gjendje e jashtezakonshme per raste te zakonshme..???
gjendje e jashtezakonshme per raste te zakonshme..???
Io e Te! Gjėrat ndodhin tamam kur nuk e pret, kur s'tė vete ndėrmėnd. Mesa kam kuptuar unė ai ēuni nuk ėshtė pėr ty, se po tė ishte s'do tė tė linte tė vuaje kėshtu. Thjesht s'ėshtė pėr ty dhe kaq. Ēuna tė tjerė ka plot, dhe ai qė tė meriton do tė tė takoj kur ta kesh harruar ktė ēun, se s'ka mynyrė tjetėr. Pritja e s'tėrgjatur nuk ėshtė dashuri por vetkryqėzim. Mė mirė asgjė se kėshtu! Mos e vrit mė mėndjen, bėje pak e ngapak, nganjėēik ēdo ditė. Hidhi sytė diku tjetėr se ēuna ka plotė, dhe bilez nga ata qė tė kuptojnė, por t'i duhet tė jesh gati t'i presėsh, dmth t'mos e kesh mė mėndjen tek ky qė tė ka lėnė ose qė s'ta var. Mos i shih nga bukuria ose sesi flasin, ktė gjė mos e bėj, se shumė ēuna i gjujn tipa tė ndjeshėm si ty, pse? Sepse e dinė s'e mund tė tė ken nė dorė kollaj. Hidhi sytė atij ēuni qė bėn mė shumė sesa flet, tek ai qė tė dėgjon, dhe tek ai qė tė trajton si njė princesh. Shiko atė qė s'flet shumė, do shofėsh qė nga ata.
![]()
drino, akoma skam deklaruar vetvrasjenmgjth shume faleminderit! duhet kohe qe gjerat te marin rrugen e tyre dhe kaq!
edhe njeher faleminderit!
Ciao
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
Sot gjeta 42 letra te fshehura dashje padashje neper librat e filozofise, historise e te letersise...te keputura nga meset e fletoreve, te zhubrosura e te bera shuk...ishin plot 42 letra qe ti s'i lexove kurre!!!
.....
numerova kryqet ne kalendar...plot 42! 42 dite qe kur ste kam pare!!!
sot... edhe nje kryq me teper...
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
Shpesh
fjalet shitohen
terthoreve te kohes,
valen
kisha shaluar pa cak
te perditeshmes
majat e geshtrinjeve i haja.
Krahe, pse me dhe?!!
I etur
me hapesira s'u ngopa
ndaj dhe aq larg fluturova
aq larg sa
as ik,as kthehem .
Ti kot,mos i vajto hapesirat,
te tuat jane
e mua palome
ne ditet qe s`kthehen
oj io, ti me kujton veten, dhe kohet e mija kur i lidhja me fjale neper leter... letrat nuk i postoja kurre , qe te mund te shpetoja kohen nga ikja, dhe dasurine nga humbja.
Sido qe nuk ia dla, te pakten kam letrat.....
......me vjen te te perqaf...
"Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)
as une nuk i postova por as kohen nga ikja nuk e shpetova dhe dashurine e humba...shkruaj e shkruaj...deri sa ndonje dite do ti mar dhe do ndez zjarrin me lotet e tyre...Postuar mė parė nga macia_blu
letrat nuk i postoja kurre , qe te mund te shpetoja kohen nga ikja, dhe dashurine nga humbja.
dalngadale, ylberi po behet njengjyrsh...nga shkrirja e te bardhes me te zezen...
sonte, te them qe nuk ec me ne rruget qe kam ecur per te ardh per tek ty!!!
sonte, nuk te kerkoj me, as nuk te pres, as nuk te mar ne tel!!!!!
u lodha duke ecur e duke te ndjekur...
thua se jeta sdo qeshe me mua per shkakun tend????
E mban mend ate mengjes ne tren??te dy te lodhur pas asaj nate plot argetim...e mbeshteta koken tek shpatulla jote ti me puthe dhe me mbeshtolle me krahet e tua...buzeqesha, te kapa doren dhe ju luta kohes te ndalonte...
Krijoni Kontakt