Sa e vleresoni ju ate?
Sa e vleresoni ju ate?
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
pershendetje mina une do te thoja vetem dicka per disiplinen me mire PYET GJERMANIN SE ATO E DIN ME SE MIRI KET ......bera shaka mina
[size=0.5]Kure te marresh veshe se une kame vdekur ti mos qaj ,kur te vizitosh varrin tim mos u trishto kur te them se ti ke faj....
Sot ti s'je me ketu
DHe qielli nuk eshte me blu ,
Dielli eshte zhdukur bashke me ty ,
Une ndiej lotet qe me mlidhen ne sy ,
Kuptoj se vetmia te shkaterron me Shume se dashuria,
Fundos koken nen jestekun tend dhe me dukesh ne c'do kend ,
Shoh mekatet qe me bien c'do dit ,
Kaluam bashke puthuajse nje vit ,
Duke menduar se nuk do na ndante asgje ,derisa erdhi e sotmja ti nuk je me.
E tani qe me nuk te shoh ,
DHe trupi yt me nuk me ngroh,
Pres ringjalljen e ndienjave te mia ,
pres te me vi serisht dashuria.[/size]
Mujo eshte me e vertete se e verteta kjo qe thua se GJERMANI nuk te jep as femijen per te pire po nuk i erdhi ora. Shqiptari as ka per ta mesuar ndonjehere kete.
Shqiptaret ne Shqiperi mbase s'kane per ta mesuar por ne ketej jashte vendit e bejme punen se te tregojne deren neqofse se merr zanatin ne dy jave.Postuar mė parė nga Mina
Shqiptari as ka per ta mesuar ndonjehere kete.
Neqofse punon mire te japin dhe rritje rroge prandaj eshte ne avantazhin tuaj te punosh me mire se te tjeret.
Postuar mė parė nga Mina
Mujo eshte me e vertete se e verteta kjo qe thua se GJERMANI nuk te jep as femijen per te pire po nuk i erdhi ora. Shqiptari as ka per ta mesuar ndonjehere kete.
S'eshte aspak e vertete Mina.
Nje pyetje se pari. Prinderit e tu jane shqiptare besoj. A mendon se ata s'kane qene te disiplinuar kudo ku kane punuar? Po paten qene ato, padyshim do jesh edhe ti dhe me te njejten fryme disipline do rritesh edhe femijet e tu.
Te njejten gje do thoja edhe per prinderit e mi.... e Eliona per prindet e saj.....e numri sa vjen e rritet....
Tani per sa i perket atyre shqiptareve qe njoh, te cilet punojne e jetojne ketu prane meje , mund te them me plot bindje qe jane shembull disipline per cdo lloj kombesie ...qofshin gjemane, irlandeze, italiane , greke apo arabe.
Ne USA shqiptaret kane fituar respekt jo per syte e bukura, por per punen e palodhur e korrekte qe bejne.
P.S. .....Dembelė kish edhe Stambolli !
Eshte e vertete qe kur vijne jashte shtetit shume shqiptare i vene kurrizin punes dhe s'ka njeri t'jua mare ate... po perse ne Shqiperi kjo nuk ndodh? Perse ne Shqiperi nenpunesit e zyrave i sheh me shume neper kafene sesa neper zyra ta zeme?
Sidomos po mos pate biznes privat tendin ne Shqiperi, ose te jesh e punesuar ne nje te tille... te kalon jeta llogje Kavaje neper pube...lol Se ne fakt dhe ata qe kane biznes privat ne Shqiperi lodhen aq sa s'ka... te ndershmit e kam fjalen. Postet ne punet e shtetit te bejne dembel dhe kete e kemi trashegim nga komunizmi... mendimi im.
In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.
Mu kujtua ajo fjala "Puna e shtetit, puna e mbretit." lolPostuar mė parė nga angeldust
Postet ne punet e shtetit te bejne dembel dhe kete e kemi trashegim nga komunizmi... mendimi im.
Corazon ke te shume te drejte, dembel ka gjithe bota. Po prinderit tane kur kane ardhur ne mergim, kan qene mbyt me borxhe, gjuhen se dinin prandaj punonin si kafshe per te shkretin leke.
Brezi i ri ne mergim eshte mesuar me jeten sociale kudo qe jetojne, prandaj e bejne punen se s'fitohet leku ndrryshe.
Sa per dembela, me dembel se zezaket une per vete nuk kam pare. Bejne pune sa per tu dukur qe punojne. Apo llapen qe e kane na, nuk mbarojne se foluri, gjithe boten e marrin me goje. Jane me ndryshe zezaket e ardhur nga shtetet e tjera sesa keto qe kane lindur ne USA.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 24-05-2003 mė 03:57
Ne tre heret,qe me kane ngritur pak tonin e zerit ne pune,dy here kam ikur pa e diskutuar ne shtepi.
Jam me fat,qe kam rene ne vend te mire e njerez me te mire sec duhet,se nuk besoj,qe mua mund te me durojne shume punedhenes te tjere.
Ndoshta jam shprehur gabim sepse e kam pergjithsuar konceptin. Por e kam patur fjalen per disa dhe jo per te gjithe. Kur ngrihet toni i zerit ne pune, punohet me mire dhe ka disipline. Ku perpiqesh te ndertosh raport te mire dhe delikat aty abuzohet.
Krijoni Kontakt