Shpresa kurr nuk vdes.
PO
JO
ASNJEHERE
DISAHERE
Shpresa kurr nuk vdes.
Po nuk nu sistemua prona dhe ligji nuk mund te kthehem kurre.
Pa u ndertuar nje shtet normal me qeveri normale nuk mund te kthehem kurre.
Pa u rregulluar , mjedisi, plazhet, adminstrata, qeveria, politikanet hajdute e kriminele num mund te kthehem kurre.
Shkurt sa te jete maliqi ne Shqiperi zor te kthehem.
Shume keq me vjen se eshte vendi im po ashtu i e kane katandisur, mafia e hajduteria qeveritare nuk ka hapsira jetike per njerez normale.
Do vi here pas here per ndonje pushim sa te shaoh pak vendim tim.
Jetes nuk i dihet ,ndoshta dhe kthehem,por se kur akoma nuk e kam vendosur
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Ca ke qef te te bim ndonje gje nga Gjermania ?
Qypin ndoshta ma cojne![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
Deshira eshte e madhe por e di qe eshte e pamundur......sepse te jetosh vite me radhe jashte saj te krijosh familjen e te krijosh nje jete ne ate vend ne cilin jeton e me pas ti lesh te gjitha keto per te rifilluar cdo gje nga e para eshte shume e veshtire......
Me pak fjale do te jete sikur te emigroje perseri por ne vendin tend....
Do kthehem , ta di se edhe i vdekur ! Koha kur , varet kur te kem sistemuar dicka te ardhmen e femijeve !
Cfare t'i bej atyre qe kane uzurpuar Shqiperine , pa po te ishte per mua , edhe kete postim do ta kisha bere nga Shqiperia !
Uroj te lehtesohet sa me shpejt gjendja ne Shqiperi , se nuk ia kam friken punes dhe punoj pa problem edhe atje ! Po keshtu sic e kane marre peng vendin , nuk eshte e lehte te besh per vehten tende , pa per femijet as qe behet fjale !
Krijoni Kontakt