Close
Faqja 10 prej 21 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 207
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2003
    Postime
    20
    Debi je shume e forte... Me pelqen menyra se si ke shkruar...
    Me vjen shume keq qe ndjehesh e vetmuar aty ne Tirane po do shikosh se shume shpejt gjerat do ndryshojne...ne fillim cdo ndyrshim sjell dhimbje...
    DEBO, VETEM KETU NUK DO NDJEHESH VETEM LOL!!!!!!!!!!

CIAO.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,397
    Postimet nė Bllog
    22
    Debi, miresevjen ne forumin shqiptar dhe pavaresisht se ca mendojne ata ne Tirane per shqiptaret nga rrethet, ketu ne forum te gjithe jane te mirepritur.

Me pelqeu prezantimi yt, jo per gje, por emri qe mban eshte shume i bukur, sinqerisht, pasi ti edhe pse nuk je debile, e quan veten debile.

Ca tu bejme atyre qe jane debile ne kuptimin e plote te fjales dhe nuk e dine. Me kane thene qe te zgjuarit nga debilet dallohen se per debilet te gjithe jane debile, pasi vetem ne nje bote plot me debile ata dalin vete si te zgjuar

Ia kalofsh mire ne forum.
    Albo
    "Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"

Lux Libera Nos Maska e Shkelqesia_E_Tij
    Anėtarėsuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Where ladies pray the God
    Postime
    1,028
    hallall yllo ene mos e vri trunin fare lool jo je nga rrethet jo jam nga Tirona rendesi ka te ndihesh krenar per ate qe do besh ne Jeten tende pa se ēa ndodh e ēa flasin te tjeret degjo mua lool mos e ver fare ujin ne zjarr kur thote populli
    Dhe nje gje tjeter ke bere nje prezantim te sinqerte qe do ta kishte zili kushdo....
    Pershendetje

Blossoms of heaven, Ashes of hell...

i/e regjistruar Maska e BnejamiN
    Anėtarėsuar
    24-04-2003
    Vendndodhja
    OXFORD
    Postime
    16
    O Debo ja kalofsh mire ketu !!!

Jeta eshte MATEMATIC Olimbiiiiiiiiiiiiiiiiiii....!!

Kaq pata mund te thoni se u kepute fare...edhe..

Hajt shendet.
    Don`t drink and drive, smok a spliff and fly:-5

carpe diem Maska e drini_nė_TR
    Anėtarėsuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, AL
    Postime
    1,585
    Debi!
    Nga fotoja jote dukesh shume simpatike. Mua me vjen keq qe e nenvlereson veten, mos mendo cfare mendojne te tjeret per ty, por bej cfare ndjen. Shoh qe ke filluar te mendosh se cfare ndjen, megjithese une s'te njoh, ndaj s'mund te bazohem drejt.

Bota ka shume te panjohura, eshte nate dhe dite, dhe dikush qe mund te jete i zgjuar mund te perfundoj edhe keq. Nuk i dihet se cfare te sjell fati, por ama di te them se te sinqertet triumfojne!

Pac fat dhe miresi ne cdogje!
    sinqerisht
    drini.

Yvi Maska e Debile
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    Rrogozhin
    Postime
    59
    Postuar mė parė nga Aryan-SS
    Te kishe qene vertet trimereshe me flete do t'a kishe vene nickun "e zgjuara".

Po ne ate menyre do e dallonim vertete qe je debile prandaj s'ta mbajti e?

Respekt
    Une nuk dua te tregoj nese jam e zgjuar ,trime me flet a me pende ... cdo njeri ka menyra nje menyre te veten per te gjykuar , gje qe shpesh nuk i afrohet as pak realiteit
    dhe me then te drejten shume prej shume u ngaterruan me kete nick ... nesje se kam qesh sa per nje jave

Ps. te faleminderit per pershendetjen aryan si dhe per shkoqisjen e deilemes se debilkes
    sinqerisht debi

Yvi Maska e Debile
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    Rrogozhin
    Postime
    59
    Postuar mė parė nga Albo
    Debi, miresevjen ne forumin shqiptar dhe pavaresisht se ca mendojne ata ne Tirane per shqiptaret nga rrethet, ketu ne forum te gjithe jane te mirepritur.

Me pelqeu prezantimi yt, jo per gje, por emri qe mban eshte shume i bukur, sinqerisht, pasi ti edhe pse nuk je debile, e quan veten debile.

Ca tu bejme atyre qe jane debile ne kuptimin e plote te fjales dhe nuk e dine. Me kane thene qe te zgjuarit nga debilet dallohen se per debilet te gjithe jane debile, pasi vetem ne nje bote plot me debile ata dalin vete si te zgjuar

Ia kalofsh mire ne forum.
    Albo
    Faleminderit Albo.
    Une nuk jam debile edhe desha te beja nje pytje sa prej jush i ngjajne nikut qe kane vene????
    Thjesh qe nje moment humori dhe jo dobesie si dhe shumica e kane marre..... nesje do ta njihni debi edhe do shikoni

tani te them te drejte kaq fillozofik nuk e mora kete nik po doni ju qe ajo qe spret ndodh....
    Faleminderit per mikpritjen

Debi!

Ps. per goca qe me urojne per burre nuk jam rrit akoma une , nuk martohem pa mbaruar shkollen me ka thene babi...

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Debo ele plape ti rrogozhinse....
    Ik shif pm se te vduqa....hihiihihiihi pelu....

Yvi Maska e Debile
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    Rrogozhin
    Postime
    59
    ju falenderoj te gjitheveeeeeeeeeeeee pa perjashtim sorry po nukmund ti editoj te gjitha mesashet sot
    ciao deri neser
    debi
    Ai qe sme ka qejf, me ka inat :D

Artiste Maska e Kuntakinta
    Anėtarėsuar
    18-01-2003
    Vendndodhja
    Bregu Lumit High Street
    Postime
    180
    Debi! Kujdes me humorin zemra se shume ta marrin per mungese serioziteti. Mua sapo mi dhuruan 3 pike dhe paralajmerim.
    Te uroj suksese
    Dorina

P.S. Une po e jap doreheqjen sepse jam shume e indinjuar.
    :-)

Faqja 10 prej 21 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •