E percolle dike qe e do per ne gyrbet apo e fitove papritmur nje Lamtumire - nga i/e dashuri/a juaj pa pritur - Si e perballoni ate apo cdo lloj Lamtumire?
Une...po morra nje Lamtumire nga e dashura ime - pune e madhe
me vjen mire - sepse kam mundur te mos e fitoj ate lamtumire nga ajo - derisa ajo ne te njejten kohe ka mundur t'i sherben dikuj apo shumekuj POR... kur vie te ky rasti me poshte:
...une vetem kete rresht e kujtojdhe numeroj lot
"Ah...shqipni e mjera shqipni..."
- "Ah sa aktuale eshte kjo strofe,- ende, per ne Shqiptaret" POR PRAP SE PRAP - krenohem qe kam lindur SHQIPTAR e qe jam SHQIPTAR. Vuajtjet kurre nuk do te munden te fitojne luften ndaj DASHURISE E KRENARISE qe kam per SHQIPTARINE. Kurre! JEMI
TE FORTE. ASKUSH PER NJE MILION SHEKUJ NUK MUND TE NA SHUAJ.
"I percollem ata sot. Ata sot, shkuan... drejt vendlindjes e ne mbetem ketu mbrapa tyre larg vendlindjes.
Nje liqen lot u derdh ne aeroport.Trupat tane u bene magnet - nuk mund te ndaheshim dot nga njeri-tjetri.
Lotet na u perzien.
E pastaj ata shkuan e une nje pyetje ua bera shqiptareve gyrbetqar : "Cila thike (pyetje) u therri ne shpirt qe te derdhni aq shume gjak (lote)?!? - Nje pergjegje te gjithe me dhane, "Iu morra lakmi atyre qe shkuan ne vendlindje - kisha deshire qe une te isha ata"
...Me falni, ndoshta dola prej temespra edhe nje here
Sa i urreni Lamtumirat - e cdo lloji dhe pse?
Falemnderit
Krijoni Kontakt