Tash m'ndje shejtani edhe m'sulet
t'me verboje me bukuri
tash m'ndijn angjujt e rrotull m'sillen
e m'provojn sa m'mbajn vuetjet
ne u dorzofsha do jem njeri
fort ne qindrofsha m'bani hyjni
e neser keni me m'u lut mue
(per me mbajt gjalle shejtanin).
Tash m'ndje shejtani edhe m'sulet
t'me verboje me bukuri
tash m'ndijn angjujt e rrotull m'sillen
e m'provojn sa m'mbajn vuetjet
ne u dorzofsha do jem njeri
fort ne qindrofsha m'bani hyjni
e neser keni me m'u lut mue
(per me mbajt gjalle shejtanin).
Ndryshuar për herë të fundit nga Sokoli : 13-06-2003 më 15:14
Kam nje pyetje ???
Cfare e ndalon incestin ????
Do te thoni morali !!! Dakort.
Nga buron morali ??? Sadoqe qe te kerkoni do te perfundoni tek Feja nese deshironin te gjeni nje moral qe nuk ndryshon sipas modes.
Feja buron nga Zoti .
Zoti e lejoi incestin per ate kohe dhe e ndaloi ate ne kohe te tjera
Ku qendron keqkuptimi ?
Pra ne morali fetar ndryshoka simas modës.
Kur i teket zotit e ve, kur i teket e heq.
S'na the naigjo as ti.
Ndryshuar për herë të fundit nga Deathcrush : 14-06-2003 më 10:42
I COME FORWARD - DEATHCRUSH
Sikur gjithë fetaro-zotistat t'pushoshin së foluri, 'zotat' do ngeleshin pa gojë !
Ajo qe nuk kupton ti eshte se burimi i moralit eshte I Vetmi qe mund ta beje kete gje pasi Ai eshte krijuesi i tij. Nese ti do te ishe ne gjendje te gjykoje cdo vendim te Tij atehere ai nuk do te ishte I Vetem.
Jeans-boy, keto i ceka sepse me duket qesharake kur njerzit pohojne se bota eshte krijuar ashtu sic deshirojne ta paraqesin Tora dhe kopjet e saj(Bibla, dhe Kurani).Postuar më parë nga iliria e para
Kur jetonin dinosauret nuk kishte njerz,
tashti eshte e kunderta!
Po pse Perendia e beri kete pune keshtu?!
Dhjetra milona vjete kishte nje bote pa njerz, vecse kafshe kishte!
Po ato a kishin shpirt ?
Ky eshte mendimi im, tjert te mendojne si te duan vet.
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
orko
Ça m'duhet mu se kush o burimi ?
Fakti mbetet që ne zoti (i supozum gjithmonë) e ndryshoka si t'i teket moralin, ksisoj s'kena nai ndryshim nga morali simas mode. Ksisoj pse duhet me u referu ke morali fetar ?
Masnej fakti që unë jom t'u gjyku i bie që "ai" s'qeka "i vetëm"
Ene i gjo tjetër: Për çin "zot" e ke llafin, veji emër se s'kena për t'u mor vesh - un di p.sh. Zeusin, Thorin, Luciferin, Apollonin, Lokun, Wotanin, Omin, Shivën, Jahvehun, Allahun e i garrumull të tjerë.
Sikur gjithë fetaro-zotistat t'pushoshin së foluri, 'zotat' do ngeleshin pa gojë !
Death degjo me vemendje.
Une nuk e diskutoj se ti gjykon por dije jote edhe e imja perfshin jashtezakonisht pak ne raport me kohen dhe hapesire .... pra as une dhe as ti nuk mund te dime efektet e sakta te veprimeve tona as pas 1 ore jo me pas qindra vjetesh. Zoti eshte ai qe di gjithcka dhe dija e Tij perfshin te shkuaren dhe te ardhmen ndersa e imja dhe e jotja nuk perfshin dot as te tashmen. Nese Zoti e ka lejuar ate qe ne sot e quajme incest mund ta kete bere kete pasi fjala vjen te tille strukture genetike dhe shpirterore u ka dhene femijeve te Ademit (a.s)per te mos pasur komplikime nga nje lidhje e tille. Dhe me vone e ka ndaluar kete lloj mardhenie tek njerezit e tjere per aresye se strukturat e tyre genetike apo shpirterore kane kerkuar kete pengese.
Une jam dakort me ty qe ky eshte nje qendrim qe paska ndryshuar por ky ndryshim nuk bazohet ne shijet apo gjykimet e njerezve dituria e te cileve eshte e kufizuar por ne dijen e Zotit.
Po te kujtoj se feja e ka ndaluar incestin mijevjecare perpara se te vertetoheshin shkencerisht efektet negative te tij.
P.S Pyetja qe ben se per cilin Zot e kam fjalen eshte e tepert. Ka vetem nje Zot! Atij i atribohet krijimi i Ademit dhe prej nga rrjedhin pasardhesit e tij.
Aha s'paskena për tu mor vesh m'duket.
Ti thu që ka vetëm i zot. Po kur pys ca rob t'tjerë secili qet ka i zot për vete. Po t'paktën shumica i qujn me emra ne merrem vesh me ta. Po ti m'thu gjith kohës zoti, ai, atij, zoti, zoti. Kush zot mo pra se na vduqe. Unë njof i qerre me zota.
Ça ke frikë me ia thon emrin apo s'ka emër ky zoti jot ?
Zoti mund te perdore shume emra por ai eshte Nje. Une e njoh me ermin Allah, izraelitet mund ta njohin me emer tjeter por behet fjale per te njejtin Zot. Ato emrat e tjere qe sjell ti dhe qe i njeh per zota nuk kane asnje lidhje me historine e Ademit per te cilen ne po flasim.
E po thuj Allahu ene sqarohena, kët po t'them ktu e gjys ore.
Krijoni Kontakt