Hej gazeta ishte vertet nje turp................
Po i turperon te gjithe shqiptaret ketu....
Ajo qe do te pyesja eshte se edhe sa do te vazhdoje keshtu?
......................
Hej gazeta ishte vertet nje turp................
Po i turperon te gjithe shqiptaret ketu....
Ajo qe do te pyesja eshte se edhe sa do te vazhdoje keshtu?
......................
jetoj jeten time, vetem sot
Lulja9- Me fal qe po te them ose je e papergjegjshme ne ato qe thua( do me thene mendje lehte) ose ke nevoje per vizite mjeksore.
Ju thash edhe po jua bej te ditur skam lidhje fare me gazeten edhe me asnje gazete ne asnje vend te botes.
Kam mbaruar informatike edhe punoj ne informatike. Sa per emrin e mbiemrin kam emrin dhe mbiemrin me te cilin me kane regjistruar qe kur kam lere. Nese do informacion te metejshem mund te ta jap ne privat.
REPORTER- te them une deri sa do te vazhdoje nje gazete e tille qe qenka turp. Deri sa njerez si puna jote vetem "llapin" dhe ngelin ne kuadrin e "lehjes" edhe jo te veprimit.
Po qa gazete eshte kjo se nuk po marr qo vesh une
nese gjithe te mirat dhe pa sherr
CA PINE CA DEHEN
hey watsss uppppp everyone??? ia keni nisi nje debati ma nalt qe nuk merret vesht ku fillon e ku maron... nejse
un kisha nji menim...do takohemi nje here te gjithe sebashke, si pionera te urte qe jemi, e te pime nga nje pint diku.... hajde djema, organizoni noj gja. un vi por shpresoj te mos jem e vetmja vajze....ah po ata qe nuk e pin alkolin munden me pi ate "kafen" e famshme qe thojme na shqiptaret....
keep in touch boys....
mpuqqq x x x x x
[size=0.5]You may shoot me with your words,
You may cut me with your eyes,
You may kill me with your hatefulness,
But still, like air, I`ll rise.
Leaving behind nights of terror and fear --- I rise
Into a daybreak that`s wondrously clear --- I rise
Bringing the gifts that my ancestors gave,
I am the dream and the hope of the slave.[/size]
E verteta e pare eshte qe mesazhi i fundit me emrin tim ne kete teme nuk eshte shkruar kurre prej meje, dhe per kete besoj se falje duhet te kerkojne shefat e Forumit...!!Ndersa e verteta e dyte eshte se ti kundrarryme me aq sa mora vesh "ha buke" me Albanian Mail, se ciles une fatkeqesisht i kam lexuar vetem disa numra pasi nuk e kam mundesine t'i pergjigjem interesit tim per ta lexuar cdo numer perderisa ndodhem larg te gjitha pikave te shitjeve te saj ne UK. Por e verteta e trete, zoterush, eshte se ju edhe peshtyni kunder rrymes, gje qe pasohet nga ndotja e fytyres suaj. Them keshtu sepse diploma juaj qe pohoni se nuk ka te beje me gazetarine, nuk ju lejon te futeni ne nje DEBAT te kesaj fushe. Perderisa qenkeni aq i painteresuar per shtypin, na lini te bejme "bla-bla" atehere, dhe merruni me ato bla-bla-bla - te qe ju botoni ne ate gazete dhe per te cilin madje u kerkoni shqiptareve ne UK qe edhe te paguajne 70 penny.
jetoj jeten time, vetem sot
Per arsye etike (... per te mos thene ndryshe) nuk kam ne plan qe te tregoj ketu ne forum se cili jeni ju. Besoj se jeni i vetedijshem se nuk eshte shume e veshtire te gjesh se kush jeni ndonese fatkeqesisht komuniteti shqiptar ne UK nuk eshte i organizuar por disa gjera dihen.
Ajo qe eshte vertet per te ardhur keq eshte se disa kalemxhi kerkojne patjeter qe te lavderohen. Nuk arrij qe te kuptoj per ndergjegjshmerine e ketyre njerezve, qe kerkojne patjeter te lavderojne vijen e ndritur te .... punes se tyre.....me gazeten. E kam cmuar dhe e cmoj lart aktin e hapjes se nje gazete ne shqip ne Londer. Por nuk mund te pajtohet jo une por besoj askush qe ka lexuar nje gazete me ate pune qe po behet ne Albania Mail.
Kur lexon reagimet e disa njerezve (si kundra rrymes) qe kerkojne patjeter te mbrojne nje turp ( ndonese sipas tyre nuk kane fare lidhje me te por qe e verteta eshte krejt ndryshe) te kujtojne disa poezi te Nolit. "Ti hasim qe s'di kendim beju minister per arsim". Keta njerez ngjasojne me donkishote qe enden ne metropolin britanik, thoshin disa lexues qe kishin lexuar disa numra te gazetes, qe tashme sic mund ta dini edhe juve e gjen stok (arsyet besoj se i dini).
Zoteri!
E drejta juaj per te marshuar si donkishote neper rruget e Londres, nuk do te thone qe keni te drejte te mbartni (me apo pa vetedije) nje turp qe ka lidhje me emrin tone.
Nese Ju thoni.... qe nuk keni lidhje me Albania Mailin, por doni ta mbroni atehere:
-ju lutem a mund te na thoni se pari se a e ka realizuar ajo qellimin e saj?
-Pse kjo gazerte eshte kthyer ne nje gazete interneti, apo dicka me pak?
-pse eshte braktisur kjo gazete prej gazetareve dhe intelektualeve?
-Ne fund te lutem ti qe kerkosh ta mbrosh kete gazete a keni mudnesi te na thoni emrin e nje gazetari te vetem qe punon ne kete gazete? (pasi nuk dua te te pyes se pse u largua i vetmi gazetar qe ishte).
Nese mendon se ne londer nuk ka gazetare atehere une do t'i tregoj ty te pakten shtate vete, te njohur ne rrethet gazetareske shqiptare.
Besoj se ne nje pergjigje tuajen do te bazoheni ne keto pika flm ose do te deshmos palidhmerine tuaj me gazeten.
flm
Fakti i tė qėnit anonim i jep tė drejtė cdo lloj pule te fryhet si kaposh ne majė tė plehut. Pikėrisht i kufizuar nga njė gjė e tillė nuk marr pėrsipėr tė bej replika me ju reporter. Mjafton te pėrmend qe punoj per Wireless Ltd. si inxhinier elektronik qė prej 2 vitesh pasi diplomimit ne shqiperi ne inxh elektronike dhe njė eksperience 1 vjecare ne Telecomin shqiptar dhe masterit ne telecommunication/Bristol kam punuar per British Telecom pėr 5 vjet. Ardhja ne angli ne ate kohė pėrkonte me mungesen e informacionit nė shqip dhe me uzurpimin e BBC-shqip nga Informatoret e SHIK, dhe ish sigurimsat e dikurshem me *obrat e shoke. Nisur nga ky fakt , kur shikoj qė persona tė ndryshėm mundohen ( nuk e di se nga cili qellim nisen) tė shkruajnė nė shqip nė njė vend tė huaj ndjej njėfarė simpatie.
I nderuar reporter kushdo qofsh nuk ngren vlerat e tua kur fyen dikė qė mund tė marrė 70P, por bazuar ne kėtė mėnyrė tė foluri me krijohet pėrshtypja se e paske kaluar fazėn e 70P.
I ardhur nė angli 13 vjet me pėrpara jam munduar tė pranoj edhe fodullikun e personave si puna juaj( Me lejo te kujtoj qe fodulliku ėshtė tipar I TALENTEVE tė RRALLĖ, ose i njerėzve miskinė qė dolėn nga llumi dhe e harrojnė atė), apo e show up tė fshatarėve-minikapitaliste shqiptarė.
Te siguroj edhe njehere qe nuk kam as me te voglen lidhje me gazetat dhe me gazetėn nė fjalė. Duhet tė mundohesh tė lexosh se cfarė kam shkruar dhe jo vetem ti hedhėsh njė sy. Do te kuptosh qė po pėrpiqem tė ndikoj sado pak nė tiparin shqiptar tė mohimit dhe tė tu tregoj njerzve si puna juaj qė duhet tė pranoni egzistencėn e njė fakti, packa se ai mund tė mos pėrputhet me nivelin tuaj kulturor.
Jetojmė nė njė shtet ku respektohet edhe injoranti, psikopati, kėtė fute thellė nė kokė o mikro-borgjez i vockėl, qė ma merr mendja ke pėr tė ngelur pėrherė i tillė.
Nderimet e mia
G.D
Ja dhe nje viktime e jetes mondane(ku kujton se atje jeton)!!!!!
"Fakti i tė qėnit anonim i jep tė drejtė cdo lloj pule te fryhet si kaposh ne majė tė plehut"
Je i modh fare ......lol...........veten po shihje ne pasqyre kur shkrujte kete!!!!!!
Discover me like emptiness.......
Bashkatdhetare qe ndodheni ne UK!
Jane vertet shume tronditese disa lajme qe more per anti-rrymen
Eshte vertet TURPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP.
Me c'te drejte morale more anti-rryme kerkon qe te perfaqesosh shqiptaret ne UK?
Donkishotizmin tend (sic thote lulja 9) mbaje per vete. Turpin mbaje per vete, por ta dine te gjithe se kush qenkeni ju, nje peshtyme ne surrat do te ishte shume pak per ju.
Largohu menjehere nga ketu dhe ben mire qe ne saje te pozites tende te ndryshosh per te miren tende si fillim, dhe te gjithe shqiptareve ne UK.
Besoj se po kupton gjithcka, ne rast te kundert jam i detyruar qe t'i publikoj jo vetem ketu ne Albasoul, por edhe me gjere.
O jola faleminderit qe e ke ndare kete teme, por do te ishte me e ndershme nese do te kishit lene edhe pergjigjet tuaja te mrekullueshme. Natyrisht qe nuk do te kishin ndonje kundershtim as miqte e tuaj, pra ata djemte e mire.
FLM per mirekuptimin.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jola : 25-05-2003 mė 06:34
Krijoni Kontakt