ja nje tjeter
BUKURIA ESHTE SIKUR NJE TRENDAFIL PA ER FARE ..........
JETA ESHTE E BUKUR PO TE DISH TA VLERSOSHE...
SOT E SHIKON VETEN TENDE NE PASQYR PLOT ENERGJI DHE SHUME TE BUKUR ,POR MOS HARRO SE NESER DO TE JET KRJET E KUNDERTA KUR DO TA SHIKOSH VETEN TENDE TE PLAKUR DHE PLOT RRUDHA KU IKU RINA JOTE KU IKU BUKURIA JOTE U TRET......
NJERZIT JANE NE GJUM KUR TE VDESIN DO TE ZGJOHEN .......
PERSHENDETJE TE GJITHVE
[size=0.5]Kure te marresh veshe se une kame vdekur ti mos qaj ,kur te vizitosh varrin tim mos u trishto kur te them se ti ke faj....
Sot ti s'je me ketu
DHe qielli nuk eshte me blu ,
Dielli eshte zhdukur bashke me ty ,
Une ndiej lotet qe me mlidhen ne sy ,
Kuptoj se vetmia te shkaterron me Shume se dashuria,
Fundos koken nen jestekun tend dhe me dukesh ne c'do kend ,
Shoh mekatet qe me bien c'do dit ,
Kaluam bashke puthuajse nje vit ,
Duke menduar se nuk do na ndante asgje ,derisa erdhi e sotmja ti nuk je me.
E tani qe me nuk te shoh ,
DHe trupi yt me nuk me ngroh,
Pres ringjalljen e ndienjave te mia ,
pres te me vi serisht dashuria.[/size]
Goxha Goxha e kemi Perfaqsuesen. Edhe mua ajo grekja me pelqeu shume, mos ka ndonje damar shqiptare? lol
I uroj suksese te metejshme edhe pse mendoj se nofullen e ka pak me difekt dhe une. Trupin e ka qiri.
P.S Nga fytyra duket goce tipike shqiptare.
ja vlen me te vertet ku i dihet s'na mbajne per njerez te bukur por me sa shoh kemi dhe ne goca te bukura NA LUMTE le te plasin nga inati ata qe sna duan SUKSESE denisa
Shprehur ne gjuhe te huaj,
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 02-06-2003 mė 15:00
ej une i dhashe voten po i dhashe icik si shume vota nuk e di a lejohet kjo pune eshte ne fakt icik e padrejte po nuk prish pune rendesi ka te fitoje.
ej ju ftoj edhe ju qe jeni icik fare hilacak si puna ime te jepni prap vota
respekte edhe shnet e pare
Kjo jo titullin e miss-t qe s'e meriton, po as te marre pjese ne nje konkurs te tille nuk duhej te lejohej. Syte venger, nofulla shtrembet, vetulla te shemtuara, trupi teper i dobet.
Missi i vjetshem kishte elegance, klas, finese. Kjo sivjet qenka si bujke.
sa pashe fotot dhe konkurrenca qenka shume e dobet kete vit. Ka gjasa dhe fiton ndonje vend kjo jona, jo per merite te bukurise se saj po te shemtise se te tjerave.
E pate Aruben? LOOOOOOOOOOOOOL. Se c'ishin dhe ca faqepetulla te tjera qe i harrova.
cupke e mir qenka![]()
O Azem shqipe malsie,
Per ty loti na ka hije.
Vajza nga Kina qe ishte aq afer se fituares (vitin qe kaloi) ishte me e shemtuara e te gjithave! Si u afrua ajo aq shume? Me duket se erdhi deri tek 5 finalists.
S'ka bukuria te beje me asgje... e gjitha politike eshte.
Kjo Kinezja kete vit qenka me e lezetshme (te pakten s'ta shpif si ajo e fundit), po Izraeli, Mexico, Thailand, & Switzerland ishin shume shume te mira! Doja t'i kafshojaLoL!
Me vjen keq te them, Shqiperia s'eshte kaq e mire sa ishin keto. Eh... mire... presim vitin tjeter...
Kot i gjykojme te shkretat. Ato vijne te perfaqesojne vendin e tyre e kush e di po lexojne kete forumLoL! C'fare do te themi, ato fitojne prej politikes.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Krijoni Kontakt