Ornament mon ami, ecouter-moi. Nuk jam kunder lidhjes me nje cun ne nje diferece te madhe. Per mua maksimalja qe do ti lejoja vetes te lidhesha me nje cun do ishte rreth 10 vjet diference. Ai cun qe qe njihja une kishte pasur histori te tjera, kishte shetitur dhe be qefe sa kishte dashur, kishte shkuar me aq femra sa kish dashur ai(mendoj) dhe per mua s'ben ndonje problem ajo gje dhe ai mendonte tani qe te krijonte familje, kaq. Nuk them se te gjithe 29 vjecaret jane njesoj por une thejeshte tregova nje historin timen. Nese une jepja nje mendim te shkonim ne disko, club apo cfaredo ai jepte mendim te fejoheshim, te martoheshim, te benim familje me nje fjale, por qefin e kishte mbaruar ai. Kjo nga njera ane eshte dicka shume e mire por nese lidhesh me nje goce 20 vjecare duhet te dish tia besh qefin dhe jo te mendosh vetem...hej e gjeta "nusen" une qe kerkova...qefi tashme do ta bej vetem duke bere familje me te. Ai punonte gjithe kohen qe te support his future familly, po ti avash se nese ti nuk ke aq aftesi ti besh qefin te dashures tende 9vjet e gjysem me te vogel se ti kur sapo e ke njohur, si tdo ia besh qefin pastaj kur te kesh femijet neper kembe gjithe jeten??
Ne te njejten kohe kur fola me te, nje djale tjeter 24 vjeq was asking me out dhe dola me ate qe ishte 29 sepse ndoshta me shtyu kurioziteti dhe serioziteti. Por theksoj jo te gjithe jane njesoj, po te me vinte te zgjidhja perseri do zgjidhja nje djale mature pra me aq diference moshe. Por si te behet qefi me dike afer moshet tende nuk e ben me dike me diference te madhe. Pike. Au revoir.
Krijoni Kontakt