Close

Rezultati i Sondazhit: Keni Menduar te Ktheheni ne Shqiperi?

Votues
162. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • PO

87 53.70%
  • JO

33 20.37%
  • ASNJEHERE

11 6.79%
  • DISAHERE

31 19.14%
Faqja 9 prej 15 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 147
    *Antar i Rrespektuar* Maska e Albi
    Anėtarėsuar
    18-05-2005
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    591

Pooooooooooooooooooooooooooooo

Po bile shpresoj shum shpejt>Nuk kan then kot te paret Gurri eshte i rrend ne vend te vet
    Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh

Albi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-08-2005
    Postime
    14
    Edhe une si shume studenta dhe bashkombas te mi ne kete faze tranzicioni, jam plotesisht i bindur dhe i sigurt qe shume shpjet jam ne token meme. Jam shume koshent per diturite e mia, sado qe kam studiuar dhe studioj dhe kam vullnetin e mire dhe forcen ne te njejten kohe ti perballoj shkollen dhe pune nga ana tjeter per te mbijetuar. Mbase te jetoj ketu nuk do te ishte keq, se minimalja mund te beja nje jete te qete te pashqetesuar dhe normale. Por gjithmone je i huaj, sado vite te kalojn sado te integrohesh dhe te krijosh boten tende kendej, je gjithmone I HUAJ. Mbase ne Shqiperi sdo me presin me dyer hapur dhe do te jet shume e veshtire te integrohem, po ama mbetet vendi im, mbeten njerzit e mi, edhe trupi fillon te dridhet sahere qe shkel token e tij, dhe deshiron qe nje dite kockat e tij ti prehe vetem ne ate toke qe e lindi.
    Shkurt jam shume shume i bindur ne kthimin tim shume te shpejt dhe pergjithmone ne SHQIPERI.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-02-2006
    Vendndodhja
    mich, USA
    Postime
    5
    tani per tani me pelqen jeta qe bej 9 muaj ne usa dhe 3ne shqiperi.
    a do te kthehem perfundimisht ne shqiperi eshte nje pyetje qe mund ti pergjigjem per nja 5-6 vjet kur te kem mbaruar shkollen.

i/e regjistruar Maska e Me^bind
    Anėtarėsuar
    12-11-2004
    Vendndodhja
    diku ketu
    Postime
    56

Pershendetje..

Per te Investuar: PO

Per Te Jetuar : Dhe Po dhe jo.. pasi kemi krijuar nje jet ketej, pasi kemi mar nje pashaport ketej, pasi kemi krijuar nje business..pra mund te them, qe duket si e pa mundur per mua jetesa atje.. pavarisht se malli n a kput, dhe smundemi te vemi aq shpesh.. jo per arsye finance, po per arsye kohe..

Pasi isha tashi shum afer ne shqiperi, pra shkurt 2006.. ishte vertet nje katastrof..

sidmos rendi, urbanistika dhe shum te tjera,,, ishin cop cop... kur vemi, jemi ter qef, sa shkelim na i cojne buzen pas.....

ta kthejne ate gezim, ne neveri per ta...

shum konkretisht dhe realisht.... duke pare se vemi nga nje vend i huaj, mundohen ku te na zhvasin nga leket.. duke na ofenduar e shum gjera te tjera!!!!! mos vall nuk jemi dhe ne shqiptar si ata?? apo sepse nuk kemi njeri ne pushtet??

pra.. sic thash dhe pak me lart.. per te jetuar edhe po edhe jo.. PO do jet nq se do behet shtet tamem.. me nje qeveri mbarazi..

Jo, nq se eshte sic eshte.. dhe vazhdon te jete..

Kalofshi mire, dhe pershendetje per temen.

G
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Me^bind : 03-04-2006 mė 19:27
    Ne flasim gjuhen tuaj. Ne perkthejme idete tuaja.

Amantya Communications!

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    pushime po per te jetuar dicka qe se mendoj

per te ivestuar kur te bindem qe ai lek sdo me iki kot
    Partizoni

Mbremja Matures Maska e PrettY_EL
    Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Postime
    200
    vallaj te flas para kohe nuk them as po as jo

per pushime vallaj me te dyja kamt
    per te jetu kismet zotit a heret .....

123456.... Maska e FsHaTaRi
    Anėtarėsuar
    20-07-2002
    Vendndodhja
    Hollywood Profesioni : SuperStar
    Postime
    483
    Ehhh une e kisha vizen vetem per te ardh ketu pa kthim Patjeter qe do kthehem per pushime edhe gjeja e pare qe do beje do hipi te Kalaja ne Vlore e fiu do hidhem Nejse kam shume gjera per te bere po u ktheva, tani vetem ne enderr po i shof
    B

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar mė parė nga Jola
    Une mendoj se te rrish ne nje vend te huaj do te thot qe ti te zhdukesh te asimilohesh, nuk je me as per veten tende as per familjen. Mua nuk me pelqen te'' harrohem '' keshtu.
    Mendoj se kthimi im ne Shqiperi eshte i padiskutueshem.

Cdokush nga ju ben nje zgjedhje dhe eshte i kufizuar nga shume faktore.
    Ka shume kategori njerzish dhe une i respektoj zgjedhjet e tyre.
    Ne njeren nga keto perbejne studente te cilet synimin e largimit nga Shqiperia e kane te lidhur me studimet e tyre universitare, te cilet akoma se kane provuar pergjegjsine familjare per shkak te moshes se re. Keta te fundit paraqesin deshiren e me te shumteve per tu kthyer ne atdhe, qe kane deshire qe dijet e tyre ti vene ne praktike.

Ndersa te tjere jane emigrantet te cilet per te permirsuar jeten e tyre ose kan kaluar ekspierienca te ndryshme ne shqipri kane zgjedhur rrugen e ikjes. Keta jane shume realiste nga e kaluara dhe nuk vendosin kollaj te kthehen.

Ka dhe te tjere qe kane vendosur qe kursimet e tyre ti invenstojne deri diku ne nje biznes te sigurte ne Shqipri.

Cila eshte zgjedhja juaj?
    Aman mer lale teme ke hap dhe ti.Cila eshte zgjedhja jone? Pooooooooooo e madhe derman.

Gate 7 Maska e Noerti
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    213
    Dihet qe po.
    Po se di se kur, ndoshta do kalojne shume vite qe te rijm pergjithmone ne Shqiperi.'
    Ku ėshtė besa aty ėshtė dhe shpresa.

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Me kismet po. Nuk kalohet gjith jeta duke degju fjal Anglisht si Hello majk, how u doin mate.......jo vella mu ma mushin ma shum kur ndegjoj fjal Shqipe si o ku je burr i dheut,,,,,,hajde bujrum te kofte,,,,,,hiqmu qafe vella se sta kom vjedh une edhin ty.....une maroj per kto fjaj!!!!

Faqja 9 prej 15 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kėshtu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  2. Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 17-01-2013, 12:29
  3. Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 13-12-2010, 10:02
  4. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  5. Ahmet Zogu dhe “lufta” nė emigracion me Mit’hat Frashėrin
    Nga rudo nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 25-01-2005, 02:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •