Filmat e fundit qe kam pare:
" Pagesa e frikes''
" Gjykatesi i shtate"
" Maria Oktober "...![]()
" Pagesa e frikes''
" Gjykatesi i shtate"
Where does a thought go when it's forgotten?
Mjaft me te pyetura mamin dhe babin....se nuk quhet ashtuPostuar mė parė nga MI CORAZON
" Pagesa e frikes''
" Gjykatesi i shtate"
Di-je, une jam gjeniale !!!Postuar mė parė nga Di68
Mjaft me te pyetura mamin dhe babin....se nuk quhet ashtu![]()
Po te duash te them se burrin e Maria Oktober-it e kish vrare ai i shkurteri....ai francezi qe s'ia kujtoj dot emrin tani...i dobet , i shkurter me hunde te madhe ..ka lujt shume filma...i ngjan nje cike atij .hmmmmmmmmmmmmmm...eshte vone harrova emrat...atij qe ka lujt David Cooperfield-in, ma kujto icik emrin...
Do te bej komente edhe per filmat e tjere? Hala me mamin ti???
Po "Vizitore nga Kozmosi" a e mban mend? Hajde na thuaj ca detaje nga ai film...
S'me kujtohet !
Por mbaj mend "Betejen e Algjerit" me Ali Pyken ...![]()
Pash zotin se na e shpife me ata komunistet franceze, Maria October thote, po na kujto ndonje film me muzike, si p.sh. Kasta Diven...aman se kur e kujtoj ate Bellinin bukurosh me floke te kuqe....
Beteja e Algjerit...jo po Xhemilja
Postuar mė parė nga Di68
Pash zotin se na e shpife me ata komunistet franceze, Maria October thote, po na kujto ndonje film me muzike, si p.sh. Kasta Diven...aman se kur e kujtoj ate Bellinin bukurosh me floke te kuqe....
Beteja e Algjerit...jo po Xhemilja
Ok..."Salambon" atehere e mban mend? Se "Semiramiden e Babilonise "e mbajne mend te gjithe !![]()
Po patjeter, me ate color fytyre qe kishte ajo si mos ta mbash mend?Postuar mė parė nga MI CORAZON
Ok..."Salambon" atehere e mban mend? Se "Semiramiden e Babilonise "e mbajne mend te gjithe !![]()
Po nuk mu pergjijgje per Xhemilen, a e mban mend apo jo? Po "Catine"?
Krijoni Kontakt