Close
Faqja 5 prej 20 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 194
    Anetare World Forum Maska e Genna
    Anëtarësuar
    15-11-2008
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    294

Faleminderim

Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Kjo eshte e vertete. Me kujtohet edhe Rasti i Tragjedise se Gerdecit, ku disa prej fshatareve qe moren shperblim 50mij euro nga shteti, ne vend qe te rregullonin shtepiat apo te hapnin rruget per nje te ardhme (sepse ne shqiperi 50 mij euro jan goxha per tja nis nje biznesi te vogel) kta vajten e blene makina Mercedes te tipit fundit qe kushtonin nga 35mij euro (te vjedhura). Pastaj me leket e tjera i harxhonin pubeve me studentet e konvikteve. Kshu qe ne bejm gam gam kot qeveria jo leshi, fajet sna i ka qeveria, fajet sna i ka saliu as fatosi as edvini, por i kemi vete sepse jemi popull rrebel pa pike vizioni per te ardhmen.

Kta qeveritaret tane kan faje qe sna kan fut ne europe qe te na hapin dyert e te levizim lirshem, po per tjerat i kena fajet vete, se ne asnje vend te botes nuk diskutohet kaq shume per politike ne radhet e Rinise, sa c'diskutohet ne shqiperi, na ka ngel politika ne cdo muhabet qe bejm, ne vend qe te shohim perpara te krijojm nje te ardhme pa e vrare mendjen se kush dreqin eshte ne politike, kush komandon!!

Kam qene ne itali edhe kam jetuar atje.. Si sdegjova nje moshatar timin te me permendte politiken ndonjeher? Madje shumica as qe e kishin idene kush ishte minister apo kryeminister, njihnin vetem Presidentin e Republikes, edhe kte e njihnin se ndoshta e kan mesuar ne shkolle, se sdonte tja dinte njeri kush ishte politika apo per cfar sherbente. Por neve ne Shqiperi merremi aq shum me politike sa harrojme edhe te bejm punet tona te perditshme qe kemi, edhe kur ngelim me barkun that dalim e bertasim " na e ka fajin Saliu/Edvini/Fatosi " kur e verteta eshte qe neve i kemi faj vetes tone, se saliu edhe kta tjeret, po bejn karriere e po hane si mbreter ne shtepite e tyre, kurse neve rrim zihemi edhe shahemi me njeri tjetrin per pune partishe. Ja pse sbejm perpara ne si popull, se me shum mendojne se cfar kan ne tryeze per darke saliu/edvini/fatosi se sa na intereson ajo qe kemi neve ne tryeze.

Prandaj ka ardh koha qe e gjith Rinia te distancohet nga politika edhe te merret me gjera qe tamam i perkasin, mos te merret me politiken duke dal e duke ber propaganda per Saliun Edvnin edhe Fatosin.. Kte pune tjua leme Brarit me shoket e tij 50 vjecar, atyre u takon te merren me kte pune, jo Rinise.
    Te te them te drejte kisha frik te shkruanja per kete teme se mendova qe te gjithe ata qe banojn ne Shqiperi do me thonin:::: hajde ketu njeher jeto dhe pastaj flit bla bla bla bla bla, po edhe pse jemi larg pak a shume jemi ne dijeni se cfar behet atje.

SHUME SHUME SHUME te FALEMINDRIT
    Jam Krenare Qe Jam Shqipetare

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Genna Lexo Postimin
    Te te them te drejte kisha frik te shkruanja per kete teme se mendova qe te gjithe ata qe banojn ne Shqiperi do me thonin:::: hajde ketu njeher jeto dhe pastaj flit bla bla bla bla bla, po edhe pse jemi larg pak a shume jemi ne dijeni se cfar behet atje.

SHUME SHUME SHUME te FALEMINDRIT
    Genna, mos mendo se ktu shkruajn vetem ata qe banojne ne shqiperi! Forumishqiptar eshte vend ku bashkohen te gjith shqiptaret anembane botes per te dhene idete e tyre edhe per te shkembyer muhabete me njeri tjetrin. Disa e bejn sepse i merr malli per gjuhen, disa te tjere futen per te lexuar informacione, e kshu me radh. Mos ki frike fare te shprehesh mendimin tend, sepse duke qene se jeton jashte shqiperie, nuk te jan mbyllur syte sic na jan mbyllur neve, arrin te llogjikosh me me mire se ne sepse cdo dite po e jeton ne europe, edhe jo ne nje vend te mbyllur sic eshte shqiperia.

Keshtu qe ke te drejten te japesh mendimin tend per cdo gje qe te vjen ne mendje. Te pershendes edhe uroj te shkruash gjithmone te tilla postime me vlere.

Faleminderit edhe ty.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e _AuLoNa_
    Anëtarësuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    menje fjale o perle e ppsh-se.. ajo ppsh-ja na paska lene.. kampion ne borxhe..
    e dinim kte po kur e thoni ju vete duket me interesant..

saliu po ben nje rruge.. po enveri me ramizin cfar m.utin bene qe na zhyten ne borxhe..
    per tel me gjemba e dyqane bosh.. nuk ja vlen ta lesh borxh deri ne fyt nje popull oj perla e ppsh-se..

luiza hoxhë e muarr karten o perle..

mos di gje aulona.. se te vetet jane..

C'ne une more Brar, borxhet i keni marre juve.
    Po te dish nje gje derman, nuk mbahet shtepia me borxhe po nuk punove vete, dmth te rrisesh ekonomine e vendit dhe te mundohesh te krijosh mundesira per njerezit te hapin punerat e tyre. Po si do ti hapin ato kur ka burokraci ne te gjtiha anet, u vete me teper te paguajne part e poshte sesa te hapin ate cope biznesi.

Pastaj une jam ketu kam punuar dhe punoj me krahet dhe me trurin tim, sic te kam thene dhe ta them, nuk dua ti them asnjerit faleminderit pervec familjes time dhe Zotit te na japi jete, shendet edhe fuqi....

Ndersa ti me Anestin ngrini lapidare njesoj si ne kohen e xhaxhit, nuk keni edhe faj, se jeni te asaj moshe qe keni nostalgji per ate kohe, ndaj dhe po ulersini ta mbani fort akoma....

Mos harro nga doli PD'ja o kapterr Brari...

Ndryshuar për herë të fundit nga _AuLoNa_ : 24-05-2009 më 21:55
    Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .

Anetare World Forum Maska e Genna
    Anëtarësuar
    15-11-2008
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    294
    Genna, mos mendo se ktu shkruajn vetem ata qe banojne ne shqiperi! Forumishqiptar eshte vend ku bashkohen te gjith shqiptaret anembane botes per te dhene idete e tyre edhe per te shkembyer muhabete me njeri tjetrin. Disa e bejn sepse i merr malli per gjuhen, disa te tjere futen per te lexuar informacione, e kshu me radh. Mos ki frike fare te shprehesh mendimin tend, sepse duke qene se jeton jashte shqiperie, nuk te jan mbyllur syte sic na jan mbyllur neve, arrin te llogjikosh me me mire se ne sepse cdo dite po e jeton ne europe, edhe jo ne nje vend te mbyllur sic eshte shqiperia.

Keshtu qe ke te drejten te japesh mendimin tend per cdo gje qe te vjen ne mendje. Te pershendes edhe uroj te shkruash gjithmone te tilla postime me vlere.

Faleminderit edhe ty.

Pershendetje

Ke te drejt, dhe te Falenderoj qe me jep guxim qe te vaxhdoj me opinioni dhe pasionin tim, po ama nuk e medojn te gjith keshtu, ka pasur raste qe me kan then HAJDE JETO KETU DHE PASTAJ FOL

Po prap te jap te drejt jam Shqipetare dhe me takon te flas per shtetin tim, dhe do ta bej gjithmon!!

Faleminderit
    Jam Krenare Qe Jam Shqipetare

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    As nje shtet nuk mund te zhvillohet pa u fut ne borgje,por askush nuk ka guximin te te jap borgj pa pas edhe besimin tek shteti,pra perderi sa dikur ne shqiperi nuk guxonin as te futen ne te evropianet, sot marrin qfar te duan nga evropa sepse berisha ua garanton qdo gje,
    Propaganda e ppsh eshte njeta me ate te beogradit athines,kete e kan te qart shqiptaret.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Ketu po e kritikove Berishen te quajne komunist! Sulmi eshte mbrojtja me e mire. Po ne te gjithe (se paku familjet tona) kan vuajtur nga komunizmi, dhe tashti dalin ketu dhe na quajne komunist. Po Sala ka qene komunist, dhe ai vec per ta ruajtur kolltukun behet edhe Alien (pasagjeri i 8.).
    Sado gabime dhe sa do gjera te poshta ti bejne keta te regjimit, jane nje grup njerezish qe i mbrojne. Njerzit tjere i quajne komunist dhe krahasojne Shqiperine me kohen e Enverit!
    Normal qe eshte shume me mire se ne kohen e Enverit, por eshte vendi me i varfer ne Evrope, vendi me korrupcion me me te lartit ne Evrope, poashtu me krimin, vrasjet, gjakmarrjet, infrastrukturen, vendi i vetem pa leternjoftime, shihni edhe borxhet e shtetit,................ A e eshte mire kjo?
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ilir..ca pyetje ty..

kur ka ikur nga trojet yt ate e ne cilin vit..ka ardhur ne suedi?

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    ... ne asnje vend te botes nuk diskutohet kaq shume per politike ne radhet e Rinise, sa c'diskutohet ne shqiperi, na ka ngel politika ne cdo muhabet qe bejm, ne vend qe te shohim perpara te krijojm nje te ardhme pa e vrare mendjen se kush dreqin eshte ne politike, kush komandon!!

Kam qene ne itali edhe kam jetuar atje.. Si sdegjova nje moshatar timin te me permendte politiken ndonjeher? Madje shumica as qe e kishin idene kush ishte minister apo kryeminister, njihnin vetem Presidentin e Republikes, edhe kte e njihnin se ndoshta e kan mesuar ne shkolle, se sdonte tja dinte njeri kush ishte politika apo per cfar sherbente. Por neve ne Shqiperi merremi aq shum me politike sa harrojme edhe te bejm punet tona te perditshme qe kemi, edhe kur ngelim me barkun that dalim e bertasim " na e ka fajin Saliu/Edvini/Fatosi " kur e verteta eshte qe neve i kemi faj vetes tone, se saliu edhe kta tjeret, po bejn karriere e po hane si mbreter ne shtepite e tyre, kurse neve rrim zihemi edhe shahemi me njeri tjetrin per pune partishe. Ja pse sbejm perpara ne si popull, se me shum mendojne se cfar kan ne tryeze per darke saliu/edvini/fatosi se sa na intereson ajo qe kemi neve ne tryeze.

Prandaj ka ardh koha qe e gjith Rinia te distancohet nga politika edhe te merret me gjera qe tamam i perkasin, mos te merret me politiken duke dal e duke ber propaganda per Saliun Edvnin edhe Fatosin.. Kte pune tjua leme Brarit me shoket e tij 50 vjecar, atyre u takon te merren me kte pune, jo Rinise.
    drejt e ke ti apoljon ... po a s'me thua valle, si i behet me ate rinine, mesues e nxenes qe i marrin ne rresht per te vajtur ne metingje apo veprimtari te tjera partiako-qeveritare?

ti thua tia leme brarit 50-vjeçar, dmth salis, tosit, ato punerat ... po ata jane ujqerit punista, sigurimsa moj kesulkuqe ... ata kane qene te rinj ahere kur iu ngarkuan punet e tranzicionit katovician, e te ben propagande qe ata ta çojne deri ne fund punen e tyre te felliqur ne kurriz te popullit e te vendit ...

apoljon, njerez si brari ty ta kane futur gishtin, e ti nuk e ndjen akoma ... nuku thone kot, se kur nuk e merr vesh se po te fishkellen rreze veshi, s'ke per ta marre vesh edhe kur ta fusin lules ballit ...

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    T-CH
    Ka fol mire ndonjëherë ky T-Ch për Shqipërinë dhe PD? Asnjëherë.
    Ku ka fitim pa investim?
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Vetem te dytet???

Sa turp.
    Na paskan marre vendin e pare edhe duhet ta fitojme sa me shpejt te jete e mundur.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Faqja 5 prej 20 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Ç'mendim keni për nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  3. Çfare historie false mesohet ne shkollat shqiptare?
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 31-07-2009, 09:54
  4. Partia Islamike Shqiptare
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 27-03-2004, 12:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •