Po bile shpresoj shum shpejt>Nuk kan then kot te paret Gurri eshte i rrend ne vend te vet
PO
JO
ASNJEHERE
DISAHERE
Po bile shpresoj shum shpejt>Nuk kan then kot te paret Gurri eshte i rrend ne vend te vet
Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh
Albi
Edhe une si shume studenta dhe bashkombas te mi ne kete faze tranzicioni, jam plotesisht i bindur dhe i sigurt qe shume shpjet jam ne token meme. Jam shume koshent per diturite e mia, sado qe kam studiuar dhe studioj dhe kam vullnetin e mire dhe forcen ne te njejten kohe ti perballoj shkollen dhe pune nga ana tjeter per te mbijetuar. Mbase te jetoj ketu nuk do te ishte keq, se minimalja mund te beja nje jete te qete te pashqetesuar dhe normale. Por gjithmone je i huaj, sado vite te kalojn sado te integrohesh dhe te krijosh boten tende kendej, je gjithmone I HUAJ. Mbase ne Shqiperi sdo me presin me dyer hapur dhe do te jet shume e veshtire te integrohem, po ama mbetet vendi im, mbeten njerzit e mi, edhe trupi fillon te dridhet sahere qe shkel token e tij, dhe deshiron qe nje dite kockat e tij ti prehe vetem ne ate toke qe e lindi.
Shkurt jam shume shume i bindur ne kthimin tim shume te shpejt dhe pergjithmone ne SHQIPERI.
tani per tani me pelqen jeta qe bej 9 muaj ne usa dhe 3ne shqiperi.
a do te kthehem perfundimisht ne shqiperi eshte nje pyetje qe mund ti pergjigjem per nja 5-6 vjet kur te kem mbaruar shkollen.
Per te Investuar: PO
Per Te Jetuar : Dhe Po dhe jo.. pasi kemi krijuar nje jet ketej, pasi kemi mar nje pashaport ketej, pasi kemi krijuar nje business..pra mund te them, qe duket si e pa mundur per mua jetesa atje.. pavarisht se malli n a kput, dhe smundemi te vemi aq shpesh.. jo per arsye finance, po per arsye kohe..
Pasi isha tashi shum afer ne shqiperi, pra shkurt 2006.. ishte vertet nje katastrof..
sidmos rendi, urbanistika dhe shum te tjera,,, ishin cop cop... kur vemi, jemi ter qef, sa shkelim na i cojne buzen pas.....
ta kthejne ate gezim, ne neveri per ta...
shum konkretisht dhe realisht.... duke pare se vemi nga nje vend i huaj, mundohen ku te na zhvasin nga leket.. duke na ofenduar e shum gjera te tjera!!!!! mos vall nuk jemi dhe ne shqiptar si ata?? apo sepse nuk kemi njeri ne pushtet??
pra.. sic thash dhe pak me lart.. per te jetuar edhe po edhe jo.. PO do jet nq se do behet shtet tamem.. me nje qeveri mbarazi..
Jo, nq se eshte sic eshte.. dhe vazhdon te jete..
Kalofshi mire, dhe pershendetje per temen.
G
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Me^bind : 03-04-2006 mė 19:27
Ne flasim gjuhen tuaj. Ne perkthejme idete tuaja.
Amantya Communications!
pushime po per te jetuar dicka qe se mendoj
per te ivestuar kur te bindem qe ai lek sdo me iki kot
Partizoni
vallaj te flas para kohenuk them as po as jo
per pushime vallaj me te dyja kamt
per te jetu kismet zotit a heret .....
Ehhh une e kisha vizen vetem per te ardh ketu pa kthimPatjeter qe do kthehem per pushime edhe gjeja e pare qe do beje do hipi te Kalaja ne Vlore e fiu do hidhem
Nejse kam shume gjera per te bere po u ktheva, tani vetem ne enderr po i shof
![]()
B
Aman mer lale teme ke hap dhe ti.Cila eshte zgjedhja jone? Pooooooooooo e madhe derman.Postuar mė parė nga Jola
Dihet qe po.
Po se di se kur, ndoshta do kalojne shume vite qe te rijm pergjithmone ne Shqiperi.'
Ku ėshtė besa aty ėshtė dhe shpresa.
Me kismet po. Nuk kalohet gjith jeta duke degju fjal Anglisht si Hello majk, how u doin mate.......jo vella mu ma mushin ma shum kur ndegjoj fjal Shqipe si o ku je burr i dheut,,,,,,hajde bujrum te kofte,,,,,,hiqmu qafe vella se sta kom vjedh une edhin ty.....une maroj per kto fjaj!!!!
Krijoni Kontakt