sigurisht qe do kthehem....
Shqiperia vendi me i bukur ne bote...
PO
JO
ASNJEHERE
DISAHERE
sigurisht qe do kthehem....
Shqiperia vendi me i bukur ne bote...
lexoj shume tema qe pergjigjen egersisht ndaj kthimit ne Shqiperi...Postuar mė parė nga ncige
Ai eshte vendi me i bukur ne bote....thoni c'te doni...nsq dikush mendon se atje njerezit jane kthyer ne kafshe atehere them kthehu ti e ndihmoji ata per nje jete me te mire shko e jepu diturine per nje jete me te mire...qe te kthehen edhe ata ne njerez si ty.ti ke pasur fatin te shkosh jahte shtetit ndaje kete fat edhe me te tjeret....
Patjeter qe po .... sado qe nuk i ka kushtet e jeteses komode
per mua jane shume te mjaftueshme kur me falin lumturi.
Edhe une mendoj qe Shqiperia asnjehere sduhet harruar sepse fundja eshte vendi lindjes ,vendi femijerise se bukur e me plot kujtime...e dini qe njeriu pa kujtime eshte nje arke bosh e pa vlere ....pra malli qe kemi per kohet e bukura pse jo dhe te keqija na shtyn te vizitojme shqiperine pse jo dhe te jetojme perhera atje .Une mendoj se Shqiperise eshte duke i ardhur momenti zhvillimit e jeteses me optimale se kjo qe le per te deshiruar mjafton te shifni Tiranen .
P.s Edhe lexova njeri qe shkruan kundra ardhjes ne Shqiperi ja fshiva postimin![]()
the game is OVER
Shqiperia eshte ai emer qe me ze pjesen me te madhe te mendimeve dhe te emocioneve..(kryesisht qyteti im Tirana)..
Megjithate per nje pergjigje sa me te sinqerte, them qe per nje kthim te shpejte nuk behet fjale.
Por me kohe kam shume deshire, qe te behet e mundur ajo dite..
Jo per gje, por mbetet i vetmi vend ku ndiej, gjithcka qe dua te ndjej,ku gjej gjithcka qe me mungon dhe degjoj gjithcka qe dua te degjoj.
Por te them, sa per nje pergjigje te rendomte,qe Po, do kthehem se bej dot, pasi e kam te qarte, qe ajo dite do te jete disi e larget..
Megjithate, rendesi ka qe me vjen here pas here ne mendje.
P.s Rendesi ka gjithashtu, qe shkoj pothuajse cdo vit...
Nuk eshte turp te lindesh injorant,
te vdesesh i tille s“durohet...(Remark)
Une jam kthyer dhe nuk dua te iki me, vetem nese ndienja e dashurise nuk me largon ndienje per te cilen hudhem ne zjarr.
Dito.
Do kthehem nč Shqipčri e pa diskutushme, shpresoj qč ajo dit tč jet sa me afer.
Me then tč drejtčn ktu mč duket se jam duke e humbur kohčn kot.
Eshte shum e veshtire ti pergjigjem kesaj pyetje!UN ketu ku jam ndihem shum mire,por mendja eshte gjithmone tek toka ime!Kam shum vjet qe jetoj jashte dhe nuk kam me pothuajse kerkend ne Shqiperi.Nuk e di!
Po si jo pa tjeter do te kthem ne Shqiperi e ne Kosove, atje kam lindure atje kam kalure 90% te kohes dhe atje do te jem se shpejti,se mergimi te sjell te mira(si te hollat) por edhe mallengjimin e madhe te sjell
Ummm..nuk e di.Per vizite po,se di per gjithmone...nuk jam 100% e sigurte sepse jetes si dihet anyway.
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
Krijoni Kontakt