Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-01-2003
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    355

Kosovarëve në Zvicër u shënohet në lejeqendrime shtetësia serbo-malazeze

Pasha Kuranin sa une kam mund me lexu dhe me percjelle kete qeshtje ,me duket se nuk eshte shteti i vetem Zvicra qe bene kete,por me pare kjo ka ndodhur ne te gjitha shtetet skandinave,Shqiperi e sot edhe ne Zvicer,por si duket kjo u promovue me rastin e qendrimit te Jakupit atje.

Kosovarëve në Zvicër u shënohet në lejeqendrime shtetësia serbo-malazeze

BERNE (19 Maj) - Autoritetet zvicerane në lejeqëndrimet e kosovarëve në këtë shtet javët e fundit kanë filluar të shënojnë shtëtësinë serbo-malazeze, ndonëse Kosova aktualisht administrohet nga OKB-ja. Reagimet e shqiptarëve nga Kosova kanë qenë të rrufeshme, por autoritetet zvicerane nuk e kanë ndryshuare qëndrimin, duke arsyetuar se Kosova nuk është shtet. Pas protestave individuale, ministria e Drejtësisië e Zvicres, po shqyrton një zgjidhje tjetër. Ministria e Kulturës, Rinisë, Sporteve dhe Çështjeve Jorezidente, nuk është angazhuar deri tani në favor të interesave të mërgimtarëve shqiptarë në Zvicër. E përditshmja "Zëri" , në numrin e sotëm shkruante se përballë kësaj plogështie institucionale s'është për t'u habitur, që mbi 150 mijë kosovarë në Zvicër "befasisht", mund të shndërrohën në shtetas të Serbisë dhe Malit të Zi. ro/anjo (Kosovapress/Balkanweb)

mbeteshi me shnet
    mani
    Ndryshuar për herë të fundit nga mani : 19-05-2003 më 10:04

i/e regjistruar Maska e ARB71
    Anëtarësuar
    09-04-2003
    Vendndodhja
    FRANCE
    Postime
    3
    Kjo eshte çeshtje shume delikate per te cilen duhet reaguar qe ne fillim (hekuri rrihet sa eshte i nxehte), pasi ka te beje me humbjen e identitetit te shqiptareve dhe sigurisht edhe me te ardhmen e tyre.
    Nuk jam ne dijeni nese ka reagime te politikaneve (te Kosoves e Shqiperise), por gjithesesi vete masat e shqiptareve kudo qe jane duhet te ngrene zerin lidhur me kete çeshtje duke mos e lene te behet fakt i kryer.
    Mos i duaj askujt te keqen, perndryshe ajo bjen mbi ty!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-03-2003
    Vendndodhja
    ceki
    Postime
    88
    Jam shume dakort qe eshte nje nga ceshtjet me te rendesishme dhe duhet ti jepet zgjidhje.Se te te shkruajne si malazez ose serb eshte njesoj si te shkruajne QEN.Por kam verejtje per ata shqipetare te Kosoves[jo te gjithe] qe mbajne akoma pashaporten jugosllave.

RROFTE SHQIPERIA DHE SHQIPETARET

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    Portugal
    Postime
    100
    Postimi u fshi pasi ishte shkruajtur ne frymen e dallimeve krahinore dhe percarjes kombetare midis shqiptare. Anetari u paralajmerua.

Administratori

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    Portugal
    Postime
    100
    Administratori do bente mire ta vendoste shkrimin tim atje ku ishte.
    Neqoftese ty mister te duket se shkrimi im eshte antishqiptar atehere le ta gjykojne anetaret.
    Rivendosja do te thote respekt per anetaret e forumit tuaj privat.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-03-2003
    Vendndodhja
    ceki
    Postime
    88
    JAME SHUME DAKORT ME ADMINISTRATORIN.SHKRIME TE TILLA SDUHET TE FIGUROJNE NE FORUM SHQIPETAR

Tema të Ngjashme

1. Futbollistët shqiptar nëpër Europë
    Nga dodoni në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 511
    Postimi i Fundit: 01-07-2014, 10:44
  2. Historia e Shkodrës
    Nga addam në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 09-08-2012, 14:36
  3. Drafti për Unitet
    Nga Modesti në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 04-08-2010, 16:10
  4. Lidhja Shqiptare e Prizrenit
    Nga dodoni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 00:29
  5. Gjuha Shqipe në Zvicër
    Nga dodoni në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-09-2004, 03:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •