Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 25
    Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485

Smile "Pretty Woman"

Meqenese tani po shoh kete film tek "Superstation" dhe vertet po kenaqem, doja tju pyesja : " A merziteni duke e pare per te 58 herė kete film?" lolol

Mua me pelqen me shume pjesa , ku Vivian, Eduard dhe dy biznesmenet po darkonin se bashku....
    Kurse kur ja ze gishtin me kutine e bizhuterise ...ajajajaja

Kush pjese ju pelqen ju tjereve? Apo se keni pare ndonjehere kete film...
    Where does a thought go when it's forgotten?

nga dyqonet e reja
    Anėtarėsuar
    04-04-2003
    Postime
    327
    richard gere ka luajt per mendimin tim, rolin me te mire te karrieres se tij...
    sa per JULIA nuk di ca me thene;ca se e kam shume qejf ca se po jetoj aty ku ka lind, pune e ngatarrume shume corazon-o...
    film i bukur shume, por me ngjall shume melankoli dreqi...

i/e regjistruar Maska e forever
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    396
    corazon,
    po ti ben pyetje retorike me xhan, si nuk na pelqen.. hirushja moderne?
    mua pelqen fare sinqeriteti i vivien, eshte shume genuine dhe candid, e paster mgjthse pak prostitute...... si pjese me pelqen ajo e vaskes, reagimi kur ky shkon ta mari per ne opera, dhe nuk e njeh ne hall se kjo ishte shnderruar, patjeter qe me pelqen reagimi i saj ne opera, batutat e "rendomta" per high class por te gjetura, etj et j
    xhulia roberts eshte e mire dreqi, i jep shume jete karakterit,shume natyrale shume
    ii, kot sesi mu kujtua, dmth pas "age of innocence" une nuk merzitem te shoh per 59 here edhe "konti i monte kristos" te dyja per te dy filmat i kam lexuar librat dhe scriptet
    hajde njerez idelaist qe jemi e?
    corazon si je ti njehere?
    Liebe! liebe, lass mich los!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    49
    Pretty Woman
    walking down the street ...

asnjehere nuk merzitem,
    Pershendetje,
    Ora
    Shprese

legally brunet Maska e maz
    Anėtarėsuar
    14-09-2002
    Vendndodhja
    ne planetin tim
    Postime
    194

Oh sweet!!!!!!!!!

Mua me pelqen kur Eduard shkon me limo per ta ndaluar dhe qe i thot qe e do me buqet me lule ne dor. Oh cfar fundi romantik tamam si CindaFu**ingrella................
    SO CLOSE UR EYES AND LET ME KISS U & WHILE U SLEEP I WILL MISS U

Konservatore Maska e Dita
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    aman Korazon ku te shkon mendja. per te saten here e shikon moj....te 58-ten

Mua per te qeshur me duket pjesa kur Vivian po mundohej te mesonte funksionet e lugeve , pirunjve dhe thikave qe ne restorantet luksoze i gjen me shumice aq sa duket sikur ia marrin frymen pjates

E bukur pjesa kur ajo shnderrohet aq sa punonjesit e hotelit mbeten te shushatur me te. E ne vazhdim pjesa ne opera.

Filmi ka dhe muzike shume te bukur. "Oh pretty woman" nga Roy Orbison degjohet dhe sot me kenaqesi.

Une e kam pare te pakten 10 here por jo 58

*Forever* Maska e malli
    Anėtarėsuar
    24-09-2002
    Vendndodhja
    Antwerpen
    Postime
    668
    Pretty Woman film shum i bukur une e kam ne dvd kete film dhe sa here e shoh , pjesa qe eshte vertet per te qeshur eshte kur Julia priste ashensorin dhe afer saj ishte nje ēift i vjeter , ajo ngriti fundin dhe plaku hiku u ēmen krejt dhe donte te hunte ne ashensor ,por plaka u bo zheloze dhe nuk e la hahahahahaha.
    **Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Postuar mė parė nga forever
    corazon,
    po ti ben pyetje retorike me xhan, si nuk na pelqen.. hirushja moderne?
    mua pelqen fare sinqeriteti i vivien, eshte shume genuine dhe candid, e paster mgjthse pak prostitute...... si pjese me pelqen ajo e vaskes, reagimi kur ky shkon ta mari per ne opera, dhe nuk e njeh ne hall se kjo ishte shnderruar, patjeter qe me pelqen reagimi i saj ne opera, batutat e "rendomta" per high class por te gjetura, etj et j
    xhulia roberts eshte e mire dreqi, i jep shume jete karakterit,shume natyrale shume
    ii, kot sesi mu kujtua, dmth pas "age of innocence" une nuk merzitem te shoh per 59 here edhe "konti i monte kristos" te dyja per te dy filmat i kam lexuar librat dhe scriptet
    hajde njerez idelaist qe jemi e?
    corazon si je ti njehere?

Ok tani....
    1. Vetem nje ēike prostiture ishte....aman ...edhe ju , mos e beni "qimen tra" .
    2. Tek skena e vaskes nuk me pelqen fare fare fare, muzika qe po degjonte. As muzika as kengetari origjinal.
    3. Sa per ate qe ai se njohu ne Hall , s'eshte e vertete. Ai s'u tregua i vemendshem per momentin, nje cast ishte, por e ktheu koken pa e thirr ajo . ( shkurt muhabeti....lololol...ai s'e pa qe sefte, se nuk eshte Jack Nicholson-i)
    4. Sa per Kontin e Montekristos kur isha femije me terhiqte romani.
    Ndersa si film , ky i fundit me Gerard Depardieu e Ornela ***** me eshte duk si film multiplikativ. Edhe nje version tjeter qe kam pare ketu ne usa , eshte luajtur nga aktore te dores se 6. Po te dini ndonje version te ketij filmi luajtur nga Anthony Quinn me thoni...

Forever , mire kam qene . Thx qe pyet. Po ju , si keni pas qenė?
    Where does a thought go when it's forgotten?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-01-2003
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    99
    Interesante me ju o njerez,magjepseni me skena e sekuenca te atij filmi e askush s,thot gje per porosine e filmit ,si psh a do e kishit rekomanduar kete film per femijet tuaj te ardhshem e te tashem....

Konservatore Maska e Dita
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    Zorraxhiu,

e drejte verejtja jote. Per mendimin tim ky film eshte i keshillueshem sidomos per vajzat ne moshen kur trute i hipin siper koke (=14-16 vjec) e vendosin te hipin neper makina e t’i sigurojne vetes ne kete menyre nje status qe prinderit (ne Shqiperi) nuk kane mundesi t’iua ofrojne.
    Per femijet JO.

Filmi e percjell nje mesazh te qarte, dhe kete e ben me dije Vivian ne fund te tij, kur me mendjen e vet vendos te dilte nga „profesioni“ dhe te bente nje jete normale me nje profesion te cilesdo forme pervec asaj te prostitucionit.
    Ne film trajtohen me se miri te gjitha anet e „profesionit“, qe nga perfitimet e deri tek perbuzja nga mjedisi rrethues. E pas dashurimit Vivian-it i jepet mundesi te beje nje zgjedhje, dhe ajo e ben. Ne kundershtim me ate c’kishte bere me pare, ajo vendos per nje drejtim tjeter ne jete.
    Sesa e mundur do te ishte kjo, nuk dihet, sepse filmi mbaron ne menyre fantastike me princin qe e shpetoi nga mundimet.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •