Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10

Tema: Lypesja

Kacurrelsja Maska e Kiki
    Anėtarėsuar
    29-08-2002
    Postime
    156

Lypesja

Qyteti u ngrys e u gdhi nen perden gri e mjegullt te shiut.Qielli te ngjante me nje qilim te arnuar me copa te vjeteruara,qe te ngjallte bezdi ta shihje .Mu dhimbs aq fatkeq dhe i varfer qielli.
    E gjithe ajo dite kaloi si nje kenge me strofa te rimura shiu ,dhe here pas here me ndonje rrefren pushim ndertmjet.
    Neper rruget eqytetit ishin shtuar cuditerisht lypesit 9ose ashtu mu duk mua ).Nuk kisha ndonje simpati per ta ,madje4 ne pergjithesi u jepja ndonje lek te holle mbetur xhepave .
    Po i zvarrisja kembet duke ndiere nje peshe ,sa me qe krijuar ideja se qiellin earnuar po embartaja une me vete...Me bezdiste me shume ideja e qilimit te vjeter qe tani me kujtonte mbulesat elypesve .Perbri meje ,nje prej tyre (ishte vajze),u mundova mos ta shihja ,edhe pse tingujt e zerit arriten vajtueshem deri te une .
    Te them te drejten me pelqen me shume te shoh fytyrat e njerezve perballe tyre ,te shoh rreagimet e tyre .Kur ja perpara meje nje burre ,rreth te 35-ve .Ai ...,kur u ndesh me lypesen ,i shkeli asaj syrin ne nje menyre te neveritshem qe me beri te skuqem ...Pastaj ,kerkoi kemengulshem edhe syte e mi .....Une nuk guxova ta shihja .....Pata frike ......!
    Mos e kruaj me tel me gjemba :D

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    "ai..., kur u ndesh me lypsen, i shkeli syrin ne nje menyre kaq te neveritshme , qe me beri te skuqem..."
    ....

...
    me pelqeu!!!
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

_____________ Maska e ornament
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Postime
    872
    GO! kiki GO! ec aty!

Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Postime
    872
    ;
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

E gjifa Maska e Henri
    Anėtarėsuar
    14-04-2002
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    1,086
    (Shume shume larg origjinalit Horni - Kiki eshte bjonde natyrale :P)

Kacurrelsja Maska e Kiki
    Anėtarėsuar
    29-08-2002
    Postime
    156
    Postuar mė parė nga ornament
    GO! kiki GO! ec aty!
    Ty te kam futur ne waiting list
    E fitove

Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Postime
    872
    hej, kam nje pyetje, a mund t'ja shkelim syrin nje lupeseje per qellim perver seksual? A nuk eshte ky ne vetvete nje "akt heroik" i te njejtes kategorie si "dashuria" e Nene Terezes per leprozet e malariket e Kalkutes, duke pohuar ne te njejten kohe faktin qe nje femer katandiset lupese ngaqe NUK JA VARR NJERI. Pra ne nje fare menyre ne ndihmojme ne RINGJALLJEN e saj duke i shkelur syrin.

Pastaj pse duhet te marrim raste kaq te rralla edhe sikur ato te jene reale per ti evidentuar dhe pse te mos marrim per baze ato me te zakonshmet e te perditshmet. Psh, kur nje djale te ri 15-16 vjeēar (ne lulen e moshes), tezja, halla, ose gruja e dajes duke u perqafur e puth si padashje ne cep te buzes (ose cep te faqes) dhe ket te shketin se se gjumi nates duke menduar; a ishte nje "rreshkitje rastesore" e buzes se yndyrshme dhe epshore te tezes/halles/gruse dajes, apo nje shenje e erret e diēkaje me te thelle e ndjesore.
    Si mendon ti goc?

Kacurrelsja Maska e Kiki
    Anėtarėsuar
    29-08-2002
    Postime
    156
    Une mendoj gjori djale me kete mendje .....
    K

Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Postime
    872
    haha.. ti je bota.....

Kacurrelsja Maska e Kiki
    Anėtarėsuar
    29-08-2002
    Postime
    156
    Jam ,kam qene ,dhe do te jem ......
    KIKI modeste sot

Tema tė Ngjashme

1. Lypesja, 12 vjece prostitute dhe ... nene
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 24-04-2005, 11:10

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •