Ele mi ti...aman se po na merrte malli...
Hajde pak nga klubi i Brunetave se kemi nevoje ele per ty....
mir se erdhe rrusho ia kalofsh sa me mir
me respekt Fatri
Love is a name
Sex is a game
play the game
and forgot the name...
Kjo Debilja sa me shum po e njof, aq me shum po me pelqen. Duket shum largepamese dhe optimiste. Ia uroj qe te mos zhgenjeje vetveten.
Love is the answer, but while youre waiting for the answer, sex raises some pretty good questions.
O bukurose ela une miPostuar mė parė nga shkodrane82
MUahhhhhhhhhhhhhhhhhh
Na e sjell nje foto prej ketyre qe ke ketu se jane te bukura...nqs ke deshire ti ta vendos une foton tate...Si te duash??
muahhhh
Nuk zhgenjehem une joooooooo se gjithe njerzit qe une i njoh me duan dhe i dua nuk i bej keq dhe as nuk kam per ti berre kurre ndonjerit keq.Postuar mė parė nga magjistari
Kjo Debilja sa me shum po e njof, aq me shum po me pelqen. Duket shum largepamese dhe optimiste. Ia uroj qe te mos zhgenjeje vetveten.
Fjale me vend dhe me mend. Hera e pare qe po me pelqen kjo muve. Qenka fare e padjallezuar mesa shprehet. Qenka nje engjell i vogel, ne kete bote djallezore.![]()
Love is the answer, but while youre waiting for the answer, sex raises some pretty good questions.
Edhe se te pelqeu ty magjo kujt ju be vone![]()
Dashuri te hedh ne LUM
E te thote nuk te hodha UNE
dhe nje zemer me tha te dua
hmmm hajt mire se erdhe po pse me sherr ? ket spo e mar vesh!!
gjithe robt qe kon ardh ktu kon qen pa hile pa sherre!!! tani spo them qe ti je me hile se ne fillim tek prezantimi ishe gallate fare!!! dhe me nick namin qe ke vene e ke bere shume mire!
duhet nje njeri i drejt! kshu qe mire se erdhe! dhe ju puth fort te gjitheve se jam shume hyper tani--po une pse po i them kto....si duket u frymzova nga shkrimet e meparshme--dhe sepse kam nje provim. hajt shnet!
"Love your body" queen
Miss shef gjo na njonin tu u zi me grushta para![]()
Dashuri te hedh ne LUM
E te thote nuk te hodha UNE
dhe nje zemer me tha te dua
Krijoni Kontakt