'C'eshte ky B moj
teto Ollga
'C'eshte ky B moj
teto Ollga
Life goes on.......
...dorezoja dhjetshen Gjergjit......
Life goes on.......
Shih, sikur paskemi qene me nje mendje, edhe mua shtate me shkonin sa here e shihja ate film, sidomos kur dilte ai plaku qe i shihte ata fshehurazi....shi qe binte ne ate film...vetem gri kishte.Postuar mė parė nga Corazon
Une me frike kam pas filmin "Emblema e dikurshme" ..... Kur vinin ata kapuēonėt e zinj , si s'vdisja fare...............rrrrrrrrrrrrrrr
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Di68 : 27-05-2003 mė 23:19
po ata jevgjit i mbani mend..,
<>
(s'me kujtohet emri i filmit)
Mos u afro se do te qelloj me gure- Prokop Mima tek "Emblema e dikurshme" diksioni i tij ishte shume me i frikshem se kapuconet
BRAZDA
babai - e rregullove traktorin o bir
djali- po baba
babai- epo tani bej shurren baces
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Postuar mė parė nga kolombi
BRAZDA
djali- po baba
Kolombi, ta kishe gjet ti kontinentin e ri, sot Amerika do kishte emrin tend dhe jo te Vespuēit....![]()
Nuk eshte ke "Brazdat" kjo pjese qe thua ti, por tek "Ne fillim te veres".
Filmin Brazdat e luan Pandi Siku dhe Elida Janushi....( donte gruja me u bo traktoriste...mire traktoriste por edhe donte me rrah te shoqin...e si perfundim hengri vete nje te ngrohte shume...lolol)
He mos u merzisni se film ishte....por me duket se shpullat i "ngrėnėn" me te vertete, si njeri ashtu edhe tjetri....
MI-CORAZON MOS NA U BEJ KOPETENTE PA QENE E TILLE
TE PAKTEN FUSHEN E KINEMATOGRAFISE E NJOHIM MIRE PASI KEMI BERE NJA 2 VJET SHKOLLE NE SHQIPERI DHE KEMI MBARUAR SHKOLLEN E KINEMATOGRAFISE LIKURGU - STAVRAKU NE ATHINE
SO BATUTA E FILMIT QE THASHE ESHTE NGA FILMI BRAZDA DHE KETE SE LUAN DOT TOPI E JO TI
SA PER KUSH E ZBULOI AMERIKEN NO KOMENT OK ZEMRA
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Ndalu beg, se ka hendek....
Qetesohu kolomb, mos e merr kaq rrembyer.
Ndoshta jam gabim...."Brazdat" une se kam pare ka 100 vjet....
Ne qofte se ate shprehje e ka thene nje nga vellezerit RIZA, eshte tek " Ne fillim te veres"....po e pat thene Albert Verria apo ndonje tjeter,,,,ndryshon puna....
Sa per "rezymenė" tende....as qe hyn ke "Brazdat" fare....
Fare , fare , fare.......![]()
Kolomb,Postuar mė parė nga kolombi
BRAZDA
djali- po baba
Me mbeti mendja ......Ne kete dialog ka nje gje qe s'shkon , por s'mund ta kujtoj dot filmin me detaje.
C'lidhje ka traktori me bahēen. Meqenese ai ka rregulluar traktorin, pse duhet ti bente shu- rren bahces? Edhe e dyta bahcja s'punohet me traktor.
Nje gje tjeter me sa mbaj mend. Atij ia morren traktorin fare me duket...e e lane te shėllehet ne diell...e ia dhane se shoqes.
Kush di gje me shume...le te shkruaje. Une po shkoj ne plazh...
Vij me vone.
Mos eshte "Streha e re"...? Hej bela....lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MI CORAZON : 02-06-2003 mė 11:02
Krijoni Kontakt