Close

Rezultati i Sondazhit: Keni Menduar te Ktheheni ne Shqiperi?

Votues
162. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • PO

87 53.70%
  • JO

33 20.37%
  • ASNJEHERE

11 6.79%
  • DISAHERE

31 19.14%
Faqja 7 prej 15 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 147
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-02-2004
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    11

Po qe se nuk ju dalin kartat...

te gjithe sa jeni (jemi) pa dokumenta ne vendet ku kemi meguar, do vazhdonit e jetonit atje ne menyre te paligjshme?
    Mbas ene Greqi dhe ne Itali eshte me e thjeshte, se Shqiperia eshte afer, dhe nuk ke probleme kredit, e me the ta thashe.
    Po ata qe jane ne Ameriken Veriore si ja bejne?
    Nese ktheheshit ne Shqiperi, do pranonit qe u kthyhet se nuk ju dhane dokumenta, apo do nxirrnit dicka tjeter si pretekst?
    Flmn,
    Uroj qe te gjithe sa kalojne (kalojme) kete ankth, tja dalin mabne me sukses, dhe te plotesojn endrrat e tyre...
    Une vdes per Mistrecin Beratas

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-08-2002
    Vendndodhja
    Montreal -Tirone , vajtje-ardhje, moszgjedhje
    Postime
    181
    Pse duhet nxjerre pretekst patjeter qe te kthehesh ne vendin tend ?? Ja po te them une qe m te mbaruar shkollen do kthehem ne Shqiperi (sepse dhe shkollen qe po bej po e bej ne funksion te planeve e mija atje). Une jam rezident permanent ne Canada rezidence te cilen e kam marre me ane te nje aplikimi qe ne Tirone, dhe cfare pastaj ?? Sheh ndonje ndryshim ketu ne Canada ti ndermjet atij me dokumenta ose vetes ? Besoj qe jo ; shtepi mund te marresh , patente ^po, social po dhe pune te zeze mund te besh ! Edhe po u ktheve thuaji te verteten ca problemi ke !
    Keq per keto fare dokumentash ne nje vend ku ka 6 muaj bore !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-02-2004
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    11

Ximi D.

Une nuk jam ne Montreal.
    Ketu nuk mund te punosh ne te zeze pa dokumenta, nuk ke te drejte te marresh hua, dhe kredit nuk ke fare...
    Nuk dua pretekst per tu kthyer...thjesht nese me kthejne dhe dua te rri ketu si i behet?
    Temp. me e keqe qe mund te gjesh ketu eshte +3, ne Janar.
    Gjithe te mirat...
    Une vdes per Mistrecin Beratas

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-08-2002
    Vendndodhja
    Postime
    181
    Epo me duket qenke ne Vankuver se vetem aty nuk ka - prandaj dhe nuk ndodhkan fenomenet e mesiperme ; Faktikisht eshte pak me tolerante Qeveria provinciale ketu ne Quebec ! Gjithsesi ja kalofsh mire aty ku je ! po nuk deshe te kthehesh martohu sa per letra e thjeshte fare ! Po deshe me shume informacione me shkruaj privat message !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-08-2002
    Vendndodhja
    Postime
    181
    Une jam rezident permanent ne Canad dhe te siguroj qe ne dhjetor 2004 ,(qe korrespondon me mbarimin e shkolles , ne dashte edhe Zoti) , do kthehem ne Shqiperi ,se ai eshte vendi im jo Kanadaja . Kush deshiron pe plaket ne kurbet ta personalizoje , pos i japi pergjithsime te kota, jo Nano, jo Berisha, jo intelektuali; 60 % e emigranteve nuk kthehen vetem se kur bejne bilancin e emigracionit dalin keq ,te tjerat jane justifikime absurde. Pse valle nuk jane shqiptare si ne 3500000 ata qe jetojne atje ??

Perjashtuar Maska e x-boy
    Anėtarėsuar
    16-05-2002
    Vendndodhja
    ne xhunglen e athines
    Postime
    22
    Per veten time dua te them se nga mosha 15 vjec ika nga shqiperia, por mbas 7 vjetesh qe mberrita dhe qendrova ne qytetin tim nuk kishte as edhe nje gje nebote te ma zvendesonte. guri i rende ne vendin e vete thone, dhe e besoj 100%. Gjumin qe kam bere ne "shtepine" vendin tim nuk besoj se e kam bere askund, qetesia shpirterore qe ndijen dikush ne atdheun e tij nuk ka te paguar. Mendimet e mesiperme jane reale dhe te drejta te gjitha, por kudo qe te jetosh duhet teperballosh problemet ndryshe te ndjekin mbas.

Lady Kad Maska e gurl
    Anėtarėsuar
    29-10-2003
    Vendndodhja
    Pineal Gland
    Postime
    347
    Te dyja vendet duhet ti veme ne nje peshore dhe cila do rendoje me shume ate do zgjedh. Te dy vendet kane te mirat dhe te keqijat e tyre.....Cdo gje ne kohen e duhur. Po e di qe do kthehem nje dite sepse ate potencial qe ka Shqiperia s'e kane shume vende te tjere....po ky potencial s'eshte akoma gati per tu shfrytezuar per te miren e te gjithe Shqipetareve

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-11-2004
    Postime
    24
    Larg qofte! Une do kthehem ne Shqiperi vetem kur njerezit ta kene kaluar fazen e evolucionit nga kafshe ne njerez. Shqiperia qe kam lene ka vdekur. Shqiperia qe eshte tani perbehet nga kafshe te egra qe duan ti kepusin koken njera-tjetres.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-11-2004
    Postime
    6
    Larg qofte! Une do kthehem ne Shqiperi vetem kur njerezit ta kene kaluar fazen e evolucionit nga kafshe ne njerez. Shqiperia qe kam lene ka vdekur. Shqiperia qe eshte tani perbehet nga kafshe te egra qe duan ti kepusin koken njera-tjetres.
    Edhe ne Shqiperi njerez jetojne! Nuk duhet menduar kaq keq, jo vetem per vendin tend qe jo e jo, por edhe per cilindo vend!

i/e regjistruar Maska e abnk
    Anėtarėsuar
    27-07-2004
    Vendndodhja
    Vendi i fundit i lire n'bote, USA
    Postime
    242
    Asnjihere. Malli m'merr patjeter, por realiteti asht se kurre nuk kam me u kthye.
    Defend the second amendment

Faqja 7 prej 15 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kėshtu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  2. Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 17-01-2013, 12:29
  3. Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 13-12-2010, 10:02
  4. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  5. Ahmet Zogu dhe “lufta” nė emigracion me Mit’hat Frashėrin
    Nga rudo nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 25-01-2005, 02:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •