Letra 1
Perseri jam une...perseri une turbulloj jeten tende!Me fal...e di qe ty ste pelqen ti turbulloj gjerat...ty gjithmone te pelqen qe te mbajne formen e tyre te zakonshme...i ke inat ndryshimet!
dhe perseri une s'e di pse te shkruaj...Ti ke tashme jeten tende ndersa une ec si nje e pashprese ne gjurmet e tua...te ndjek dhe perseri te ndjek...ti njeher me perplas deren, njeher me mbyll telefonin, njeher ben sikur sme shikon, njeher ben sikur sme degjon...dhe une perseri te ndjek![]()
Dje po me kujtoheshin ato dite kur ishim ne kamp...kur luanim futboll, kur rrinim shikonim filma, kur luanim me letra deri sa merzitesha se ma beje lojen me hile, kur te percillja te merje autobuzin dhe pa ikur akoma, me merte malli per ty...i numeroja muajt kur te ktheheshim perseri tek shkembi yne, atje afer bregut kur prisnim darken shtrire ne rere e numeronim yjet...cmund te kerkoje me teper nga jeta????ishe gjithcka qe kisha enderruar une...per her te pare endrrat e mia u bene realitet...ti i bere realitet dhe ti i ktheve ne endrra perseri...
Krijoni Kontakt