Edhe ne foto nuk me ngjan si emri megjithate qe ke gjith kjo deb i bukur![]()
Edhe ne foto nuk me ngjan si emri megjithate qe ke gjith kjo deb i bukur![]()
Dashuri te hedh ne LUM
E te thote nuk te hodha UNE
dhe nje zemer me tha te dua
o debi mirsevjen ke lala. hajt se te kam shume xhan se je epara qe ben nje prezantim te sinqerte. por ne rradhe te pare te uroj fat jo per ndonje gje po jemi patriote.une ste mbaj mend se ke qen e vogel ti kur kam ik une po e di qe je ne nje moshe me kusheriren time. dhe mos ja ve veshin shume don mondit ti se atje ku eshte rrit ai vetem gure ka. ka ardh ne londer e se ci duket vetja. ti ke lala mbaro shkollen dhe pac fat. beji te fala andej ka rrogozhina kur te vesh sidomos nga farmacia. besh qef lalo
te kam xhan![]()
Mire se erdhe Debi ne forumin shqiptar.
Edhe une pajtohem me Arjeten se je shume e mire dhe reale.
![]()
:^xhan2 "How often have you sailed in my dreams and now you come in my
awakening which is my deeper dream" K.Gibran :^smooches
Debi mi qenke me yll se te kam mendu...ty te rafte nje send...ti qenke missi i rrogozhines...love 'yaaaaa
He pra! Cfare keni ju te tjerat me te mire se Debi?!
Une ju shof te gjithave me kujdes dhe nuk po gjej ndonje gje tek ju qe ta kaloni ate,madje edhe temen e ka kampion deri tani(me shume shikime e me shume poste nga te gjithe)
Bravo Debile,se e godite aq bukur prezantimin,saqe e tunde forumin.
Ne virtualizem njeriu prezantohet fillimisht me nje nofke(nickname),pastaj me postimet dhe fjalet qe shkruan e me pas me nje fotografi.
Ti te treja ato qe permenda i ke te mrekullueshme dhe me pelqen shume.
Te uroj: Mire Se Erdhe Ne Forum!
pse e shan veten moj debi(le)lol megjithate mirseerdhe
HAJT MOJ DEBI, TE PERSHENDESE EDHE UNE NGA KOSOVA, DHE TE KESHILLOJE:
NDEGJOE BABIN,.....
Debile, s'kisha lexuar ndonje prezantim me te sinqerte, me humbe ne mendime per disa caste per tu munduar te hy ne boten tende.
Mire se erdhe ne forum.
Te garantoj qe me kete sinqeritet ketu do krijosh shume miq, nje vec e kirojve![]()
Krijoni Kontakt