sherri i corazonit me kolombin mbyllet !!!!
Batuta e mesiperme eshte nga BRAZDAT pa diskutim, vetem se rradha eshte: beji shurren baces tani dhe e thote Albert Verria qe eshte babai i Pandi Sikut aty
Batuta e mesiperme eshte nga BRAZDAT pa diskutim, vetem se rradha eshte: beji shurren baces tani dhe e thote Albert Verria qe eshte babai i Pandi Sikut aty
marr mbi vete fajesine te gjithe mi- corason
ne qofte se ti vertete bere shaka dhe une nuk e kuptova sensin e humorit tuaj ju kerkoj nje falje te madhe ketu ne mes te forumit
do te kisha kenaqsine te bisedoja me ty serisht
edhe nje here ju kerkoj falje nga zemra
me respekt kolombi
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Postuar mė parė nga krispi
Kolomb....Postuar mė parė nga kolombi
marr mbi vete fajesine te gjithe mi- corason
ne qofte se ti vertete bere shaka dhe une nuk e kuptova sensin e humorit tuaj ju kerkoj nje falje te madhe ketu ne mes te forumit
do te kisha kenaqsine te bisedoja me ty serisht
edhe nje here ju kerkoj falje nga zemra
me respekt kolombi![]()
Tani e kam rradhen une....
Do kujtohem per ndonje batute, qe mos ta gjeni dot kurre....psh ...nga filmi
" Ngadhnjim mbi vdekje"....hė ta them batuten apo e kam te fituar davanė ? (lol)
- Biri i kujt je ti more djale?
- I Selfo Qorrit.
- I Selfo Qorrit??!!
(Ne kete moment levizje ne sallen ku spa kishin filluar te kendonin uauauauaua mbasi kishin mbaruar se piri vezet dhe kosin ..... ne piano ishte maestro qe ngrihet e perkulet)
- Babi yt ka qene nje qen i vertete.
e me tej.........kur e pane qe ai s'ish ne lartesine e te atit....
- Paskemi pune me kete.
---------
Sillo: Ne kete dhome do te rrije i madhi.
Kori: I madhi? I madhi I madhi?!
Sillo: E o ja ky (dhe tregoi kungullin me te madh nga ato qe kish ne dyshemene e dhomes)
---------
- Tani e ke ne rregull ( i thote Sillo Skender Sallakut pasi i zbrazi automatikun dhe ia ktheu ne dore. Skenderi nderkohe qendronte i shtrire poshte krevatit dhe lexonte vepren 19)
---------
- Une propozoj qe keshtu sic jemi te ngrihemi e si nje trup i vetem t'i dalim perpara udheheqjes. Ajo do te na shohe e do te na njohe (Agim Bajko me duket)
Fragmente nga GJUETIA E FUNDIT
"Gjindje pa shkolle zoti hetus..."
"-Po shkollen e Tucit sa mire e mesove?"
marre nga filmi "Toka Jone"
Une ngaterrova " Brazdat" po jo kte.... Di68..lololPostuar mė parė nga Di68
"Gjindje pa shkolle zoti hetus..."
"-Po shkollen e Tucit sa mire e mesove?"
marre nga filmi "Toka Jone"
(Gjinja pa shkolle) s'eshte nga " Toka jone" por nga "Cuca e maleve"....Shkollen e Tuēit sa mire e mesove....eshte nga " Toka jone"....
Di, si ke qene ti????![]()
Ia kam lene ne dore kompetentes....![]()
" Ashtu tė pafsha "
Nga cili film eshte marrė kjo batutė ?
M'u kujtua qeparė e jam shkri tu qesh....![]()
Krijoni Kontakt