A pelqeni ndonji ketu ne forum hip hopin kosovar!?![]()
A pelqeni ndonji ketu ne forum hip hopin kosovar!?![]()
Cuna Hip hopi kosovar eshte shume lart.
Ja fut te gjithave vendeve te ballkanit.
Une kam degjuar ate grek serb dhe shqiptar (i shqiperise) por si ai kosovar nuk kam degjuar. Jane me te vertet njesha. Me interesantja eshte se nuk eshte nje e dy por jane shume
Etno Engjujt, ritmi i rruges, parakoha, WNS, Tingulli 3, ............ e keshtu me radhe
PAUCA SED MATURA
heheheheh po si jo moreeee.....ska me muziken kosovare pa marre parasysh se cfare eshte!!!!
Po e vertet eshte siq thot edhe mariglennora ka shum bende te rinje ne Kosove dhe sidomos hip hopi ja kalon te gjitheve....![]()
te
fala
Arjeta![]()
[size=0.5]Sometimes friends
cause You pain & happiness
they come & go
but one thing 4 sure
they Love & miss you,
believe me I am 1
of them......!!![/size]
ore po nuk ka mo me muziken kosovare
jo vetem hip hopi po qfar muzike te do zemra
kjo eshte arsyeja qe kengataret e shqiperis promovojne albumet ne kosove
trust me
Ej te mos e egzagjerojme tani.
Une thash se hip-hopi kosovar eshte me i miri ne ballkan por jo se kosova prodhon muziken me te bukur ne pergjithsi.
Nuk eshte momenti per te bere vlersime per rrymat e tjera por kur te vije do ta bej edhe kete.
Tani
te gjitha kosovareve ju jap nga nje te puthur te ngrohte
PAUCA SED MATURA
na falni
trust me
Ketu nuk kishte asgje te keqe secili ka te drejte ta jap mendimin e ti dhe askush nuk egzagjeroj asgje, askush nuk tha qe muzika kosovare eshte me e mira ne bote apo ku ta di une.....!!!Ketu ishte fjala per hip hopin lol, dhe e verteta ishte kjo se vertet Kosova e ka muziken e mire, tash mos i keqkupto gjanat...
Ndersa ti Gjakova e kuqe ske nevoj te kerkosh falje per gjana te kota, sepse nuk bere asnje gabim qe te kerkosh falje oki.....
tash ika une....![]()
Mariglennora edhe ne te puthim nga larg ne kuptimin e mire te fjales....
Tungi
Arjeta![]()
[size=0.5]Sometimes friends
cause You pain & happiness
they come & go
but one thing 4 sure
they Love & miss you,
believe me I am 1
of them......!!![/size]
ok arjeta
po ky tipi mu turr pak si shum sigurisht i erdhi inati ngapak
dhe un s dita q te bej pos ti kerkoj falje
trust me
Me pelqejn dy grupe ETNO ENGJUJT dhe RITMI I RRUGES, jane me te vertet te pa aritshem
Zot me shpeto nga miqte, une mund te mbrohem vete na armiqte
as dibarne ke lene pa permendur tingullin 3
trust me
Krijoni Kontakt