Apo nuk jeton gruaja me shume vite se sa burri. Ne Amerike me duket se ishte 7-8 vjet![]()
Apo nuk jeton gruaja me shume vite se sa burri. Ne Amerike me duket se ishte 7-8 vjet![]()
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Uauuu, faleminderit te gjitheve per mendimet.
Nuk kam patur shume kohe t'i lexoj te gjitha pasi pas disa ditesh kam nje provim 'te tmerrshem', por mund te them se pelqyen shume shkrimet e disave.
E mora nje vendim sot, dhe meqe ju kam folur per kete histori, po jua tregoj dhe fundin.
Pas disa heresh qe dolem se bashku, ia kaluam mire me njeri -tjetrin por kuptova perfundimisht se pavaresisht se 'i pelqej jo vetem fizikisht', kerkesat e tij jane komplet te kunderta nga ato te mijat.
Mua ndoshta kurioziteti per te bere nje eksperience ndryshe nga te tjerat me shtyu te dilja e ta frekuentoja per pak kohe, por degjova zemren time sot dhe kur u degjuam ne tel i thashe se vendosa te mos e takoj me. E pranoi ne heshtje vendimin dhe nuk kontestoi, me tha se e respekton mendimin tim e se eshte i afeksionuar me mua pavaresisht se nuk do te dashurohej dot kurre me mua. Folem komlet hapuarzi dhe me pelqeu menyra se si e perfunduam diskutimin.
Do vazhdojme te shihemi pasi ndonjehere punojme bashke, por boll mč me 'situata kompromentuese'.
Ajo qe kerkoj tani, eshte ndjenje dhe.......nese solla shembullin e te dales perqafe shetitje o ku ta di une, ishte vetem nje forme per te shprehur normalitetin e nje lidhjeje.
Dua dike me te cilin te dashuroj e te ndjehem e dashururar.
Fantazite e aventurat jane eksituese por deri ne nje fare pike. Me pelqen me teper perdorimi i asaj qe quhet ZEMER!!!
cherry je shume kontradiktore (femer hesapi), spaska zot me te kenaq e mbush syun.
Tjeter, tek ty s'veproi ZEMRA por TRURI, llogjika, prandaj kerkove mendimin tone.
Heres tjeter te rekomandoj te hidhesh me sy mbyll (t'ja lesh ne dore zemres), se nuk ka thell e s'ke per tu myt. Pastaj ēa do i kujtosh jetes mi cherry, diskutimin tone forumor. Kaq shume te eksiton ky.
Une them futi nje te martume e mblidh menien.
Po deshe mund me na thirr ne dasem, ta japim noj menie per punen e ēarēafit te nates pare.
PS; Se mos i merr per kapital keto, llogje bejme goce.
or-na-ment,
sa je nen nivel deti ti ? ( gjithmone ne kuadrin e llogjeve eeee)
Cherry me bukur se e ka thene Mona prishet.
Postuar mė parė nga Mona
Ai i kishte mbaruar mi lali ato deshira qe kisha une,
Haaa e paska thone bukur eeeeee! Kush tha qe deshirat MBAROJNE (ēa jane ato meeeee.... uje seliteeeeeee), pastaj AI s'do te thote UNE as TI as NE.
Vetem kur ta vertetoje kete te vertete te saj, atehere perkulemi me respekt e nderim perpara Mones, gjer atehere...keshtu kish thone dhe Moni (prefekti tirones) njehere e nje kohe..
Fakti qe Mona e ka memorizu ket ngjarje a s'perben dyshim ndaj saj.
Pastaj Mona dhe cherry a thu kane te njejtat deshira.
Tjeter Mona duket sikur tha "une se dija moshen e tij", kjo eshte shume e rendesishme, kjo tregon qe ajo kishte paragjykime ndaj MOSHES se dashnorit qe perpara se ta njihte, kur e mesoi moshen e tij, asaj FILLOI ti dukej sikur ai s'kishte te njejtat deshira me te.
Sepse AJO UDHEHIQET NGA PARAGJYKIMET E VETA te cilat jane NJESOJ ndoshta me mendimet e mamit te saj.
ps; une jam pronto t'ju pergjigjem goca per te gjitha DYSHIMET e PARAGJYKIMET TUAJA.
Ornament e ke gabim. Une e kisha pare ate djale dhe ai dukej shume i ri dhe me nje paraqije shume te kendshem. Qe heren e pare qe fola me te ai ma tregoi moshen dhe te them te drejten jo se kam paragjykime per moshen por ne fillim ajo gje nuk me pelqeu qe ishte aq vite me i madh se une, por meqe mu duk njeri i thjeshte dhe tregoi dicka rreth tij, mendova se ai duhet te jete njeri dalun, qe din per jeten dhe i thashe nje second chance. Rashe ne dashuri me te, por sikur e thashe me pare kishim deshira krejt te kunerta. Sa here qe sygjeroja te benim dicka te kendeshme ose crazy atij i dukej dicka femirore nga ana ime. Une isha 20 vjeqe ai 29 vjeq. Ai kishte mendje te krijonte familje te punonte per femijet, gje qe ishte shume e mire por ama qefin e kishte mbaruar ai, pasi thonte qe ato sygjerime qe beja une ai i kishte bere kur ka qene ne moshen time. ....Hello, te rinjte kane nevoje te defrehen paksa me caqe, familja prapa pastaj.
Dhe nje gje, pse ju njerez thoni "dashnor" per mendimn tim ajo fjale perdoret vetem kur e ke per te bere sex me te, i dashur eshte dicka me bukur dhe me e perzemerte.
Mendimet e shume prej jush me pelqyen shume. I vleresova, pasi nuk eshte e thjeshte qe nje teme te tille ta debatoj me shoket e mi ne menyre krejt te hapur...
M.q.se ju tregova kete histori, po jua shkruaj dhe perfundimin se si vendosa (nese ju intereson, kuptohet):
Dolem disa here se bashku, nuk ia kaluam keq. Me pelqen si tip (perveē fizikut), poooor pas shume peripecish arrita ne konklusionin total se e vetmja gje qe i intereson eshte seksi.
S'dua te behem hipokrite e te them se nuk me intereson dhe mua, por deri ne nje fare pike pasi kuptova brenda vetes qe ajo qe po kerkoj eshte sentimenti. Dua te dashuroj e te ndjehem e dashuruar, s'dua te jem vetem nje kukull ne doren e nje mashkulli.
E pastaj, nese solla shembullin e te dalures qafe per qafe shetitje apo ne diskoteke, ishte vetem nje menyre e shpejte per te shprehur normalitetin e nje raporti. Jo se mendoj se dashuria qendron vetem aty... dashuria aq e mrekullueshme por dhe e veshitre per t'u prshkruar.
Konklusioni:
Me mori perseri ne tel. dhe i bera te ditur se nuk dua te vazhdoj t'ia komplikoj me jetes vetes me kete histori. Me tha se e kupton dhe respekton mendimin tim. Ka shume mundesi te rishihemi perseri por vetem ne kontekst pune pasi ndonje here punojme bashke, por jam e kenaqur qe perfundoi ne menyre paqesore.
Do te doja qe disave prej jush t'ju pergjigjesha personalisht ketu ne forum, por te me falni se nuk kam kohe: pas pak ditesh kam nje provim 'te tmerrshem', dhe duhet te mesoj.
Shpresoj te vazhdoni te me shkruani.
Nje pershendetje per te gjithe
CHERRY 13
Mona, une s'ka si ta kem gabim. Ēfare ti shtove nuk ti forcoi pozitat ne krahasim me postin e perparshem, ISHTE E NJEJTA GJE. Kjo eshte e vlefshme per Sherryn po ashtu.
Kjo do te thote qe neqoftese atij 29 vjeēarit tat, si punon mendja per deshira feminore (nje goce 20 vjeē, nuk eshte femije mi xhan, po ec mo le ta marrin ashtu) kjo s'do te thote qe te gjithe 29 vjeēaret e botes (edhe ai i sherryt) te veprojne e mendojne njesoj.
Ketu ta kisha muhabetin une. Nuk mund te flasesh per 29 vjeēaret pa i njoh ata, ose te pakten pa shpjeguar me holle deshirat e ketij brezi njerezish.
Kur kjo ndodh siē ben ti, kjo quhet PARAGJYKIM. Kjo do te thote qe per nje situate qe akoma s'ka ndodh ti i ke te gatshme reagimet.
Atehere s'kuptoj perse duhet me vazhdu me fol kur ti si pelqen 29 vjeēaret, apo si dihet! E gjitha varet nga personi, nga 29 vjeēari. Kjo pra, qe po lodhem tu e perserit.
Tjeter Mona, dashnor eshte pikerisht fjala e pershtatshme per kete teme. Apo ti kujton se sherry ben fjale per SHOK KLASE (te dashur), vetem per xhiro hesapi. JO mi goc behet fjale per nje person qe do ti kafshosh veshin prej lezetit, e do te ta kafshoje ate, per te mos thene te tjerat.
Ndryshe NO PROBLEM, shok e mik mund te jesh me cilindo, mosha me duket s'perben problem ketu. Bisedat me Kadarene tek kafe Flora ti do ti refuzoje per aresye te moshes, he Mona?
Apo s'ju puqen deshirat bashke, po a s'me thua cilat deshira?
A sheh Mona qe ti ke deshira minore, eshte detyre e jotja ti ngresh ato ne maja te tjera me te larta, ti perfeksionosh ato. Atehere ti do te vesh re se do ti DUASH edhe 29 vjeēaret.
ornament pse te djeg ty mo te keqen? loooooool
eh, me dhimbje e them qe ke te drejte, ne rastin konkret znj chery e beri te ditur rolin e atij robit si "dashnor"
cherry te shkofte mbare goce, suksese ne provim, ti ua di vleren veprimeve te tua!
dje isha ne ditlindjen e nje 30 vjecari shokut tim, qe eshte lidhur me shoqen time 22 vjece, shkojne shume shume mire te dy, dhe kane te njejtat probleme si gjithe ciftet e tjera, as me shume as me pak.
Liebe! liebe, lass mich los!
Ornament, akoma nuk kam arritur te te inkuadroj, je i ēuditshem ore...
Ke nje menyre pak misterioze ne te shprehur, ke mendime te forta por e prish ndoshta pakez me ate lloj ironie, apo sarkazme... nuk di si ta quaj se nuk te njoh... por shpreha pershtypjen qe me dhe, mos ma merr per keq lol!!!
Ciao
Krijoni Kontakt