Lule te gjitha postimet , per Albanian Mail ketu i kini. Skam ndryshuar asgje.
All the best
Lule te gjitha postimet , per Albanian Mail ketu i kini. Skam ndryshuar asgje.
All the best
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jola : 25-05-2003 mė 06:35
L'amore e' come la febbre, si guarisce a letto.
O Jola!
Aman si te duket gazeta ty?
Me duket se edhe ti shkruar nje shkrim, eshte e vertete apo jo?
Gjithsesi e bukur mbetesh...
bye
Beharushi , nuk kam shkruar asgje , do me pelqente, por se kam nivelin e gazetaris.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jola : 26-05-2003 mė 08:42
L'amore e' come la febbre, si guarisce a letto.
Pershendetje te gjitheve miq te forumit.
Po shkruaj nje mesazh edhe une jo sepse nuk kam kohe apo s`kam se c`te bej, por per te respektuar mendimet e te gjithe juve qe tek e fundit komentoni ne lidhje me gazeten tone dhe per mua eshte nje hap i pare i mire.
Komentet e disave ketu me cuditen shume, megjithate ne dhe ju jemi pjese te nje bote te cuditshme ku nese e merr gomarin per dore apo rri hypur, njesoj do te shahesh, njesoj do te quhesh me gomar se vete gomari. Gjithsesi, une mendoj se qellimi lojes eshte te jesh ne nje rruge qe ti mendon se eshte e drejte. Per mua keshtu ndodh ne cdo pozicion qe zgjedh ne jete, pavaresisht se ne disa raste njerezit i bejne komentet pas gardheve, tek cezmat e fshatit, e ca te tjere neper kafene e forume. Nje gje ju siguroje ju miq te mire se ne dy-tre veta qe punojme per kete gazete, jemi profesioniste. Nuk kemi ardhur ketu per tu bere me para, por me nje deshire te mire te bejme dicka dhe nje "dicka" eshte gjithmone me e mire se "asgje". Te pakten keshtu mendoje une. Kryeredaktori i Alb Mail eshte i diplomuar per gazetari dhe punon per nje reviste franceze qe prej dy vjetesh. Bashkepunimi me gazeten shqiptare ne Londer eshte thjesht nje sakrifice me teper pa interes financiar. Nese ju lexues i dashur, pjesetar forumi apo jo, di se c`eshte gazetaria, urdheroni, jeni te mirepritur te bashkepunoni. Nese deshironi te beni komente, behuni me konkret ju lutem qe te na ndihmoni edhe neve, ose thoni c`te doni, beni si te doni. Ne fund te fundit pse te mos thoni cfare te doni? Eshte forumi juaj dhe yni dhe eshte vendi qe te flasim me njerez qe nuk dime kush jane. Nese lani pjata (te gjitha jane pune te nderuara) apo lexoni apo s`keni lexuar kurre gazete ne jeten tuaj, njesoj keni te drejte te komentoni. Vetem mos na shani nga nenat!
Miqesisht,
Miku Juaj
Petulla
O petullush!
Nuk po ju them mireseerdhe ne forum, pasi ke qene i pranishem edhe me pare dhe nuk mund t'i mbushesh askujt mendjen se jeni i ri....
Persa i perket gazetes desha te ju riperseris zoteri se Albania Mail nuk ploteson qofte nje parameter te vetem per te qene gazete. (besoj se edhe ju e pranoni kete pavarsisht se ju pelqen te pohoni se ndofta petullat behen edhe me uje te frohte....)
Gjithsesi ju sygjeroj qe te merrni me teper informacion, qofte edhe per kryeredaktorin. Une ju siguroj se ai nuk ka mbaruar per gazetari. Duke qene se nuk ishte nje emer i njohur per mua, pyeta disa miq qe kane mbaruar per gazetari dhe u sigurova se ai nuk ka mbaruar per gazetari. Por nuk mendoj se ky eshte vetem nje komponent qe i prish shume pune fletushkes. Persa i perket punes se tij ne ate revisten francze qe ju thoni nuk di gje por do te interesohem qe ta vertetoj. Shpresoj te jete reviste qe lexohet nga te gjithe, dmth qe trajton tema gazetarie, jo bie fjala dicka tjeter qe....
Besoj se duke qene se sot keni vendosur t'i beni petullat me uje dhe te pohoni se kryeredaktori paska mbaruar per gazetari, atehere si eshte e mundur qe nuk i fton koleget e tij qe gjenden ketu ne Londer te shkruajne dicka, apo si eshte e mundur qe te mos kete idene me te vogel mbi gazetarine?
Nuk dua te hyj me emra konkret por ju lutem ngroheni pak ujin dhe siguro vajin perpara se te ja nisesh te besh petula.......
FLM per mirekuptimin
O Kundrarrymes ca fati te keq qe keni patur ju Gollobordasit mor jahu. Ne shqiperi nuk ju njohen si minoritet, dhe ju lane pa parti.
Me duket se edhe ne forum ju kane filluar tju censurojne, por ketu ama me te drejte se ato palacollelliqet qe ti thua ketu ja vlejne te hiqen.
Tani arrij te mendoj pse Gollobordasit qenkan te padeshiruar, sepse nese te gjithe do jene si puna jote ja vleka te lihen pa parti.
Thirri vetes se askush nuk te degjon o i mjere. Akuzat e tua si agjent i ShiKut apo ku ta di une kane dale jashte mode.
Por me vjen keq qe i fut te gjithe me nje thes. Ti i njeh mire SHikasit se ke pas hyre ne zyrat e tyre kur punoje ne Tirane si jenicer i tyre prane nderteses blu ku kishe zyren e punes.
Te besh biografite e njerzve mbrapa shpatullash sic e ben ti me aninonimitet eshte njesoj si pu na e atyre prostitutave qe ne jeten e perditshme perdorin emrat e tyre dhe ne darke kur shkojne ne pune me klientat e tyre per seks perdorin emra te ndryshem.
Shume nga ne kane arritur te mesojne se kush je, dhe nga na i dergon keto mesazhe.
Mos u merr me te tjeret dhe punet e tyre, merru me punet e tua se ke plot.Megjithese ju ish jeniceret e SHIKUT jeni mesuar qe mos te punoni por te gjurmoni punen e te tjereve. Fatekeqesisht kete meyre te menduari dhe te jetuari ju po e kultivoni dhe ketu ne Britanine e MAdhe.
Populli thote" I shari te shan" juve ju kane share, ndoshta rrahur ne Tirane sic mund te pretendoni per te marre Travel Dokumentin, por ne kete forum ku dominon mendimi i njerzve te ri ju dhe ato mesazhet qe dergoni e gjeni veten jashte loje, gje e cila ju ben nervoz dhe zemer keq. Nga kjo nuk keni cti beni gomarit dhe i bie samarit me marrjen neper goje te gazetareve tenderuar te cilet ju i quani bashkepuntore te SHIKUT.
SHIKU ku dhe ti ke bere pjese eshte pjese e historise se tranzicionit shqiptare. Do te vij koha shume shpejt kur te ndahet shapi nga Sheqeri sic po behet. Bemat e miqve tuaj ne ate organ do zbulohen dhe do vije kohe nese ti i cili na shtires i paster, nese ke lyar duarte me ate llumin e tyre pergatitu per te dhene llogari.
Gjithe te mirat
Kumndrarrymes aty ku te marre dhe rryma.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jola : 29-05-2003 mė 05:37
Pershendetje
Me sa duket disa prej jush per inat te pozitave te humbura ose me keq inate personale me gazetaret etc po prishin padashur imazhin dhe punen e iniciatoreve dhe atyre te cilet po punojne per nje Komunitet Shqiptar te organizuar ne Angli, dhe atyre qe perveē punes dhe kohen e shpenzuar po shpenzojne edhe para per te ndertuar kete Komunitet si burimin informativ-social kulturor qe sjell gazeta e pare Shqiptare ne Angli AlbanianMail.
Te gjithe ne duhet te kuptojme se ē'do gje nuk eshte perfekte ne krijim, kjo gje vjen pas nje perfeksioni gradual qe sjell koha dhe eksperienca!
AlbanianMail eshte e hapur per ē'do sygjerim, ankese si dhe per ē'do person i cili kerkon te jape kontributin e tij ne perfeksionin e metejshem te gazetes.
Duke perfunduar i uroj sukses atyre te cilet moren iniciativen per ta hapur kete gazete si dhe atyre qe po punojn per te siguruar jetesen e saj!
Sido qė mund tė mendoj pėr jetėn
Ajo mbetet vetėm njė kėshtjelle rėre
Dhe kurorat e guaskave janė gėzimet e saj.
![]()
Te gjithe e dime se sa mire ka funksionuar SHIKU. Prandaj besojini informacionet e zbuluara per kryeredaktorin.
Kundra rrymes eshte mesuar ne nje mjedis ku punen e koloneleve e benin partizanet e Partise, prandaj i ben shume pershtypje sesi nje gazete mund te drejtohet nga dikush qe nuk eshte i njohur ne mjediset partiake. Sa fatkeqesi qe SHIKU nuk ka akses ne Universitetin e Sorbones per te zbuluar te diplomuarit.
Gjithsesi, jam dakord qe lame nam me kete gjuhe. Me pelqen ideja per nje "pint" sebashku. Pranoj cdo iniciative te tille por nuk e marr dot vete flamurin sepse nuk jam vertete i specializuar ne fushen e birres.
Shijaksi...Golloborda eshte nje nga viset e nderuara shqiptare, ashtu sikurse jane tere viset shqiptare, qe do te thote ironia juaj nuk eshte me vend, jo e goditur e per me teper RACIZEM. Me pelqen shume stili i te shkruajturit pasi ka ndikimin e "perkthimeve te NEWS of the WORLD", dhe qe ne shqiperi publikohen si "artikuj" te "korespondetit" shqiptar ne Londer.
Sa per censurimet, mjafton te them , qe ne fillim nuk fyeva njeri personalisht, dhe nuk isha per fyerje personale. Por renia ne te njejten pozite me personat qe ndoqen rrugen e fyerjeve personale, nuk eshte justifikim per shkrimet e mia ku kishte fyerje personale.
Kontributin im ne shtetin shqiptar eshte konkretizuar ne vepra reale, dhe nese deshiron informacion te metejshem mund edhe te ta jap.
Nese deshiron te flasim per fakte reale atehere te them "bujrum" hap nje teme, dhe te flasim se "kush je ti" e "kush jam une".
PETULLE- me vjen keq pasi qenke shume jashte teme. Sa per ate kryeredaktorin tuaj, me vjen keq te them qe , as e njoh e as kam ndermend ta njoh ndonjehere, dhe ate gazeten tuaj te flasim pa dorashka,,,, As e *i e as kam per ta *i ndonjehere.
Me vjen keq sepse deri tani po u mundonja te mbushnja mendjet e vyshkura shqiptare, per respektim te te drejtes per te folur te kujtdo dhe per te mos fyer njeri pa patur fakte, dhe nese nxirret ne shesh dicka reale atehere te vertetohet.
Lexo shkrimet e mia me lart nese " ke kohe", dhe pastaj flasim perseri.
Gjithsesi humbje kohe, pasi dihet populli yne eshte secili "skenderbe", dhe askush ushtar...
Zoti Petullush!
Akoma nuk morem asnje pergjigje nga ty persa i perket kryeredaktorit te fletushkes. Nese ti apo ndonje tjeter qe jeton ne UK mendon se nuk ka gazetare ne Uk, po te doni po ju jap nje liste me emra te gazetareve qe ndodhen ketu.
Nuk do te ishte e mundur qe Dereziu (terziu) te kete mbaruar per gazetari pasi nuk do te kishte kuptim qe gazeta te dilte e tille dmth.fletushke dhe e dyta nuk do ta kishin braktisur kurre koleget e vet (pra nese ai do te ishte gazetar)
Nese ke ndonje informacion tjeter te lutem na e sill pasi do te ishte vertet interesante.
Hej me duket se ke harruar edhe ate emrin e revistes franceze. Desha te ju them se nese eshte turp te thuhet apo (nese ajo egziston fare) mund te heshtesh sic ke heshtur. Por te pakten vajin siguroje anipse petullat do t'i besh me uje te ftohte.
Krijoni Kontakt