa qe me pelqeu mua me shume... dhimbje e qete, e paqme, joagresive... Drini... thjesht te uroj qe te pakten ajo t'i meritoje ndjenjat e tua ... dhe pse jo... u kthefte tek ti. Te perdhendes.

Syte tane vec bekohen
    nen entitetin shpirteror vigan
    mbi te cilin prehen.
    Por a do zhgenjehen?
    A do te defrehen?
    Apo ata furishem do na presin burimin dritor,
    qe inekzistente syte tane te zbehen?
    "Love comes when manipulation stops; when you think more about the other person than about his or her reactions to you. When you dare to reveal yourself fully. When you dare to be vulnerable."

carpe diem Maska e drini_në_TR
    Anëtarësuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    Tiranë, AL
    Postime
    1,585
    Të Falemnderit Kukumjaçka .

Sot ndihem sikur s’kam gjë për të thënë. Sot më duket sikur fjalët që them s’kanë vënd. Pa rrimë, dhe mbase pa kuptim. Por jam shumë i gëzuar. Megjithëse kam folur i pari për fjalët e pathëna, unë prapsiprap s’e kam thënë se çfarë ndjej vërtetë, dhe për më tepër, se cilat janë ato fjalë . Kam folur për çfarë ndjenja më ka bërë, por jo për ndjenjën në vetvete. Ndjenja është Zoti, është gjëja më abstrakte që kurrë s’do t’i dihet kuptimi, që kurrë s’do t’i bjerë drita e plotë, se po të them se çfarë ndjej plotësisht përbrënda s’do të di çfarë të bëj më si njeri. Ta hap zemrën aq shumë është vetvrasje, është vetkryqëzim. Historia e ka treguar vetë, Krishti u kryqëzua se e dha të gjithë zemrën, John Lennon u qëllua se foli për “Fjalët që s’duhet t’ishin thënë.” Figura të tjera të njohura ka me siguri, nga ata ose ato që e dhanë zemrën e tyre të plotë në të shumtën kanë përfunduar të vdekur si Jim Morrison, Kurt Kubain, Elvis Presley. Kush s’vdiste për ta në ato kohë dhe s’pyeti se pse vdiqën? Por një nënë si Shën Tereza nuk e dha zemrën por bëri gjithçka me të, ndaj nuk humbi jetë por fitoj shënjtërimin gjeri sa t’ketë njerëz.

Të dal prap tek fjalët e pathëna, unë morra përgjigje ndaj postit të parë, ndaj çfarë në të vërtetë s’kisha thënë me anë të atyre fjalëve, por që e kisha nënkuptuar . Tashmë di se çfarë është, por ne s’e thamë, thjeshtë është e qënë. Jam i gëzuar sot sepse më duket se mësova sesi të komunikoj pa fjalë por me mënd dhe me ndjenjë, sesi të gjej ç’më duhet pa kërkuar, dhe sesi të pres për ato përgjigje që për fjalë s’ka nevoj...

... s’ishte për mua. Mund të them se në pasqyrë s’e shoh më djallin Drin, s’di pse por në mëndje kam më shumë botën, pemët, rrugët, dritën dhe errësirën që lidhen bashkë në çastet kur i kam parë. Bota është e bukur kur qetësisht ndjen.

Los Angeles 26.06.03

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Akili ishte Ilir dhe jo grek ...
    Nga gabriel në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 133
    Postimi i Fundit: 17-11-2010, 20:15
  2. Fjalët e huaja në gjuhën shqipe
    Nga AsgjëSikurDielli në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 09-01-2010, 14:55
  3. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 22-02-2009, 14:42
  4. Fjalet eukaristike te Jezusit
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-03-2006, 02:34
  5. Analize e nje muslimani
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-12-2004, 18:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •