Close
Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 77
    i/e larguar
    Anėtarėsuar
    22-04-2003
    Vendndodhja
    x
    Postime
    35
    Ore e keni pare albania mail?
    komentet tuaja

Zog Shqiponje Maska e Iceberg
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Larg Atdheut
    Postime
    212
    jo ku eshte?
    Shqiperi te qofsha fale, te kam Nene e me ke djale

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    22-04-2003
    Vendndodhja
    x
    Postime
    35
    Pershendetje!
    Dikush tha se albania mail qenka interesante dhe paska informacione nga shqiptaret e ketushem....
    Eshte vertet pak e cuditshme por per mua nese ajo gazete pretendon se eshte gazete e shqiptareve ne Uk, atehere eshte turpi yne... Ne te vertete pervec disa hartimeve si ato te klases se 5 nuk ka asgje tjeter. po me falni ka edhe gjera te tjera te kopjuara apo te marra nga gazetat apo revistat e tjera dhe ne rastin me te mire nga ATSH. Hej me thuaj nje emer gazetari qe punon ne ate gazete...
    Pershendetje.

Radio Shoqeria DJ Maska e Piloti
    Anėtarėsuar
    08-09-2002
    Vendndodhja
    Radio Shoqeria
    Postime
    260
    !!!!!!!!!!!!!
    cfar thua mi goc?
    nejse ti jep mendimin tend por mua nuk me duket ashtu, por mua me duket nje hap i mire per shqiptaret ne UK.

P.S vetem ti ke thene keshtu se te tjereve ju ka pelqyer kjo gazete

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    ahaha amon amon piloto....po nuk duhen te gjith me te njejtin mendim duhet te dali nje njeri ...ndryshe ////

Laterz...

Me respekt Anglezi
    Jam JETUS jo TREGUS!.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    22-04-2003
    Vendndodhja
    x
    Postime
    35
    Me siguri qe njerez qe nuk e kane idene me te vogel per gazetarine (aq me teper qe kane lidhje me botuesit apo ata mesuesit qe punojne atje) mund te thone se eshte fillim i mire etj etj.
    ju ftoj te shikoni se sa shitet ajo gazete dhe besoj nuk do te habiteni nga stoku ne cdo dyqan. Pra vetem shiko ca ka per shqiptaret ketu dhe bindesh se cfare gazete eshte.
    bye

Anėtarėsuar
    08-09-2002
    Vendndodhja
    Radio Shoqeria
    Postime
    260
    Meqe ti e paske sadopak idene e gazetarise, pse nuk iken te punosh per ate Gazete, sepse ajo eshte gazete e re dhe po kerkojne per gazetar!
    Ne duhet te japim ndihmen tone per ta bere ate gazete sa me te mire, sepse eshte e vetmja gazete shqiptare ne UK.
    P.S une nuk kam lidhje fare me krijuesin, vetem e njoh sepse e kam takuar nje here dhe aq

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    22-04-2003
    Vendndodhja
    x
    Postime
    35
    I dashur pilot!
    Ti mund te pyesesh ate mikun tuaj se pse nuk ka lajme nga shqiptaret e Anglise ne kete gazete, pse merren lajmet ashtu bllof nga ATSH dhe futen ne aktualitet pse asnje pene e inteelektualeve te ketushem nuk shkruan ne kete gazete, pse aty ka vetem dy "gazetare" qofshin te tille me te njejtin mbiemer sikur te ishte gazeta e terzinjeve dhe jo e shqiptareve ne Uk.
    Pilot i dashur ti mund te pyesesh ate mikun tend qe e njifje pak natyrisht mund te jeni dhe juve) se pse iku dhe ai qe e mbajti gjalle gazeten deri tani M.V?
    Pasi te pyesesh atehere mund te kuptosh se Albania mail eshte nje deshtim i madh nje tupr per te gjithe eliten shqiptare te ketushme. Natyrisht i dashur pilot nese do te bisedosh me ata terzinjte do te kuptosh se kush perfaqeson eliten shqiptare ne UK
    Turp

Anėtarėsuar
    08-09-2002
    Vendndodhja
    Radio Shoqeria
    Postime
    260
    Postuar mė parė nga lulja9
    I dashur pilot!
    Ti mund te pyesesh ate mikun tuaj se pse nuk ka lajme nga shqiptaret e Anglise ne kete gazete, pse merren lajmet ashtu bllof nga ATSH dhe futen ne aktualitet pse asnje pene e inteelektualeve te ketushem nuk shkruan ne kete gazete, pse aty ka vetem dy "gazetare" qofshin te tille me te njejtin mbiemer sikur te ishte gazeta e terzinjeve dhe jo e shqiptareve ne Uk.
    Pilot i dashur ti mund te pyesesh ate mikun tend qe e njifje pak natyrisht mund te jeni dhe juve) se pse iku dhe ai qe e mbajti gjalle gazeten deri tani M.V?
    Pasi te pyesesh atehere mund te kuptosh se Albania mail eshte nje deshtim i madh nje tupr per te gjithe eliten shqiptare te ketushme. Natyrisht i dashur pilot nese do te bisedosh me ata terzinjte do te kuptosh se kush perfaqeson eliten shqiptare ne UK
    Turp
    o lal nuk po te kuptoj se kush jane terzinjte apo cfar po thua ti?
    une nje here e kam takuar Redin (shijaksi-London) ne nje takim nga takimi i forumistave ne Londer dhe me tha qe do te hapte nje gazete shqiptare dhe une i thashe qe eshte nje ide e mire dhe kaq, por nuk e di se me ke e ka apo nga i merr lajmet, une nuk jam gazetar se po te isha gazetar do te kisha filluar qysh ate dite, por nuk ma do mendja se e bej per gazetare dhe keshtu qe nuk ju futa fare kesaj gjeje,
    nejse lal, une nuk e di se pse e paske marre kaq inat kete gazete? ti meqe kuptoke kaq shume nga kjo pune ik dhe ndihmoj se te paguajn per punen qe do besh?
    nejse lal
    amon harroje kete muhabet tani se sdo flasim perhere per kete gje.
    ciao
    ja kalofsh mire

Ulerime Maska e Jola
    Anėtarėsuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    aty
    Postime
    261
    Lulja9 mendoj se Piloti ka te drejte, une njoh redaktorin e gazetes Ladin ai ka qene gazetar shume i mire i punesuar ne France.
    Nqs ti ke deshire te kontribosh dhe te japesh eksperiencen tende per Albanian Mail mund te punesohesh mbasi eshte nje oferte per gazetar ose korrespondente, per me shume mund te kesh inf ne :
    07870215326
    L'amore e' come la febbre, si guarisce a letto.

Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Sulė Hotla (1875-1947), Njė Jetė Pėr Shqipėrinė
    Nga strong_07 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 16:32
  2. Ēfarė mendoni pėr Ahmet Zogun?
    Nga honzik nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 242
    Postimi i Fundit: 03-03-2014, 08:03
  3. Identiteti evropian i shqiptarėve
    Nga Iliriani nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  4. Plavė e Guci
    Nga Davius nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 05-10-2008, 23:36
  5. Qėndrimi i shtypit tė huaj ndaj lidhjes sė Prizrenit
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 09-07-2006, 23:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •