Close
Faqja 9 prej 10 FillimFillim ... 78910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 94
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,109
    Postimet në Bllog
    22
    Gjykata e Apelit liron 3 anëtarë të “Bandës së Cërrikut”

TIRANE - Lirohen 3 anëtarët e Bandës së Cërrikut. Meti Bozi, i cilësuar si organizator i masakrës i dënuar me burgim të përjetshëm nga Krimet e Rënda, rifiton lirinë me vendim të Gjykatës së Apelit, për shkak të mungesës së provave dhe fakteve.

Apeli liroi sot gjithashtu Llazar Bicjan dhe Skënder Cani, të dënuar përkatësisht me 22 dhe 21 vjet burg. Për të pandehurit e tjerë është lënë në fuqi masa e dënimit dhënë nga Gjykata e Krimeve të Rënda.

Arjan Toska dhe Roland Xhepexhiu janë dënuar me burgim të përjetshëm, Alban Toska e Entel Gashi me 22 vjet burg, Tomorr Buzani 22 vjet burg, ndërsa i penduari i drejtësisë Bujar Buzani do të vuajë 8 vite burg.

9 anëtarët e Bandës së Cërrikut akuzohen për ngjarjen e ndodhur më 23 mars të vitit 1997 në Cërrik, ku u sulmuan me antitank 6 punonjës të Gardës së Republikës, si dhe u plagosën 16 efektivë të tjerë të Policisë dhe Gardës.

(er.nu/news24/BalkanWeb)

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    cfare thote krietari i KLD-se ......????

.
    "They will not control us, We will be victorious"

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    xhepaxhiu le te flase..
    te thote se met bozi i mesoj te bejne 97 ne cerrik e te vrasin ushtaret e shtetit.. te cilet i futen ne kurth..

me te tille kriminele e beri ed ruci dhe 21 janarin..

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    e shkelen me kembe shqiptaret kanunin e leke dukagjinit ..ska me burra me jua dhane plumbin ballit mu ne mes te salles se gjykates..te banin nam e ta merrnin vesh gjykates e prokuror cka eshte drejtesia..

u prish dynjaja...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e Ke-ler
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Vendndodhja
    Bolonje
    Postime
    243
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    e shkelen me kembe shqiptaret kanunin e leke dukagjinit ..ska me burra me jua dhane plumbin ballit mu ne mes te salles se gjykates..te banin nam e ta merrnin vesh gjykates e prokuror cka eshte drejtesia..

u prish dynjaja...
    Po prandaj s'do ecim ndonjehere perpara ne,se ka njerez si ty qe mendojne se jemi akoma ne 1734 dhe ç'do gje behet me plumb ballit se po e bere me djalog,sipas teje,tregon qe je frikacak.Duhet te pyesesh pse s'ka drejtesi e jo te ikesh tuj qit pushke.

P.s. Po akoma me Kanunin je ti?Po qenke nja 560 vjet mbrapa.

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Ou,po gjithe ato veta qe u vrane kush do i marri ne kurriz apo pune e madhe...Hajde shtet hajde...kapi mer daje burgim te perjetshem e u mbyll muhabeti.Po kta gjykatesit a jane ne vete apo jo mor burre..Coi Sala ushtrine kta dolen te mbrojne Cerrikun me kundratanke sikur ata qe shkun aty nuk ishin shqiptare po kineze. Pastaj ata qe shkun nuk vrane njeri mesa di une...Jemi mesu ne ,rrumpalle si ne kohen e Dik Sheltonit..
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Gjykata e Apelit liron 3 anëtarë të “Bandës së Cërrikut”

TIRANE - Lirohen 3 anëtarët e Bandës së Cërrikut. Meti Bozi, i cilësuar si organizator i masakrës i dënuar me burgim të përjetshëm nga Krimet e Rënda, rifiton lirinë me vendim të Gjykatës së Apelit, për shkak të mungesës së provave dhe fakteve.

Apeli liroi sot gjithashtu Llazar Bicjan dhe Skënder Cani, të dënuar përkatësisht me 22 dhe 21 vjet burg. Për të pandehurit e tjerë është lënë në fuqi masa e dënimit dhënë nga Gjykata e Krimeve të Rënda.

Arjan Toska dhe Roland Xhepexhiu janë dënuar me burgim të përjetshëm, Alban Toska e Entel Gashi me 22 vjet burg, Tomorr Buzani 22 vjet burg, ndërsa i penduari i drejtësisë Bujar Buzani do të vuajë 8 vite burg.

9 anëtarët e Bandës së Cërrikut akuzohen për ngjarjen e ndodhur më 23 mars të vitit 1997 në Cërrik, ku u sulmuan me antitank 6 punonjës të Gardës së Republikës, si dhe u plagosën 16 efektivë të tjerë të Policisë dhe Gardës.

(er.nu/news24/BalkanWeb)
    Dmth keta te gjykates se krimeve te rrenda ja kane futur kot kur e denuan me murg perjete kete maskarain???
    Pse nuk futen tashme ne burg keta gjykates qe marin vendime te padrejta?????
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Dmth keta te gjykates se krimeve te rrenda ja kane futur kot kur e denuan me murg perjete kete maskarain???
    Pse nuk futen tashme ne burg keta gjykates qe marin vendime te padrejta?????
    Po pra ...burg per gjykatesit atehere..... pisat.
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga Ke-ler Lexo Postimin
    Po prandaj s'do ecim ndonjehere perpara ne,se ka njerez si ty qe mendojne se jemi akoma ne 1734 dhe ç'do gje behet me plumb ballit se po e bere me djalog,sipas teje,tregon qe je frikacak.Duhet te pyesesh pse s'ka drejtesi e jo te ikesh tuj qit pushke.

P.s. Po akoma me Kanunin je ti?Po qenke nja 560 vjet mbrapa.
    sigurisht qe me kanunin jam pasi ja kush eshte drejtesia shqiptare..nje gjykate e denon me burgim te perjetshem e tjetra e liron ne sallen e gjygjit..ti flet lirshem pasi nuk te eshte djege babai jot apo vellai ne tank aty ne sheshin e cerrikut..nuk tu pre vellai me sopate nga luiza hoxha ne universitetin e vlores..ti kerkon drejtesi kurse luiza u be deputete..ti kerkon drejtesi kurse keto trimat e cerrikut ka mundesi te marrin edhe shperblim per mbajtje te parregullt ne burg..si mund te rrish e te shohesh duke te te shite mend tipa te tille qe edhe te vrasin edhe te presin edhe te pine gjakun dhe gjemb nuk u hyn ne kembe..vetem nese nuk ke gjak nuk mund te reagosh...

nuk eshte 560 vjet mbrapa i dashur..eshte aktual..pjesa me e madhe e veriut akoma mbi baze te kanunit vepron..po te ishte dicka prapambetese nuk do kishte jetuar as 560 dite e jo me 560 vite..ka force dhe qendron akoma ne zemren e malsoreve..shikoje kushtetuten e salave e ramave qe nderron tre here ne dite dhe ne fund te dites kriminelin e nxjerr te pafajshem..po te kishte burra me kohe do kishte mbaru kjo puna e djegjes se gardisteve por duket ata nuk kan lene burra mbrapa...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e Ke-ler
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Vendndodhja
    Bolonje
    Postime
    243
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    sigurisht qe me kanunin jam pasi ja kush eshte drejtesia shqiptare..nje gjykate e denon me burgim te perjetshem e tjetra e liron ne sallen e gjygjit..ti flet lirshem pasi nuk te eshte djege babai jot apo vellai ne tank aty ne sheshin e cerrikut..nuk tu pre vellai me sopate nga luiza hoxha ne universitetin e vlores..ti kerkon drejtesi kurse luiza u be deputete..ti kerkon drejtesi kurse keto trimat e cerrikut ka mundesi te marrin edhe shperblim per mbajtje te parregullt ne burg..si mund te rrish e te shohesh duke te te shite mend tipa te tille qe edhe te vrasin edhe te presin edhe te pine gjakun dhe gjemb nuk u hyn ne kembe..vetem nese nuk ke gjak nuk mund te reagosh...

nuk eshte 560 vjet mbrapa i dashur..eshte aktual..pjesa me e madhe e veriut akoma mbi baze te kanunit vepron..po te ishte dicka prapambetese nuk do kishte jetuar as 560 dite e jo me 560 vite..ka force dhe qendron akoma ne zemren e malsoreve..shikoje kushtetuten e salave e ramave qe nderron tre here ne dite dhe ne fund te dites kriminelin e nxjerr te pafajshem..po te kishte burra me kohe do kishte mbaru kjo puna e djegjes se gardisteve por duket ata nuk kan lene burra mbrapa...
    Po mire pra,e zeme se eshte ashtu.Po babai yt ç'donte siper tankut ne cerrik?Une nuk them qe kane bere mire qe i kane vrare ose qe keta horra kane dale te pafajshem por akoma sot nuk dihet se ç'deshen ne cerrik disa tropojane.

Pastaj Kanuni eshte prapambetje dhe fatkeqsisht ne mjerimin e shqiperise,e tere shqiperise,veriu ka disa doke qe duhen hequr.Ne veri ka akoma gjakmarrje,gjysma e shkodres eshte brenda ne shtepi.Lezha vdes per buke dhe del te protestoje pse nje idiot i Big Brother eshte Gay.Une vete jam nga veriu por eshte i prapambetur per shume gjera.
    Jane virtyte sublime por nuk pine uje me besa,burrnia,fjala e dhanune etj. dhe nuk i kerkohet bese,burrni e mbajtje fjale shtetit.Keto tri gjera jane medhore dhe te shenjta por nuk mund t'i perdoresh per filanin ose fistekun sepse eshte e padobishme dhe atje ku duhet ta kerkosh nuk e ben.

Faqja 9 prej 10 FillimFillim ... 78910 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si ndodhi masakra e Tivarit me1 prill 1945
    Nga CEZARND në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 12-04-2013, 14:57
  2. Masakra E Tivarit - 1 Prill 1945
    Nga Nertili në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 06-04-2007, 05:55
  3. Masakra e Monopolit 1944 - Tetovë
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 14:21
  4. Masakra në Kazakistan
    Nga ~Geri~ në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-07-2005, 06:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •