Pelshendetje pel gjif Vlonjatet qe gjinden ne Usa ne Vecanti Selina_21 Kithhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhh
Pelshendetje pel gjif Vlonjatet qe gjinden ne Usa ne Vecanti Selina_21 Kithhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhh
#VamosArgentina
Postuar më parë nga thekthi
Thank you...........thektho...........kithhhhhhhhh back 2-u
/me ncuq Vlonjate..........50 % po jam...nejse..flm shume..
![]()
hi gezohem pa mase qe vlora ka hapur nje teme te tille jam nje djal na orikumi qe kam ne kurbet 17 vjet dhe kam qene ne orikum vetem 4 here dhe me ka mare malli se ketu ne connecticut nuk kemi shume vlonjate dhe une pershendes gjithe vlonjatet kudo qe jane dhe gjithe shqiptaret
Te dashuruarit. nga <lonpulua>orikum vlore
te ra shamia ne lume
mos u lag se ta mare une
ta mare une se ma do zemra
te te kisha nuse brenda
mu rite mu bere grua
pse degjon shoqet e tua
se fjalen ma ke dhene mua
sic me do ashu te dua
fustanin me lule mali
qendisur me fije ari
mezi ta bleva i vrari
ta vishje per dite behari
hi VLORA jone nese ka na nje vlonjat ketu ne conneticut dergoni na nje mesazh dhe te dalim te pime na nje kafe se na ka mare malli te bejme nje cik mjuabet vlonjace
te fala te gjitne vlonjateve kudo qe ndodhen dhe tere shqiperise
lonpulua
pershendetje per gjith vlonjatet![]()
I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection
Boooo bohhhhh na mbyten lebrit
Pershendetje gjithe vlonjatve ktu iher edhe mos ma merrni per ters se un qe flas nga tre shoke te ngushte qe kam, te tre vlonjate jane
Hajde urime iher edhe qenit mos i thon qen (me dy pika E-s) se ne fjalor nuk ekziston :P
- Been here, served my time, now away!
boboo Red GT qeka gjallPostuar më parë nga Love_Sponge
Yes,per labet ene un ashu menoj..jan shtu shum![]()
o-le-le firma
Postuar më parë nga TiLoNcE
Lonce c'kemi rrusho![]()
Ja dhe un si puna arrixhiut qe endet neper bote thashe te beja nje ndalese ke vatra shqiptare.
Sa per lebrit, ja kom dhone voten, e meritojne shejtonet (sidomos kta qe rri un)![]()
- Been here, served my time, now away!
hi vlora
behuni te gjalle ketej na Conneticut nese ka na nje se me sa kam njofur une vetem 2 familje po asnje seshte ne moshe te re pergjigjuni o burazere ose motraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa te fala te gjithe shqiperise
Pershendetje Per Te Gjithe VlonjateT.
Ku jeni moooooooooooooo
Nga jeni futur ??????????????
Krijoni Kontakt