Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 25 prej 25
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Ornament

Qe mos te behemi si kembet e dhise, tema nuk eshte Jane apo s'jane camet etnike, por qendrimi dhe reagimi politik i Nanos per ceshtjen Came.

Ashtu them edhe une "Varet nga situata", por historikisht une nuk di ndonje situate ku ne kemi triumfuar me inat, e me te keq ne konfliktet qe kemi pasur me fqinjet. E vetmja rruge efikase, frutdhenese dhe e mencur ngelet diplomacia, qe Nano di ta beje shume mire por qe kokepalaret e politikes shqiptare e padisin si "tradheti". Eshte vertet per te ardhur keq qe edhe injoranca diplomatike dhe shterpesia e arritjeve, ka nje opinion goxha te konsiderueshem ne shoqerine shqiptare. Po keshtu eshte kur anti-vlera akoma synon apo pretendon vlerat me te larta ne kete shoqeri.

_____________ Maska e ornament
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Postime
    872
    Leshator ne parim une jam dakort, e kisha fjalen vetem tek menyra e shprehjes, duhet me qene sa me diskret, sa me transparent e te paanshem per te mos nxitur debat te kote e hallakatje te temes. Per ket e kisha fjalen.
    Mendoj qe vallja duhet te hidhet ne Tirane, e kjo kerkon kohe. Po te arrije te behet Tirana kryeqender politiko-ekonomiko-kulturore e Ballkanit si Durresi ne kohe te Romes, ose Kruja ne kohe te Skenderbeut, jo vetem problemi ēam do zgjidhet por dhe Athinasit do ti thone vetes shqiptare si dikur.
    Per kete ne duhet ta mbeshtesim fuqimisht ĒDO QEVERI qofte e kundert me pikpamjet tona politike, siē beri Fan Noli me qeverine komuniste.
    Nano, Berisha, qeverite, partite, konstitucionet, etj, vijne e shkojne, Shqiperia vetem ngelet ku eshte prej miliona vjetesh.
    Kur them mbeshtesim, nenkuptoj mos ti veme shkopinj ne rrota te pakten.

Ket duhet ta kuptojne ēamet e bashke me ta edhe ne te tjeret.
    Hej ē'po flas si Samiu me duket, hehe!

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Ngoni burra !

Vendosni ketu frazen komplet ne originall qe ka than zotni Nano e pastaj diskutojme.

Ne lidhje me Ēamet...

Ēamet ne Shqiperi mbas daljes ne skene te PD-se formuan shoqaten Ēameria.
    Kjo shoqate u muarr ca kohe me Ēeshtjen Ēame pastaj filluan te rrihen me njeri jatrin.

Tani nuk e di me se merren.

Ēamerve nuk u mungojne intelektualet prandaj le ti lene sherret mes veti e ta vene ne vije punen per Ēeshtjen Ēame.
    Ēamet merren shume me biznes dhe le te zgjidhin qeset e ti ujdisin punet si te jete me mire.

Me shume po merremi ne qe nuk jemi origjin Ēamerie me ta se ata vete me Ēeshtjen Ēame.

Ai Gaz Demi, miliarderi, shoku i Tosit..mos eshte Ēam?

Le ta bejn ate shef shtabi te Shoqates Ēame me qe eshte kopil i zgjut edhe aty ne Sarande e ka Hotelin e vet dhe le te punojne politikisht e dioplomatikisht.

qashtu..

..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    61
    Me duket se neve shqiptareve na jane mbaruar problemet ekonomike te vendit dhe tani kemi arritur fazen qe te zihemi per dicka teper shterpe sa per hobi. Une jam nga veriu i shqiperise me prejardhje dhe per mua ai njeri qe respekton dhe e don shqiperine duke folur gjuhen shqipe dhe duke respektuar traditat dhe eshte gati te jape jeten nese eshte nevoja per atedheun, (lutemi zotit qe kjo e fundit nuk eshte e nevojshme me ne jeten e nje shqiptari) ai per mua eshte vellai im shqipetar dhe betohem te bej cfare te jete e mundur brenda mundesive te mia ta rrespektoi ndoshta edhe me buke e kripe si i thone asaj fjales nese nuk kam gje tjeter. Nuk ka rendesi nga jane... mor te jene nga vlora, saranda, gjirokastra tirana lezha, shkodra, tropoja prishtina prizreni peja...................te gjithe jemi shqipetar. Duke u zene per gjera kote ja bejme qejfin armikut....dhe siq e dime te gjithe nga keto kemi shume...duhet te bashkohemi "geg e tosk" te luftojme (luften ta kthejme ne pune) per vendin e kastriotit. Kete amanet na e la gjergji ne Lezhe dhe si i thone amanetin se mban as toka.
    Sx to everyone will do good in their malnurished lives

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-07-2004
    Vendndodhja
    Jak' o dit' e uruar! Qe lint nga perendon, At' an' e ke ndritur, E ne pse na harron?
    Postime
    140
    Leshator vella pse kujton ti se nano po mundohet me ndimu popullin shqiptar ose vllezrit tan cam? jo.

Leshator ata gjera diskutohen po si duhen gja kujt se nuk futen ne pun. Nano pervete esht grek i gjall e kujton ti se nimon shqyptart, ai hedhe i sy nga shqipria te duket mir????????????????????????????sigurisht qe jo. nano e ka ndor shqiprin presidentin se pyt kush. Nano esht i zgjuar politikan ai me dasht ai me e ba shqiprin ai e ban e ja "kalon" edhe ameikes.Por ai don me u ngop me paree ai krejt bnden e shqipris ai e ka ndor.

A u diskutu ceshtja came ne athin e kush e rrxoi at ceshtje fatosiii vet. Ti bre burr as po mundesh me e kuptu fatosin?????

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Hyseni: Kadare kundėr bashkimit tė Shqipėrisė etnike
    Nga Brari nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 69
    Postimi i Fundit: 18-06-2009, 12:44
  2. Shqipėria etnike dhe Dardania antike
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 28-03-2007, 19:36
  3. Parailiret - Iliret - Arberit _M.Korkuti
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 02-10-2006, 20:53
  4. Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Cili ėshtė synimi i AKSH-sė?
    Nga Faik nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 04-12-2003, 04:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •